Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Bıçak Sırtı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Bıçak Sırtı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cum 14.09.2007 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlk bölümünü dün geceki tekrarda izledim dizinin. Kadroya zaten diyecek bir şey yok, konuk oyuncularına kadar harika bir ekip toplamışlar. Çekimler ve kalite de daha önce adını duymadığım yönetmen şahıs için epey iyi.

İlk bölümde dikkatimi çeken ilk şey kasiyer ablaydı tabi ki. Smile Bunca yıldır alışveriş yapar, tıraş bıçağı alırım ama ne böyle bir kasiyer ablaya denk geldim ne de böyle bir kasiyerlik anlayışına. Halbuki sakallar da kirli denebilecek seviyededir genelde. Neyse..

Bir diğer dikkatimi çeken ise o uzun bıyıkların (60'larda ve 70'lerdeki devrimci bıyığı da denebilir) Nejat İşler'e ne kadar yakıştığı. Muhteşem olmuş be adam. İzlerken "Ulan Mahir Çayan'ı bu adam oynamalı" dedim içimden, cuk oturur herhalde..

İzlenesi, sevilesi bir dizi gibi ama bakalım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Asmodeus_the_Demoniac

MesajTarih: Pzr 16.09.2007 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deerrudolf demiş ki:
İlk bölümünü dün geceki tekrarda izledim dizinin. Kadroya zaten diyecek bir şey yok, konuk oyuncularına kadar harika bir ekip toplamışlar. Çekimler ve kalite de daha önce adını duymadığım yönetmen şahıs için epey iyi.

İlk bölümde dikkatimi çeken ilk şey kasiyer ablaydı tabi ki. Smile Bunca yıldır alışveriş yapar, tıraş bıçağı alırım ama ne böyle bir kasiyer ablaya denk geldim ne de böyle bir kasiyerlik anlayışına. Halbuki sakallar da kirli denebilecek seviyededir genelde. Neyse..

Bir diğer dikkatimi çeken ise o uzun bıyıkların (60'larda ve 70'lerdeki devrimci bıyığı da denebilir) Nejat İşler'e ne kadar yakıştığı. Muhteşem olmuş be adam. İzlerken "Ulan Mahir Çayan'ı bu adam oynamalı" dedim içimden, cuk oturur herhalde..

İzlenesi, sevilesi bir dizi gibi ama bakalım.

evet benimde dikkatimi o çekmişti.Laughing bende öle bi kasiyer görmedim.gerçi o kdar güzelin, de görmek zor. Laughing

ama şunun diyelibirim.yılın en büyük bomnası bu dizi olacak gibi geliyor. Wink
hasanayvenli

MesajTarih: Sal 18.09.2007 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nejat işler fikret kuşkanın karısınaaaa....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
portishead

MesajTarih: Sal 18.09.2007 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk bölümde denizin kenarında 3 lü olarak demlenirkenki halleri süperdi - çok iyi oynamışlar Smile
erkan can olayı bitiriyo zaten - nejat işler desen tartışmaya gerek yok - vildan ataseverde doğru işlerde neler yapabileceğini gösteriyo - kadro çok sağlam...
limonata

MesajTarih: Sal 18.09.2007 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dünkü bölümden sonra nejat işlerin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu konuşmaya bile gerek yok bence.
jojo_ba

MesajTarih: Prş 20.09.2007 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dizide en cok hosuma giden seylerden biri kimsenin lafimi soylerim sonrada 15 dakka bakarim yapmamasi...iki bölümde gayet cabuk ilerledi.al iste adam hapisten cikti hemen cocugunu buldu.alistigimiz türk dizilerinde en az 15 bölümlük malzeme vardi bu iki bölümde Smile

nejat isler ve fikret kuskanin oyunculugu (hatta tüm kadronun) bi kez daha kanitlaniyor bu dizide...mehmet günsür beyi de ileriki bölümlerde görebilirsek tamamdir olmus bu dizi diyebilicez sanirim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
melankoli_ltd

MesajTarih: Prş 20.09.2007 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçekten çok hoşuma gitti...ekip harika.
denoktabenokta

MesajTarih: Cmt 22.09.2007 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben bu dizinin daha 2. bölümden muptelası oldum,oyuncular süper,yönetmen süper,kameralar süper,dizi zaten sesli çekim...Sanki dizi değilde kaliteli bir sinema filmi izliyormuşum gibi...Jenerik bile çok hoşuma gitti...Çok para harcanmış belliki...
miss_zombie

MesajTarih: Pzr 14.10.2007 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

jojo ba nın dediği gibi bence de dizi hızlı ilerliyor. Daha ilk bölümlerden çocuğun evlatlık olduğu su yüzüne çıkıyor..melisa sözen öğrenirse kocasından soğur gibime geliyor..
İzleyiciyi bekleyen güzel bölümler var galiba

www.baraka.cc
www.afrikagazetesi.net
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Asmodeus_the_Demoniac

MesajTarih: Pts 15.10.2007 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla bana kalırsa melisa sözen ile nejat işler arasında bir aşk doğacak gibi Very Happy
denoktabenokta

MesajTarih: Pts 15.10.2007 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dizi şu anda 56 olmuş durumda Smile
gorona_arxebo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 16.10.2007 0:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çekimleri çok kaliteli. yukardada arkadaşın söylediği gibi sinema filmi havası veriyor. nejat işler var zaten işin içinde. daha ne olabilirki. beğeniyoruz, izliyoruz, iyiki varlar Wink
forsytia

MesajTarih: Çrş 17.10.2007 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok ilginç hiç bi türk dizisinde olmayacak şekilde konuları uzatmadan çatır çatır veriyolar çoçuğun kimden olduğu,kadının nejattan işkillenmesi avukatın ve mehmetin çoçuk olayını hemen kavrayıp hadi elele gezelim durumu.....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
denoktabenokta

MesajTarih: Prş 18.10.2007 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İçi boş dizilerin, basit oyunculukların, ekranda burnunu çekip kaşımaktan başka oyunculuk bilmeyenlerin tutulduğu Tv kuşağına ağır geldi bu dizi ha? İzlenme oranları nedir acaba?
freestyle

MesajTarih: Pzr 28.10.2007 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
denoktabenokta

MesajTarih: Sal 30.10.2007 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dizi dün yayınlanmadı...
Umarım ki yayından kaldırılmamıştır...
denoktabenokta

MesajTarih: Cum 02.11.2007 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yine bir çok başlıkta olduğu gibi,kendi soruma kendim cevap vereceğim öğrendiğim kadarıyla...
Korktuğum başıma gelmedi...
Yıllar sonra(hatta sabırsızlıkla beklediğim ilk dizi) bağımlısı olduğum ilk dizi geçen hafta yayınlanmamıştı...Topicten de analaşılacağı gibi dizinin reytinlerinin düşük olmasından dolayı kaldırıldığını düşünmüştüm ama reklamlarını görünce içim ferahladı...Gel pazartesi,gel!!! Smile
nehirmavi

MesajTarih: Cum 02.11.2007 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

denoktabenokta demiş ki:
Yine bir çok başlıkta olduğu gibi,kendi soruma kendim cevap vereceğim öğrendiğim kadarıyla...
Korktuğum başıma gelmedi...
Yıllar sonra(hatta sabırsızlıkla beklediğim ilk dizi) bağımlısı olduğum ilk dizi geçen hafta yayınlanmamıştı...Topicten de analaşılacağı gibi dizinin reytinlerinin düşük olmasından dolayı kaldırıldığını düşünmüştüm ama reklamlarını görünce içim ferahladı...Gel pazartesi,gel!!! Smile

dizinin reytinglerinin düşük olmadığını biliyorum. eğer kaldırsalardı gerçekten, isyan çıkarırdık zaten Smile belki yetişmemiştir, belki biri tatildedir seyahattedir falan çekememişlerdir, ya da onun yerine asi diye bir şey vardı geçen hafta, sadece onun için de yayınlamamış olabilirler.
çemberimde gül oya ile beraber izlediğim en güzel türk yapımı dizi bıçak sırtı. ben de pazartesileri iple çekiyorum...
denoktabenokta, TurkRock böyle artık biliyorsun. her başlığın belli yazarları var birkaç kişi, başka kimse uğramıyor o başlığa. bir de bu siteye daha az özen gösteriliyor sanki son zamanlarda...
neyse, pzt için beklemedeyiz Razz
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Asmodeus_the_Demoniac

MesajTarih: Cum 02.11.2007 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ooo dizi yayından kaldırılmadı haa.ooof süper bi haber bu.bende kaldırıldı sanıyodum valla kanald'ye bi ton sövmüştüm. Very Happy Very Happy Very Happy

malum kanald bu konuda sabıkalı.bundan iki sene öncede kapıları açmak adlı diziyi yemişiti.dandirik diziler tuttu diye.zaten ben anlamıyorum bu olayları.elin amerikalısı bi dizi yapıyor bütün dünya seyrediyor.bizimkiler ellerindeki iyi dizileri bile reytinge kurban ediyor???yok yok bizim daha 30 fırın ekmek yememiz lazım. Mad Mad
hasanayvenli

MesajTarih: Cmt 16.02.2008 3:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasanayvenli demiş ki:
nejat işler fikret kuşkanın karısınaaaa....
güzel bi noktaya değinmişim Very Happy

fikret kuşkan ne süper bir oyuncudur öyle
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız