| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
beddega

|
Tarih: Pzr 07.10.2007 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar .ben dün itibari ile bir adet cort zenox z 44 aldım.gitar çok hoş tonlara sahip şimdilik çok menunum.gitar hakkında bilgisi olan birisi bana bu gitar hakkında geniş bilgi veririse çok sevinirim.ayrıca evdeki amfim kötü yani bayaa kötü.5.1 ses sistemine bağlamayı düşünüyorum.bu gitarın performansını artırırmı dendik anfiden daha iyibir performens almayı umuyrum bu değişiklikle sizce nasıl olur..digitech rp80 processorumde var .bu ekipmanla giterın kaçta kaçını kullanıyor olurum inşallah yüzde elliyi geçebiliyormdur  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
sologitarist1

|
Tarih: Pzr 07.10.2007 16:05 Mesaj konusu: Ankara'da gitarımı custom boyatabileceğim bir atölye var mı? |
|
|
Ankara'da gitarımı custom boyatabileceğim bir atölye var mı? Bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. _________________ Gökyüzü - Melodik / Alternatif Rock
http://gokyuzurock.googlepages.com
En son sologitarist1 tarafından Sal 09.10.2007 12:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pzr 07.10.2007 16:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Manticore demiş ki: | Herhalde burada sormak gerekir bu soruyu:
Bir luthier'e (Tercihen Kenan Turgut) maple + maple sap yaptırmak kaça malolur bir fikriniz var mı? |
Murat ben de kendisine yakin zamanda sordum. İnternetten 250-300 dolara maple scallop sap buldugumu soyledigimde "iyi fiyat, alabilirsin, kacirma" demisti. Uc asagi bes yukari o fiyata yapar sanirim kendisi. |
|
| Başa dön |
|
 |
keremd

|
Tarih: Pzr 07.10.2007 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
| beddega demiş ki: | arkadaşlar .ben dün itibari ile bir adet cort zenox z 44 aldım.gitar çok hoş tonlara sahip şimdilik çok menunum.gitar hakkında bilgisi olan birisi bana bu gitar hakkında geniş bilgi veririse çok sevinirim.ayrıca evdeki amfim kötü yani bayaa kötü.5.1 ses sistemine bağlamayı düşünüyorum.bu gitarın performansını artırırmı dendik anfiden daha iyibir performens almayı umuyrum bu değişiklikle sizce nasıl olur..digitech rp80 processorumde var .bu ekipmanla giterın kaçta kaçını kullanıyor olurum inşallah yüzde elliyi geçebiliyormdur  |
Amfinin ne olduğunu bilmiyorum ama, 5+1 sisteminde ses çok cılız gelecektir.
Aynı zamanda gelecek için konuşuyorum. Gitar almadan önce araştır, gitarı aldıktan sonra iyimidir kötümüdür sormak pek mantıklı değil.
Kolay gelsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
tuncaaa

|
Tarih: Sal 09.10.2007 11:47 Mesaj konusu: |
|
|
| beddega demiş ki: | arkadaşlar .ben dün itibari ile bir adet cort zenox z 44 aldım.gitar çok hoş tonlara sahip şimdilik çok menunum.gitar hakkında bilgisi olan birisi bana bu gitar hakkında geniş bilgi veririse çok sevinirim.ayrıca evdeki amfim kötü yani bayaa kötü.5.1 ses sistemine bağlamayı düşünüyorum.bu gitarın performansını artırırmı dendik anfiden daha iyibir performens almayı umuyrum bu değişiklikle sizce nasıl olur..digitech rp80 processorumde var .bu ekipmanla giterın kaçta kaçını kullanıyor olurum inşallah yüzde elliyi geçebiliyormdur  |
rp 50 de bide 80 de cabin simulasyonu var aletin adaptörünü takatken drum düğmesine basılıtıt caninet On yazısı geçiyo led screenden biraz dolgunlaşıyo ses ama 5+1 de tam tersi olabilir malum subw fln var bi dene ama güzel olabilir |
|
| Başa dön |
|
 |
Manticore

|
Tarih: Sal 09.10.2007 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: | | Manticore demiş ki: | Herhalde burada sormak gerekir bu soruyu:
Bir luthier'e (Tercihen Kenan Turgut) maple + maple sap yaptırmak kaça malolur bir fikriniz var mı? |
Murat ben de kendisine yakin zamanda sordum. İnternetten 250-300 dolara maple scallop sap buldugumu soyledigimde "iyi fiyat, alabilirsin, kacirma" demisti. Uc asagi bes yukari o fiyata yapar sanirim kendisi. |
Sağol Kerem. Sapı takacağım gitarın küllisi $150 bile etmiyor yahu, Squier falan öyle bir şeyler ayarlamak lazım herhalde buna. _________________ RG Prestige 2550 (FRED - Evolution) | WD7 | CT01DS Bulldog | TO800 | Crossroads™ | FF III | Fish & Chips | XHP | SV-1 |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Cmt 13.10.2007 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Ibanez rg370dx almayı düşünüyorum.
Ama hiç bir yerde Kore Malı bulamıyorum.
Kore'nin Endonezya ile arasında çok bariz alınabilecek farklar varmıdır ? Bildiğiniz satan yerler varmı ?
Not : Umarım doğru yere yazmışımdır. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
DenizSayman

|
Tarih: Pzr 14.10.2007 20:02 Mesaj konusu: |
|
|
istanbul bilmiyorum pek ve dediğin modelden de emin değilim ama ankaradaki kıvılcım ibanez satıyo istanbuldakinde de olması lazım bir bak oraya.
Bu arada çok bariz fark konusunda emin değilim varsa deneyerek görmek en iyisi. _________________ DO Project , Yurttan Seksler Korosu Lead Gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pzr 14.10.2007 20:11 Mesaj konusu: |
|
|
| DenizSayman demiş ki: | istanbul bilmiyorum pek ve dediğin modelden de emin değilim ama ankaradaki kıvılcım ibanez satıyo istanbuldakinde de olması lazım bir bak oraya.
Bu arada çok bariz fark konusunda emin değilim varsa deneyerek görmek en iyisi. |
Bulsam deniyeceğimde oda yok.
Neyse sağolasın. |
|
| Başa dön |
|
 |
sologitarist1

|
Tarih: Cum 19.10.2007 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
İlk 2 gitara aşık oldum! Keşke Türkiye'de böyle finish yapabilen olsaydı.
Adresleri: http://www.etguitars.com/
Adamlar Avustralya'dan ve sloganları "Guitars and Effects that are out of this world!!!"
Bitirilmiş gitarları ya da gövde ve sapları ayrı ayrı satıyorlar. _________________ Gökyüzü - Melodik / Alternatif Rock
http://gokyuzurock.googlepages.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Char-BooRacK Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 27.10.2007 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu 777 lerin kendi hallerine de aşığım valla  _________________ Kara Dayının Torunu |
|
| Başa dön |
|
 |
xodor

|
Tarih: Cmt 27.10.2007 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
arkdaşlar rg1570 gitarım 10 watt amteq amfım bıde korgax 10g var bende. ben (şimdilik) efektlerle pek uğraşmıorum salam bi iki tonum olsun bana yeter yani aslında lambalı amfim olsun başka bişi istemem ama alsamda evde nereye koyacam.Nese benim sorum acaba amfiyle efektörü satıp 50 watt marşaalh veya türü bişimi alsam ev için.yada 30 wattlık alıp efektoru satmasam yada onuda satıp sağlam distorşşnnn mı alsam aslında pedal pek ıstemıorum dıişştırsn cunku amfınıkılerde baya sağlam gıbı dırek wahh pedalı faln mı alsam şimdiden teşekkürler _________________ ibanez rg1570,GT8,Korg ax10g,Ampteq Lg10,Valencia cg170,hayaller hayaler...
satılık korg ax10g http://www.turkrock.com/ftopic89568.html |
|
| Başa dön |
|
 |
ngager

|
Tarih: Pts 29.10.2007 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar şuan cort x2 ve marshall mg30dfx amfim var bu aralar gitara bişiler yaptırmayı yada rg350ex almayı düşünüyorm eğer gitarla oynama yapıcak olursam emg 81 takıcam ne dersiniz ?  |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4147 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Pts 29.10.2007 23:44 Mesaj konusu: |
|
|
| ngager demiş ki: | arkadaşlar şuan cort x2 ve marshall mg30dfx amfim var bu aralar gitara bişiler yaptırmayı yada rg350ex almayı düşünüyorm eğer gitarla oynama yapıcak olursam emg 81 takıcam ne dersiniz ?  |
Güzel ton alabilirsin, bence sorun yok. Seymour Duncan SH13 te iyi gider. |
|
| Başa dön |
|
 |
ngager

|
Tarih: Sal 30.10.2007 16:26 Mesaj konusu: |
|
|
ya doğru söylüyosun ama bide tipi falan klavyesi rahat gelmiyo artık satmakta istemiyorm ne yapıcağımı şaşırdım _________________ cort x2,marshall MG30DFx,digitech grunge pedal |
|
| Başa dön |
|
 |
ngager

|
Tarih: Sal 30.10.2007 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
beyler ya bu arada gitara custom boyatabilcek bi yer varmı (ANKARA) 'da yardım ederseniz çok makbule geçer _________________ cort x2,marshall MG30DFx,digitech grunge pedal |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Sal 20.11.2007 19:27 Mesaj konusu: |
|
|
tam bir çıkmazdayım bana hak vereceksiniz, şöyle ki:
ibanez RG2550 sahibiyim, tuşem (özellikle sol el) oldukça sert ve gitar da floydlu olduğundan bendlerde oldukça zorlanıyorum (herşeye ramen 1.5 ses bend yapabilmeme ramen parmaklarım haddinden fazla zorlanıyor ve kullandığım tel takımı da 0.009)
sabit köprü ya da tremolo sistemine sahip bir gitara geçme düşüncem var ancak tremololu gitarlarda bu durumun değişip değişmeyeceğinden emin değilim, sabit köprülü gitarda ise tuşemin sertliğinden dolayı akort sorunu yaşayacağımı düşünüyorum
24 perde alerjim de var nedense, biliyorum psikolojik bir durum ancak alt perdelerde kafam dağılıyor herşey karman çorman olacak gibi geliyor, kayboluyorum adeta gitarda 2 perdeden dolayı böyle birşey olması çok ilginç ancak böyle, bir degitarımda 19. perdeden sonrası oldukça dar ve bende odun parmaklı bir adam olarak zaten o perdeleri rahat kullanamıyorum yani tremololu(strat diyeyim) ve sabit köprü gitarlar (les paulları kastediyorum) 22 perde olduğundan bu gitarlara geçmek istememin nedenlerinden biride budur ancak..........
ne dersiniz ?  |
|
| Başa dön |
|
 |
Monster_YGT

|
Tarih: Sal 20.11.2007 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
akort kaçırma işini kilitli burguyla falan halledersin belki ama diğer anlatıkların nasıl olur bilmiyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Sal 20.11.2007 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
| zaten floydlu gitarlar harici için tek sorun akort kaçırması benim için, ancak kilitli burgularun hatırladığım kadarıyla asıl amacıakort stabilitesini sağlamak değildi...? |
|
| Başa dön |
|
 |
Monster_YGT

|
Tarih: Sal 20.11.2007 21:35 Mesaj konusu: |
|
|
| valla benim aklıma amacının akort kaçırmaması gerektiği geliyor başka şeyler için kullanılıyorsada bilmiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
|