Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 18.10.2007 4:00 Mesaj konusu: "Sahir Ünal" için yardim
Beyaz Show' dan da tanıdığımız müzisyen Sahir Ünal'a,geçirdiği operasyon sonrasında alınan örneğin incelenmesi sonucu,LENFOMA(Lenf Kanseri)teşhisi kondu.
Lenfoma,hızlı yayılan fakat tedaviye cevap verme olasılığı yüksek bir kan kanseri türü.Ancak tüm kanser tedavileri gibi oldukça yüksek bir maliyet gerektiriyor. Hem sosyal güvenceye sahip olmayan,hem de yaklaşık 6 ay boyunca işini yapamayacak olan Sahir'e,sadece kemoterapi ilaçları için yaklaşık 56.000 YTL,ayrıca olası bir komplikasyon durumunda operasyon için yaklaşık 10.000 YTL ve son olarak da çalışamadığı süre içerisinde günlük hayatını sürdürebilmesi için makul bir para gerekiyor.Bu durum,bireysel olarak tüm müzisyen dostlarının maddi gücünü aşsa da,güçlerimizi birleştirirsek kolaylıkla üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. İrili ufaklı tüm yardımlarınız için içtenlikle teşekkür ediyorum
Yardımlarınız için:
Sahir Fırat Ünal,
AKBANK Kadıköy Şb.
Şube Kodu:020
Hesap No :162498
İletişim için Funda Yuna Ünal(eşi) :0535 6285856
Mahcem Öztürk yazdı:
Eğer doğru ve istikrarlı bir şekilde bir anda yüklenirsek sıkı bir duyuru kampanyası ile bahsedilen parayı kimseye yük olmadan çıkarırız. bir kişi için büyük bir meblağ olabilir ama büyük bir camia için değil. Herkesin 5YTL göndsermesi bu işi çözer. 10YTL ise sağlama alır.
Forumumuz http://www.Müziktek.net 'in 4300 üyesine toplu email gönderiyorum, herkesten gönderebilirlerse 10YTL, çıkaramazlarsa 5YTL göndermesini isteyeceğim. Birkaç gün sigara içmeyiversinler.
Aynı şekilde yüksek sayıda üyesi olan başka müzik yapım forumları da var. Sahiplerini tanıyanlar lütfen onlarla iletişime geçsinler ve aynı katılımı sağlasınlar _________________ 'in a night, or in a day, in a vision, or in none, is it therefore the less gone? all that we see or seem is but a dream within a dream.'
ozlem@turkrock.com
Kayıt: Jan 10, 2005 Mesajlar: 712 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu bir yerden...
Tarih: Prş 18.10.2007 11:29 Mesaj konusu:
Çok üzücü bir durum Acil şifalar...
Tebrik edilesi bi' kampanya bu ise...
Ama akla Beyaz bu durum karşısında n'apıyor/n'apacak sorusunu getirmeden edemiyor insan _________________ Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular.
Kayıt: Mar 22, 2007 Mesajlar: 395 Nerden: john barleycorn'un yanından
Tarih: Prş 18.10.2007 11:36 Mesaj konusu:
sana katılıyorum lemihan...
maaşımı alır almaz yardımda bulunacağım...hem bu kampanyaya hem de mehmetçik vakfına... _________________ yalnızlık paylaşılmaz...
Tarih: Sal 30.10.2007 22:46 Mesaj konusu:
Herkese çok teşekkür ederim. Başlık kilitlenmiştir.
Alıntı:
Arkadaşlar,
Kısa sürede gösterdiğiniz büyük ilgi için çok ama çok teşekkür ederim.Hepimizin zor bir zamanda birlik olup böyle büyük bir güç oluşturması beni ne kadar sevindirdi anlatamam.Yaptığınız yardımlar ve sevgili "müdür"ümüz Oğuz Koloğlu'nun çok önemli katkısı sonucunda,Sahir 8 seanslık kemoterapinin ilkine yarın giriyor.Bugün de 11 yıllık "patronumuz" Beyazıt Öztürk'le yaptığım görüşme sonucunda,eksik kalan meblağı tamamlamış bulunmaktayız.Başta sevgili Beyazıt Öztürk'e,Oğuz Koloğlu'na;tüm imkanlarını seferber eden Kanal D çalışanları ve program müdürümüz Dilek Dağcıoğlu'na;bize canı gönülden destek olan değerli sanatçılara,müzisyen dostlara;hiç tanımadıkları halde ellerinden gelen yardımı bizden esirgemeyen tüm sağduyulu "yeni dostlarımız"a sonsuz ve içten teşekkürler.
Bu gruptan,sevgili dostumun iyileşip tekrar normal hayatına döndüğünü müjdeleyeceğim günü sizler gibi ben de iple çekiyorum.
Hepinize özellikle sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Uluğ Aydeniz
_________________ 'in a night, or in a day, in a vision, or in none, is it therefore the less gone? all that we see or seem is but a dream within a dream.'
ozlem@turkrock.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız