Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Eklemlerin Kıtlatılması
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Eklemlerin Kıtlatılması
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dumanduman

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maresal demiş ki:
bird-y demiş ki:
parmak kütletmeyi bi nebze anlarım,arada rahatlıyor insan.Ama bazıları var bi eliyle kafasının arkasını tutup diğer eliyle çenesini,önce hafifçe sağa sola sallayıp böyle topla oynuyomuş gibi sonra çöttenek boynunu kütletenler var..insan nasıl dayanır bu duruma yahu??

Dayanamayıp boynu kırılanlar oldu Exclamation

güzel olmus onlara o kadarda ılerı gıdılmez ki be hocam...
chatlaq_yavus

MesajTarih: Pts 05.11.2007 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu parmak kıtlatmak(bizim buralarda kütletmek de derler) hakkında bende okumuştum bişiler tam olarak hatırlamıyorum ama orada eklem kabarcıklarından bahsetmiyorduda başka zararlarından bahsediyordu... eğer arşivlerden bulabilirsem sizinle paylaşabilirim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maresal

MesajTarih: Pts 05.11.2007 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dumanduman demiş ki:
maresal demiş ki:
bird-y demiş ki:
parmak kütletmeyi bi nebze anlarım,arada rahatlıyor insan.Ama bazıları var bi eliyle kafasının arkasını tutup diğer eliyle çenesini,önce hafifçe sağa sola sallayıp böyle topla oynuyomuş gibi sonra çöttenek boynunu kütletenler var..insan nasıl dayanır bu duruma yahu??

Dayanamayıp boynu kırılanlar oldu Exclamation

güzel olmus onlara o kadarda ılerı gıdılmez ki be hocam...

Evet boynu kırılan olduğunu duydum.Birde berberler kafayı sağa sola çevirir ya o sırada boynu kırıp ölen bir adam var.Hatta nette "Türklere Özel Ölüm Şekilleri" diye bir başlıkta vardı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
spdy

MesajTarih: Pts 05.11.2007 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bana sormadan bi berber boynumu kütletse kalkar döverim heralde.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dumanduman

MesajTarih: Çrş 07.11.2007 1:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar ilk basda inanmamistim yok daha neler dedim...ama arastırdım hakikaten berberin biri rahatlatır amaclı müsterinin kafasını aniden saga sola cevrıryor ve adam ölüyor... olay erzurum merkez berber salonunda gerceklesiyor...

Çetin Alatan 01/Subat/2004 tarihli yazısında belirtmis bu olayı oda Deniz Som'un "Rönesansta Neredeydin? - karşılaştırmalı tarih" kitabından ögrenmiş...

kaynak: http://www.milliyet.com/2004/02/01/yazar/altan.html

bu berber o müsteriye gıcıkmıs herhalde... Very Happy
ulan bari adamı öldürdün ben bir sey yapmadım kendisi intihar etti deseydin intihar süsü verseydin oldu olacak Very Happy Very Happy
hey allahım ya bu ülke daha neleri görecek acaba ?

ölen adam için söylenecek tek sey "ne sehit ne gazi bok yoluna gitti niyazi"
denoktabenokta

MesajTarih: Çrş 07.11.2007 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.saglikbilgisi.gen.tr/parmak-citlatmak.html

buyrun burdan...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız