| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
angeLethe_

|
Tarih: Pts 22.10.2007 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
| kurban muhteşem ya =) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
soniqq

|
Tarih: Çrş 24.10.2007 21:02 Mesaj konusu: |
|
|
Kurban grubu gerçektende çok emektar rock müzik için çizdikleri iz gerçektende çok önemlidir türkiyedeki müzik piyasası için...
Deniz yılmaz müziğine çok önem veriyor sırf bu yüzden kurban grubunn albüm prodüktörlüklerini üstleniyor bu işinde ne kadar dirsek çürüttüğünü anlatmama gerek yoktur heralde ayrıca şu anda türkiyedeki sayılı müzisyenler arasındadır...
Burak Gürpınar müzik konusunda çok hevesli ve çok iyi niyetli bi insan her zaman birilerine yardımcı olmak istiyor sürekli çalışıyor çabalıyor ama kendisinin bu konuda karşılık alabildiğini hiç zannetmiyorum oyüzdende çok üzülüyorum...
Kerem Tüzün ve Özgür Kankaynar hakkında pek bi bilgim yok o yüzden yorum yapmakta istemiyorum ama Kerem Tüzünün bass gitar konusundaki ustalığıda benim gözümden kaçmamıştır...ayrıca Özgür Kankaynarın elektronik müzik çalışmalarını yakından takip edemesemde şu oyun konsolu için yaptığı çalışmalar gerçektende ilgimi çekmiştir..
Tahminimce Deniz Yılmaz askerden döndükten sonra albüm için stüdyoya kapanmazlar bi kaç klip daha ve bir çok konserden sonra yeni bir albüm yaparlar buda onların dinlenmeleri ve motive olmaları için yeterli hatta uzun bir süreçtir bundan dolayı 4. albümleride beklentileri aşan bi albüm olucağından hiç şüphem yok (: _________________ Emek Olmadan Doğmaz Başarı... |
|
| Başa dön |
|
 |
Lider

|
Tarih: Prş 25.10.2007 3:29 Mesaj konusu: |
|
|
Kurbanı çok seviyorum ve dinliyorum.4.albümlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.  |
|
| Başa dön |
|
 |
ezgipunk

|
Tarih: Prş 25.10.2007 14:50 Mesaj konusu: |
|
|
tek kelimeyle süperler bayılıyorum:  |
|
| Başa dön |
|
 |
Dumanmasal

|
Tarih: Sal 30.10.2007 2:10 Mesaj konusu: |
|
|
sağlam grup cover larıda çok güzel _________________ Duman Forever |
|
| Başa dön |
|
 |
bateristmhcn

Kayıt: Nov 21, 2007 Mesajlar: 1 Nerden: dunya/turkiye/hatay/antakya
|
Tarih: Çrş 21.11.2007 15:14 Mesaj konusu: |
|
|
cok gusel ve super bı grup kalıtelı elmanlara sahıp basta dawulcusu ısını ıyı yapan bı grup aslında denecek bır suru sey var ama buda yeter _________________ bateristmhcn |
|
| Başa dön |
|
 |
jackanapes

|
Tarih: Pzr 25.11.2007 13:37 Mesaj konusu: |
|
|
yalan dostum şarkıları favori şarkılarım arasında... _________________ ....YaŞaNaCaK ÇoK $£Y WaR........... |
|
| Başa dön |
|
 |
KurBaNiSt

|
Tarih: Pzr 25.11.2007 20:28 Mesaj konusu: |
|
|
deniz gelsinnnnnnn, kurban bizi yine koparsınnn istiyorummm rock istanbul konserini unutamıyorum iyiki biraradalar kurban'ı çok çok çok seviyoruzzz. _________________ ๏ภє lครt ﻮ๏๔๔๒אє |
|
| Başa dön |
|
 |
kimyon

|
Tarih: Pts 26.11.2007 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
bitsin bu askerlik!!!!!!!!!!!!bitti mi yoksa??? _________________ yanımda kimse olmadığıından diil yalnızlığım yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimse olmadığından yalnızım ben |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 440 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Pts 26.11.2007 18:52 Mesaj konusu: |
|
|
Cover ları mükemmel,kendini aşmış bi grup.Çok kaliteli.Severek dinlediğim rock gruplarından... _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
February_CoLd

|
Tarih: Pzr 02.12.2007 15:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Nerde Kalmıştık? |
|
| Başa dön |
|
 |
since1983

|
Tarih: Prş 13.12.2007 0:58 Mesaj konusu: |
|
|
valla sabırsızlıkla değil tam tersi büyük bir sabırla bekliyorum Deniz'in gelmesini ve akabinde KURBAN faaliyetlerini.
KURBAN hastasıyımm. _________________ Mutlaka bir iyilik yapmışsındır;yoksa niye iftira atsınlar!! |
|
| Başa dön |
|
 |
ellibesrockk

Kayıt: Apr 30, 2007 Mesajlar: 179 Nerden: istanbul / k.kıbrıs - lefkoşe
|
Tarih: Cum 28.12.2007 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
ulan benim askerlik geldi bu kurban faliyetlerini göremicem galiba ben. _________________ On Dakikalık Efelik İçin On Yıl Köleliğe Değermi |
|
| Başa dön |
|
 |
Holi

|
Tarih: Pts 31.12.2007 3:21 Mesaj konusu: |
|
|
Resmi sitede hic bir haber yok, nezaman gelcek, napiyorlar. Cit yok.
Deniz nezaman gelcegine dair hala bi kesin ve resmi cevap alamadigima inanamiyorum.
Birinin bu konuda bilisi varsa cok sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pts 31.12.2007 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
| Holi demiş ki: | Resmi sitede hic bir haber yok, nezaman gelcek, napiyorlar. Cit yok.
Deniz nezaman gelcegine dair hala bi kesin ve resmi cevap alamadigima inanamiyorum.
Birinin bu konuda bilisi varsa cok sevinirim | 2007 şubatın üzerine 15 ay ekle cevabın hazır _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
Holi

|
Tarih: Sal 01.01.2008 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | 2007 şubatın üzerine 15 ay ekle cevabın hazır |
Desene bu cevapla yetinmem lazim
Saol |
|
| Başa dön |
|
 |
dandini666

|
Tarih: Çrş 02.01.2008 12:47 Mesaj konusu: |
|
|
yaa canlı performanslarını o kadar özledimki ... abi izine çıksın deniz izmir,istanbul,ankara bi gezsin turne hesabı herkes coook özledi dimi  |
|
| Başa dön |
|
 |
zoomie

|
|
| Başa dön |
|
 |
MegaKaan

|
Tarih: Prş 17.01.2008 2:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Türkiyede Pentagram - Yavuz çetin babamız dan sonra gelen Kurbandır. Bence benim düşüncem bu. Sağlamlar. Burdan özgür abiyede Selamlar iletiyorum görüyosa tabi ehahuea |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 440 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Prş 17.01.2008 19:30 Mesaj konusu: |
|
|
Kurban la ilgili yeni şeyler bekliyoruz uzun zamandır.Böyle bir grubun bu kadar uzak kalması üzücü. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
|