Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Oct 20, 2005 Mesajlar: 876 Nerden: Karaborsa\\\'dan
Tarih: Pts 15.10.2007 13:43 Mesaj konusu:
kingofloss__ demiş ki:
St.Anger 5 milyon sattı ama benim gibi binlerce insan bir kez bile tam dinlemedi.Bu albümün yanında Reload ve Load arandı.İnternette milyon tane olumsuz görüş var.St.Anger Metallica albümü olmaktan uzak ve başarısız bir albüm,satış rakamları bunu demez ama dinleyiciler der,Metal müzik satış rakamlarıyla sürmedi,bu saatten sonra da sürmez.Black Album'un hala rekor kırması bir AJFA ve ya MOP seviyesinde olmadığından değil,easy listening(Bob Rock) tadında kaliteli bir Heavy Metal albümü olmasındandır,
Bu Metallica osurdu anlamına mı gelir peki? O kadar mı kötü? Neden anlatmak istediğim anlaşılmıyorda anlamak istediğinizi anlıyorsunuz. O albümü bende eleştirdim en az sizinkadar. Ama rezaletti metallica osurdu gibi yorumları çok komik buluyorum.
DamnationGame birilerini Metallica savunucusu olarak ilan edeceksen kim olduklarınıda söyle onlarda ona göre seni muhattab alsın yada almasın. Hoş şeyler değil bunlar.
Herneyse ben yeni albüm hakkında konuşmaya devam edicem;
Tarih: Pts 15.10.2007 17:51 Mesaj konusu:
yahu biz bunu demekle hakaret etmiyoz ki??bu deyim gibi bişey.yani diyozki metallica o kadar büyük grupki osursa 5 milyon satar.dediğimiz budur.
ayrıca osurdu rezaletti olayını komki buluyon da niye olmasın ki?metallica her zaman en iyisini yapacak diye bir kural yok ki?yani st.anger osurmuş olur ama yeni albümde de taş gibi şarkılar yapar. ''ooo metallica çoşmuş'' deriz.bu kdar basit. her grubun böyle albümleri vardır ve olacaktırda. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine
Tarih: Pts 15.10.2007 18:32 Mesaj konusu:
Yani en iyi yapmayınca öyle deyimler kullanmak gerekiyor öylemi? Hayır album eleştrilmesi gereken bir album daha bir sayfa önce bende eleştirdim. Ancak komik düzeye getiriyorsunuz eleştrinin dozunu. Sonrada Metallica savunucusu gibi gereksiz laflar çıkıyor ortaya. Ben St Anger albumu hakkında artık yazmıyacam beni baydı yıllardır bu muhabbet. Ben sadece şunu diyorum senin dediğin gibi her gurubun en az bir tane böyle düşük performanslı bir albümü oluyor. Ama albüm üzerinden 5 yıl geçriği halde hala eleştriliyorsa demekki orda bir kötü niyet var. Bir şeye yorum yaparsın kötüdür dersin herkes düşünceni bilir. Ama başlığı değiltir Metallica II yap hala birileri aynı düşüncelerini belirtiyorsa orda kötü niyet vardır. Albumun performansı çok iyi değildi diye bunu fırsat bilip her seferinde grubu yerin dibine sokmak derim ben. Ayrıca birazda fanatiklik seziyorum. Br takımın yazarının diğer takımı yerden yere vurması gibi. Bilmem anlatabildim mi? Kirk Hammett konusunda verilen örnekler vs. laf yine 20 yıllık boka sarmış muhabbete dönecek. Gerek yok bunlara hepinizin düşüncesine saygım var St Anger hakkında düşüncelerinizi ezberledim artık. Her birinizin. Artık yeni albümü konuşalım LÜTFEN. _________________ Http://www.MetalCafe.Net
Tarih: Pts 15.10.2007 18:43 Mesaj konusu:
anlıyorumda seni.bu metallica ile alakalı bir durum.geç albüm çıkarıyolar artık.metallica st.anger'ı kaç sene sora çıkardı re-load'dan.misal x-factorde maiden'in kötü bir albümü ama onun üstüne kaç tane daha albüm çıkardı maiden.e tabi doğal olarak diğer albüm unutuluyor,konuşulmuyor..metallica için st.anger'dan başka hala elle tutulur bişey yok. o yüzden yeni albüm çıkmadan bu konuşmalar bitmez. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine
Yani en iyi yapmayınca öyle deyimler kullanmak gerekiyor öylemi? Hayır album eleştrilmesi gereken bir album daha bir sayfa önce bende eleştirdim. Ancak komik düzeye getiriyorsunuz eleştrinin dozunu. Sonrada Metallica savunucusu gibi gereksiz laflar çıkıyor ortaya. Ben St Anger albumu hakkında artık yazmıyacam beni baydı yıllardır bu muhabbet. Ben sadece şunu diyorum senin dediğin gibi her gurubun en az bir tane böyle düşük performanslı bir albümü oluyor. Ama albüm üzerinden 5 yıl geçriği halde hala eleştriliyorsa demekki orda bir kötü niyet var. Bir şeye yorum yaparsın kötüdür dersin herkes düşünceni bilir. Ama başlığı değiltir Metallica II yap hala birileri aynı düşüncelerini belirtiyorsa orda kötü niyet vardır. Albumun performansı çok iyi değildi diye bunu fırsat bilip her seferinde grubu yerin dibine sokmak derim ben. Ayrıca birazda fanatiklik seziyorum. Br takımın yazarının diğer takımı yerden yere vurması gibi. Bilmem anlatabildim mi? Kirk Hammett konusunda verilen örnekler vs. laf yine 20 yıllık boka sarmış muhabbete dönecek. Gerek yok bunlara hepinizin düşüncesine saygım var St Anger hakkında düşüncelerinizi ezberledim artık. Her birinizin. Artık yeni albümü konuşalım LÜTFEN.
1...Metallica'yı gözü kapalı savunan, Heavy Metal fanı değilde sadece Metallica grubu fanı gibi duran but topicde bir dolu adam var. Bunları senin benden iyi bilmen lazım.
This is Metallica ve diğer nickleri... mesela Papa_Het. O da aynı adamın diğer nicki. Sen Metal Cafe...Metallizm. ve benzerleri..
Artık isimlere kadar indik.
Ne yazık sizin gibi adamların olması bile bu topice bir çok kullanıcının Metallica ile ilgili yazmak aklının ucundan geçmese bile yazmasına hatta keyifli bir sırıtışla ufak tefek provake etmesine bile neden oluyor.
Ama Metallica'yı provake etmiyor...hemen atlama.
Sizin Heavy Metal'e bakışınızı provake ediyor. Zaten yazıldı buraya, sizler haricinde gelenlerde aslında bu grubu çok seviyor.
2...Burada görüyoruzki Metallica eleştiren adamlar hem Metallica'yı hemde Heavy Metal'i, Metallica savunuculuğu yapan adamlardan daha iyi biliyorlar ve eleştirilerin dozu hep olması gerektiği gibi.
Ama yine görülüyorki "öyle deyimler", "öyle ithamlar" vurguları yapılıyor.
Ortada gayet iyi eleştiriler var ve kesinlikle "öyle deyim", öyle itham" denilebilecek cinsten bir durum yok.
Dediğim gibi Metallica provake edilmiyor. Metallica savunucuları provake ediliyor.
3...Metallica 82'den beri müzik yapıyor ve Metallica'nın geçmişi ve bugünü hakkında herkes her daim konuşuluyor. Neden daha 5 sene öncesinin albümü St. Anger'ın muhabbetleri bitsinki.
Sırf eleştiri var St. Anger hakkında diyede bitmek zorunda değil. Herkesin aklına bir şeyler gelir ve zaman çizgisi çerisinde bunu ifade etmeye devam edebilir. Müzik hakkında konuşma yapmak hiç bir zaman bitmemeli.
4...St. Anger ile ilgili yazmayacağım deyip her eleştiriye sanki burası Metallica topici değilde az önce saydığım Metalikacıların kendi tapulu topici gibi cevap veriyorsunuz. Bu ne yaman çelişkidirki?
Madem sıkıldınız bu olağan konulara cevap vermeyin.
Sanki Metallica topici değil kendi adınıza kayıtlı topicde sizle ilgili yorum yapıyormuşuz gibi algılıyorsunuz.
Burası Forum Kurallarına uyulduğu takdirde her forum kullanıcısının yorumnlarına açık bir yer. Sahiplenme duygusu oluşturmaya hiç gerek yok.
5...Az önce dediğim gibi aradan 5 sene geçmesi veya 20 yıl geçmesi bir sanat eseriyle ilgili eleştiri ve yorum yapma gerekliliğini bitirmez. Kirk hakkında yazılanlarda, Kirk Hammet uzun zamandır eser veren bir sanatçı olduğu için söylenecektir.
Ayrıca neden yerin dibine geçirilme olsun ki?
Doğrular konuşuluyor. Artısı ve eksisi söyleniyor.
Grubun ismi Metallica diye hep artı yanları söylenemezki. Asıl fanatiklik hep artı yanını söylemekle olur. DİKKAT...
Art niyet yok...sadece niyet var.
6...Yeni albüm konuşulsun...ok. Ama yeni albüm çıkıyor diye eskiler hakkında denilebilecek şeyler neden denmesinki?
Ayrıca bunu belirleyebilecek kişi sen değilsin.
Hem biz Metallica'yı sahiplenmiyoruz deyip hemde sahiplenircesine başlığı yönlendirme isteği.
7...Burada gayet güzel yazılmış yazıların ne demek istediğini anlamayıp sonrada "asıl siz benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz, bu kadar da olmazki" yazıları...ilk okul değil ki burası.
Yazanların demek istediği gayet NET. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X
Tarih: Pts 15.10.2007 23:52 Mesaj konusu:
Sana cevap vermiyeceğim özel bir sorunun varsa özel mesaj at! Bu başlığın 3 yıldır defalarca kiltlendiğini gördüm hiç birinde muhataplığım yoktu eğer varsa Forum Kurallarına göre beni uzaklaştırırlar olur biter. Zaten kuralları bozuyorsam atsınlar eyvallah derim. Ama seninle sidik yarıştırmayacağım dediğim gibi bir problemin olursa özel mesajla halledelim Forum Kuralları bunu gerektiyor sanırsam yanlışsam mod arkadaşlar beni düzeltsin.
Yine konuyu dağıtmamak için yeni albümden bahsedeceğim. Grup heralde sessizlikten şikayet eden fanlarına cevap göndermiş ancak farklı bişey yok. Çalışıyoruz mesajı vermişler linki yukarıda attım. Resmi siteye bakabilirsiniz. Çok fazla röportaj döndü ortalıkta ancak en önemlileri kayıtları dinleyen Matt Sorum'un açıklamalarıydı;
Metallica are hard at work on their next album with producer Rick Rubin, and at least one person outside the band has heard the songs: Velvet Revolver drummer Matt Sorum. We’ll let him take it from here: “Lars is a good friend of mine. He played me the demos from San Francisco, and I turned and looked at him and I said, ‘Master that shit and put it out.’ It’s ridiculous. The demos were sick. Eight-minute songs, all these tempo changes, crazy fast. It’s like, ‘Dude, don’t get slower when you get older, but don’t get faster!? How are you gonna play this live?’ And then me and Lars were out partying all night, and he had to go in the studio the next day and do this stupid like nine or ten minute song, and I was laughing at him — because he played me the demo of it, and it was [sings really fast drum part], so fast. I called him, and said, ‘Dude, how are you feeling?’ He was like, ‘Dude, I’m hurting.’ They’re cutting everything to tape, no fuckin’ Pro Tools — live, no clicks. Bitchin’. I dig it. I’m really excited for them.”
"Lars iyi arkadaşım. Bana demoyu San Francisco'da dinletti ve gerçekten kafayı yediklerini düşündüm. Gülünç buldum. Tamam yaşlanınca yavaşlama diye bir laf var ama yaşlanınca iki katı hızlı ol diye bir laf yok ki. Bunları canlı nasıl çalacaklar hiç bilmiyorum. 8 - 10 dakikalık, içinde sürekli ritmi değişen parçalar. Her şeyi metronomsuz falan ham haliyle kaydediyorlar. Lars bana bütün gün ölümüne çaldığını ve acayip yorulduğunu söylüyor. Onlar için heyecanlanıyorum."
Alıntı: metallicamilitiatr.com
Tabi bundan fazlası dönüp dolaştı ancak o zaman zarfında başlık kiltliydi paylaşamadık çoğunu ama takip eden etmiştir zaten. Beni heycanlandıran bu gelişmeler. Grubun sessiz kalmasıda çabası. _________________ Http://www.MetalCafe.Net
Tarih: Sal 16.10.2007 0:24 Mesaj konusu:
Şimdi gördüm Kirk'ten yine müthiş bir röportaj, skom dönemi hakkında benim anlatmaya çalıştığım bazı şeyleride bizzat kendi ağzından söylemiş demekki yanılmamışım;
Q: "How big is the impact of Rick Rubin on Metallica"?
A: Well he just has some great ideas about music, that's for sure. He says his opinion in all honestly, and that is something we really appreciate". The big difference with Bob is that Rick is not a musician, he expresses himself only in terms as "interesting" or "not interesting". When Bob did not like something he always came up with theoretical stuff we could apply to make a "not interesting" song better, for instance like playing it one note higher ofr something. Rick always keeps it simple, he just says " make it better". After all, we should have stopped working with Bob a long time ago. Well nothing against Bob, he meant so much to us and he has always given us the best he had. But we needed a new "fresh" approach, and thats what Rick has.
Q: It's a known fact that Rick does not like long songs. Still you played a song well over 9 minutes last tour (obviously the New song of course)
so now Rick comes in and cuts all songs in half ?
A: Kirk (laughs) Well I can say that there will be some long songs on this new album, some parts even have an eastern twist in it. I think our longest song at the moment clocks in well over 9 minutes, and trust me, Rick thinks it's very interesting. I can assure all our critics that this time there will be solos, even James will do some solos on this next album.
Q: Metallica has always tried to be open for their fans. There always is a M&G when you play a gig. There also was "Some kind of Monster" well more open to their fans a band can't be I think. What do you personally think of all this?
A: I really regret the fact that we actually recorded this film. I was totally against the whole thing, but Metallica is a democracy. I was in minority so i had the accept it. I don't think that the rest of the world should know of our internal discussions. There were some really intimate moments which i think were not of any revelance to this film. Anyway, after all it sure has something positve, but it's not something that we will do again, that's for sure.
Q: What kind of music you like nowadays, from the so called newer generation?
A: Well the guys in Trivium are one of my favorites for sure. I also like Mnemic, they open for us in Denmark.
But it's not only the metalscene which I like. I love Muse and the Mars Volta. They got a really different appoach to making music than metalbands, which i kind of like. Interpol is another band which I think are cool. I am definately gonna check them out when they start their set today.
.
Q .. Apparently you are approaching the making of this new album very differently than during the recordings of St Anger,
you wrote the songs together during back then. In what way are you working on this new album ?
A: Well we have written lots of stuff together again. The big difference is that we really feel as a band again. The input Robert has, works really refreshing for us. Rob has already been part of the band for about 4 years. Till recently he had only showed his abilties playing live with us on stage. But now he is really contributing in the creative proces and I can say that it gives our music an extra boost. Everything is going really smooth and I can tell you that we are making our best album in 15 + years.. It's REAL metal again.. When I hear the new songs in their raw versions, they often remind me of .. And justice for All..
the rest of this interview is not really worth translating.. he talks about, touring in Europe, which they all really like, ( "there is a big demand for us in Europe, so why not not go there often?"), he looks back to the gigs with the Stones, he mentiones 'Jeff Beck as a Legend, someone he really looks up to, and something about legal downloading which is something positive for artists in general.
Orionturk
S: Rick Rubin’nin Metallica’ya olan etkisi nasıl?
C: Müzik hakkında büyük fikirleri var. Fikirlerini dürüstçe söylüyor ve biz bunu takdir ediyoruz. Bob’la arasındaki en büyük fark Rick müzisyen değil. Fikrini sadece beğendim ya da beğenmedim diye söylüyor. Bob bir şarkıyı beğenmediği zaman teorik olarak açıklama getirir beğenmediği yeri daha iyi yapmaya çalışırdık örnek bir notayı daha yüksek basardık.(sanırım). Rick beğenmediği yerleri sadece daha iyi yapın diyor. Bob’la çalışmayı uzun süre önce bıraktık. Bob bize her zaman yapabildiğinin en iyisini vermeye çalıştı. Fakat bize bir noktada taze bir yaklaşım gerekliydi. İşte bu da Rick.
S: Rick’in uzun şarkıları sevmediği biliniyor. Sizse son turda (2006) 9 dakikalık yeni bir şarkı çaldınız. Rick şimdi uzun parçaları kesmeye gelir herhalde.
C: Gülerek bu yeni albümde uzun şarkıların olacağını söyleyebilirim ve bazılarında doğu etkisi yerler var. Şuanda şarkılarımız 9 dakikalık ve gerçekten söyleyebilirim ki Rick bunları beğeniyor. Sizlere garanti veriyorum yeni albümde solo olacak ve James’inde soloları olacak.
S: Metallica genel olarak hayranlarına açılmayı deneyen bir grup. SKOM (some kind of monster) da iyi bir açılımdı fanlara yönelik. SKOM hakkında kişisel olarak ne düşünüyorsun?
C: Bu filmi yaptığımıza gerçekten pişman oldum. Filme tamamen karşıydım ama Metallica’da demokrasi var. Ben azınlıktım ve kabul ettim filmi. Dünyadaki herkesin içimizdeki tartışmaları bilmesini düşünmek bile istemezdim. Bazı özel samimi anlarız ortada. Böyle bir şeyin bir daha yapılacağını sanmıyorum.
S: Yeni nesil gruplardan kimleri beğeniyorsun?
C: Trivium, Mnemic gibi grupları beğeniyorum. Sadece metal gruplar değil Muse ve Mars Volta gibi gruplarıda beğeniyorum çok farklı müzikleri var. İnterpol de başka bir sevdiğim grup.
S: Yeni albümün kayıtlarında St. Anger’dan daha farklı bir yaklaşım içindesiniz, St. Anger’da şarkıları beraber yazdınız. Ne gibi farklı yollar izliyorsunuz bu yeni albümün kayıtlarında?
C: Şarkıları yine beraber yazıyoruz. En büyük fark kendimizi tekrar bir grup gibi hissediyoruz. Rob bu 4 yılda tamamen grubun bir üyesi oldu. Geçenlerde(escape from studio 2006) canlı performansta da ne kadar yetenekli olduğunu gördük. Yaratıcılık açısından da bize çok şey katıyor. Şuanda her şey düzgün gidiyor. Son 15 yıldaki en iyi albümümüzü yapıyoruz. Gerçek metal tekrar. Yeni şarkıların bu ham versiyonunu duyunca bana AND JUSTICE FOR ALL ‘u hatırlatıyor.
En çok beklenen Metallica albümü bu oldu sanırım... Merak ediyorum epey nasıl olacak riffler sololar davullar...
Robert Trujillo'nun da yardıracağı kanısındayım Adam ilk defa stüdyoya girdi Metallicayla ve Jason gibi arkaplanda kalacağını zannetmiyorum Öyle bi yapısı yok bence.
St. Anger'da afedersiniz çok boktan bir Jaymz vokali vardı. Nu-Metal gibi System of a Down havası veriyordu. Ondan bir kurtulmuşlardır umarım herşeyden önce...
The New Song ve The other new song'u dinlemiştim. Robert her ne kadar bunlar albümde yok dese de, Reload albümünün rifflerine çok benziyordu... Umarım farklı birşeyler denemişlerdir. önceki sayfalarda da dendiği gibi böyle eğlenceli gaz parçalar yapacaklarına biraz daha damardan takılsalar çok süper olur...
Tarih: Sal 16.10.2007 19:44 Mesaj konusu:
Vokal olayını bende merak ediyorum ama Rick Rubin James'in sesi hakkında röportaj vermişti eski vokalinin ona daha uygun olduğu konusunda grubada mantıklı gelmiş. Yani şu an kötü giden pek bişey yok. Tek sorun sessizlik. _________________ Http://www.MetalCafe.Net
En çok beklenen Metallica albümü bu oldu sanırım... Merak ediyorum epey nasıl olacak riffler sololar davullar...
Robert Trujillo'nun da yardıracağı kanısındayım Adam ilk defa stüdyoya girdi Metallicayla ve Jason gibi arkaplanda kalacağını zannetmiyorum Öyle bi yapısı yok bence.
St. Anger'da afedersiniz çok boktan bir Jaymz vokali vardı. Nu-Metal gibi System of a Down havası veriyordu. Ondan bir kurtulmuşlardır umarım herşeyden önce...
The New Song ve The other new song'u dinlemiştim. Robert her ne kadar bunlar albümde yok dese de, Reload albümünün rifflerine çok benziyordu... Umarım farklı birşeyler denemişlerdir. önceki sayfalarda da dendiği gibi böyle eğlenceli gaz parçalar yapacaklarına biraz daha damardan takılsalar çok süper olur...
Bekliyoruz
Araya yine maydanozluk yapacağım ama Metallica'nın en çok beklenen albümü kesinlikle LOAD'dır.
Bu yeni albümün Metallica'nın melodik ve komplike takılmaya çalıştığı zamanlara bir gönderme olacağı ve keyifli bir albüm olarak dinleneceği açıklamalardan ve prodüktör seçiminden çok belli.
Fakat St. Anger'dan sonra artık insanlar Metallica'dan yeni bir şeyler beklemez oldu. Tek konuşulan eski Metallica ile Metallica'nın son hali ve ortadaki video filmdi.
Ama 91-Black albümün çıkışına ve yarattığı etkiye tanıklık etmiş birisi olarak sonrasındaki Metallica'nın 96 yılı 3 Haziran günü Load albümü çıkana kadarki herşeyini takip ettim. (gerçi sonrasınıda takip ettim ama anlatacaklarım o dönemle ilgili )
Bu takip ettiğim 91-96 arası 5 senelik zaman diliminde Metallica çok büyüdü ve şu an sürdürdüğü popülaritesine adım attı.
O zamanlar Heavy Metal'in bu kadar fazla tarz olarak açılımı yoktu.
İnternet, yurt dışından gelen cd'ler ve cd çoğaltmada yoktu.Dolayısıyla çok fazla grup bilinmez ve Metallica ismi bile tek başına neredeyse Heavy Metal demekti.
LOAD albümü en ısrarla beklenen albüm oldu.
Ayrıca dile kolay tam 5 sene...
Bu bekleyişte Black albümün yarattığı gruba karşı olağan talebinde etkisi vardır.
Hatırlıyorum'da 96 yılında lise sondaydım ve 3 Haziran günü Load albümü çıktığında Bahçeli 7. caddedeki BEST müzikte 1 saat albümün dağtım aracıyla gelmesini beklemiştik.
Ve o sene herkesle yeni albümün çıkması üzerine muhabbet edip kendi kendimize "ahhh bir ben ölmeden çıksa" muhabbetleri yapıyorduk.
Tabii Load'ın içeriğini bilmeden beklentide olduğumuzda ekleyeyim. Sanki LOAD albümünün içeriğini bilerek bekliyormuşuz gibi anlaşılmasın.
Gerçi çokda sevdiğim bir albümdür. Re-Load ve St. Anger'ı sevmem. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X
Tarih: Sal 16.10.2007 23:15 Mesaj konusu:
Metallica 27-28 Ekim tarihlerinde Akustik bir yardım konseri verecek. Bu da oldukça hoş birşey.
METALLICA RETURNING TO SCHOOL [ 9/4/2007 ] [ back ]
Metallica will play the 21st annual Bridge School benefit next month.
Does two acoustic gigs in our hometown mean that we're sick of the studio again? Nah . . . not really . . . but we are honored that we have been invited to appear at the annual Bridge School Benefit concerts. Held on October 27 and 28, 2007 at Shoreline Ampitheatre in Mountain View, CA, this will be our second time participating in the all acoustic shows, and the 21st year that the benefit has been held in the Bay Area.
As usual, the line-up is stellar and we're looking forward to seeing Tom Waits, Eddie Vedder (with Flea & Jack Irons), John Mayer, of course Neil Young, and others perform those days. Tickets are on sale this Sunday, September 9, 2007 at 10:00 AM and for more details, please see the official press release below.
Started by Neil and Peggy Young, the Bridge School is a non-profit organization assisting individuals with severe speech and physical impairments achieve full participation in their communities and is an internationally recognized leader in the education of children who use augmentative and alternative communication. The annual benefit concerts provide the majority of the funding for the school's operation. For more information, check out http://www.bridgeschool.org/
There will be a special ticket pre-sale for Fan Club members only on Saturday, September 8 at 10:00 AM PST. The Club has held a very limited number of tickets that will be available in the 200 section of Shoreline Ampitheatre (map here). Limit two tickets per member. The Bridge School organizers hold the 100 section seats, and if you are interested in lawn tickets, please go to the general public on-sale on Sunday, September 9 at 10:00 AM PST.
PLEASE READ CAREFULLY: In order to purchase Met Club pre-sale tickets through Ticketmaster you will need a password. That password will be posted on the Met Club tour page just before the pre-sale begins, so you will need to obtain it there first. We'll give you a link directly to the pre-sale in the tickets section of the MetClub tour page, where you will enter the password and proceed with your purchase.
We're looking forward to seeing some of you Clubbers out at Shoreline in October!
P.S. - There is no meet and greet scheduled at this time.
st.anger kadar iyi bir albüm gelmesini diliyorum metallica dan. dinledikçe daha da güzelleşen çok az albümden biridir..umarım en az bu kadar iyi bir albüm olur..daha iyisi olursa da şam'da kayısı gibi olur...
Tarih: Sal 16.10.2007 23:49 Mesaj konusu:
St.Anger albümünü artık grup üyeleri dahi görmezden geliyor. Konserlerde yer bile vermiyorlar. Çıkacak albümün onla kıyaslanmasını düşünemem bile. _________________ MASTER OF PUPPETS
arada birisi çıkıp Saint Anger iyidir filan diyor, sonra bir gazla 1-2 gün bu albüm hakkında yazılıyor...çoğu da daha evvel yazılmış şeyler...belki ilk iyidir filan yazan da yazılan cevapları okuyup eğleniyor..
Load albümü öyle garip bir albümdür ki, eğer başka bir grup çıkarsaydı bu kadar satar mıydı bilemiyorum ama muhakkak o grup sınıf atlardı, üst seviye bir grup olurdu..her ne kadar Metallica'dan o dönemde beklenen albüm değilse de, yani özellikle 90 öncesini sevenleri hayal kırıklığına uğratmış olsa da (bu arada bence de metallica'nın en beklenen albümü Load'dur) tek başına çok iyi bir albümdür.. St. Anger ise zannımca bütün grupların diskografilerinde kötü duracak bir albümdür..yani St.Anger'ı Slayer'da, Pantera'da, Korn'da çıkarsa bu yorumlar aynen gelirdi...
Rock Kazanı'nda kaç sayı boyunca "Load geliyo Load" diye tantana yapmışlardı, sayısını hatırlamıyorum bile... Kesinlikle en çok beklenen Metallica albümü oydu. Black albümden sonra tekrar bir köklere dönüş albümü istiyordu millet, aradan 12 yıl geçti, hala da istiyor. Ne kökmüş be kardeşim Ama bu sefer olacak gibi bu iş. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover."
Tarih: Çrş 17.10.2007 16:56 Mesaj konusu:
Merhaba.
Konunun mesajlarını başından beri okudum,bazı yerlerde Metallica'ya gerçekten haksızlık edilmiş, metallica fan'ı olduğum için değil gerçekten böyle olduğunu düşünüyorum, bugüne kadar gerçekten büyük işler yapmış, arkasındaki gruplara örnek olmuş bir grup, yakın geçmişteki ve şu anki gruplara bir bakın kaçının gitaristleri Kirk Lee Hammett gibi solo atabiliyor veya yazabiliyor?
Elle sayılacak kadar az, tabiiki Kirk'den iyi gitaristlerde var, ama burda bence Kirk'e yapılan haksızlık.
St.Anger albümü ise Metallica ruhundan biraz uzak olduğu doğru,ama belkide insanların "yenilik" istemesi yüzünden böyle olmuştur, yeni çıkacak albüm için gerçekten ümitliyim.
Umarım o eski Cliff'li Metallica havasını yakalarlar,
Bu arada insanlar konuşurken sen Metallica'cımısın diyor ve Metallica'yı metal müzik ile özdeşleştiriyorsa demekki gerçekten birşey vardır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız