Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Vestel Manisaspor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Vestel Manisaspor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Pzr 07.10.2007 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bak manisa forumunun su konustugumuz sayfasını mouse unun yardımıyla yukarı çek yazdıklarımı oku Manisam sözü her zaman geçer benim Manisalı olduğum fener maçında aklıma gelmiş değil..
2 sene önce yaşanan olayları değil sen 5-3 lük sonucu unutamamışsın o kadar içine işlemişki çocuk gibi "abi bizim tezahuratımızdı o ama bizimdi onlar çaldı evet onlar çaldı" diyerek detayları bile kaçırmıyorsun, bana da senin bu söylediklerine haline tavırlarına keyifle gülmek kalıyor.. Very Happy
iyiki varsın Manisam insanların içine işlemişsin haberin yok Very Happy
JackRackham

MesajTarih: Pzr 07.10.2007 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zeratul demiş ki:
bak manisa forumunun su konustugumuz sayfasını mouse unun yardımıyla yukarı çek yazdıklarımı oku Manisam sözü her zaman geçer benim Manisalı olduğum fener maçında aklıma gelmiş değil..
2 sene önce yaşanan olayları değil sen 5-3 lük sonucu unutamamışsın o kadar içine işlemişki çocuk gibi "abi bizim tezahuratımızdı o ama bizimdi onlar çaldı evet onlar çaldı" diyerek detayları bile kaçırmıyorsun, bana da senin bu söylediklerine haline tavırlarına keyifle gülmek kalıyor.. Very Happy
iyiki varsın Manisam insanların içine işlemişsin haberin yok Very Happy

Tamam arkadaşım, benim Manisa kompleksim var, öyle ki ben ligde sadece Manisa'nın maçlarını takip ediyorum; Manisa yenildi mi onları yenen takımların başlığına gidip "Yürü be Konyam, yine boş geçmedin" yazıyorum; senin kütüğünde neresi yazdığı önemli değil, benim 5-3lük Manisa maçı ile ilgili bir derdim de yok; helal olsun, ben maç sonrasında yaşanan şerefsizliklerin sürdüğünü söyledim ve bu yüzden 2. lige düşmelerini istediğimi belirttim, sana neyse?

Tezahuratı da detaya indirgedin ya maşallah, aynı şeyi Fenerbahçe yapsa hemen Beşiktaşlı kardeşlerinin başlığına da yazarsın, Fenerbahçe dışındaki bütün takımlar senin kardeşin ne de olsa.
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Pzr 07.10.2007 0:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy peki dostum senin fikirlerin sana benimkiler bana akşam akşam güldüm eğlendim bu yetti bana Very Happy
sonco

MesajTarih: Pzr 07.10.2007 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

manisa taraftarın manisa gol gol gol diye bağırmadı.. tarzan gol gol gol diye bağırdı.. yani komedi olan bişey yok ortada.. fener taraftarının tezahüratını taklit ediyorlar demişsin ama zaten sizin olmayan bjk den çalıntı olan tezahürattır o tezahürat.. ayrıca manisa taraftarının fenerle bi alıp veremediği yoktur.. buarada aradan 3 hafta geçmişken holoskoya fener maçı öncesi verilen ceza da oldukça manidardır.. bilmem anlatabildim mi..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
necroshine

MesajTarih: Pzr 07.10.2007 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gol gol gol tezeharutını sahiplenmekte ayrı bi komedi bundan sonraki ilk maçta basket basket basket diye bagırsın manisa taraftarı Rolling Eyes
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Pzr 07.10.2007 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yahu bırakın beyler takılsın kendi dünyasında siz ne derseniz deyin o aksini savunur boşu boşuna vakit harcamayın..
JackRackham

MesajTarih: Pzr 07.10.2007 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

necroshine demiş ki:
Gol gol gol tezeharutını sahiplenmekte ayrı bi komedi bundan sonraki ilk maçta basket basket basket diye bagırsın manisa taraftarı Rolling Eyes

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın hataları işte. Manisa taraftarının, Beşiktaş'ın kendine özgü olan "Kartal gol gol gol" tezahuratını alıp aynı şekilde "Tarzan gol gol gol" diye bağırmasını eleştirmiştim ben. Keza aynı taraftar bizim ilk yarıda "Saldırsana, Saldırsana Kanarya, Bizim için Manisa'ya koysana" tezahuratını 2. yarıda bize satmaya kalkışmıştı. Madem maçı izlemedin, yorum yapma da konu hakkında bilgi sahibi olanlar tartışsın.

Ayrıca eyvallah Zeratul, kendi dünyamda kalmam benim için de daha iyi olur, en azından daha sağlıklı bir bünye ile muhattap olmuş olurum.
sonco

MesajTarih: Sal 09.10.2007 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben bizzat stadta olduğum için ne tezahüret yaptığımızı iyi biliyorum.. sadece manisada değil birçok il takımı o tezehuratı kullanıyor.. bukadar da laf sokmak için bahane aramayın.. zaten fb taraftarı da yaptığı tüm tezahüratları kendisi üretmemiştir.. anonim olarak bir çok tezahüratı her klüp taraftarı kullanır..
Başa dön
necroshine

MesajTarih: Sal 09.10.2007 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

JackRackham demiş ki:
necroshine demiş ki:

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın hataları işte. Manisa taraftarının, Beşiktaş'ın kendine özgü olan "Kartal gol gol gol" tezahuratını alıp aynı şekilde "Tarzan gol gol gol" diye bağırmasını eleştirmiştim ben. Keza aynı taraftar bizim ilk yarıda "Saldırsana, Saldırsana Kanarya, Bizim için Manisa'ya koysana" tezahuratını 2. yarıda bize satmaya kalkışmıştı. Madem maçı izlemedin, yorum yapma da konu hakkında bilgi sahibi olanlar tartışsın.

Ayrıca eyvallah Zeratul, kendi dünyamda kalmam benim için de daha iyi olur, en azından daha sağlıklı bir bünye ile muhattap olmuş olurum.

Buguna kadar birçok takımın maçına gittim hepsinde aynı tarz tezahuratlar olur zaten.Bu bizimdi bizden çaldınız demek çok komik bir olay.Gerci fenerliler her zaman haklıdır demi.Unutmuşum pardon Rolling Eyes
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Cantstandya

MesajTarih: Sal 09.10.2007 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Karışmayayım diyorum ama sıktı artık şu önyargılarınız. Fenerbahçe camiasından haz etmiyor olabilirsiniz ama buradaki hiç bir Fenerbahçeli gözlerinizin içine baka baka yalan söyleyecek kadar haysiyetsiz değil. Jack'ın "Tarzan gol gol gol" tezahüratı konusunda Beşiktaş'a mal olmuş tezahüratı Manisa'lılar kendilerine uyarladı demesi bir yana; diğer dediği "Saldırsana Kanarya" bestesi daha yeni, taptazecik bir bestedir ve Ankaragücü maçında benim de bulunduğum tribünde ilk olarak söylenmiştir.

Fener her zaman haklı, Fener her zaman haklı.. Diğer takımlar da her daim paranoyak mı diyeyim şimdi nedir yani?

Son olarak Jack'ın yanıldığını düşündüğüm bir noktadan bahsedeyim. "Kartal gol gol gol" olayı her ne kadar son yıllarda (Yıllar bile değil) Beşiktaş taraftarı ile özdeşleşmiş olsa da, eski ve hemen hemen her takım taraftarı tarafından kullanılan bir tezahürattır. Sırayla yapma olayını Beşiktaş'lılar çıkardı o kadar. 2 sezon öncesinde İnönü'ye uğradığımda o da yoktu gerçi.

Biraz sakin okuyalım yazılanları ya, biraz sıyrılarak.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 09.10.2007 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok net söyleyeyim sadece purganın yazdığını okudum, yukarıda ne yazdığı umrum bile değil, çok net bir şey var Fener ve Fenerliler her zaman haklı. Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sonco

MesajTarih: Çrş 10.10.2007 0:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi de saldır beşiktaş diye bi tezahürat vardı ama heralde sadece bi benzerliktir Smile yoksa fener alıntı yapmaz Smile
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Çrş 10.10.2007 0:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kardeşim siz laf sokmaya şartlanmışsınız. Programlanmışsınız diyeceğim, ayıp olacak. Şu söylediklerimin, bestenin "Ritmi/melodisi" ile değil de; "sözleri" ile ilgili olduğunu anlamak çok mu zor acaba, merak ediyorum.. Aynı melodiden Beşiktaş taraftarı yıllardır (Yani daha önce, yani ilk olarak, yani Fenerle bir ilgisi yok) "Hem Cimbom'u hem Fener'i ararım" bestesini söyler, bu bahsedilen "Saldırsana Kanarya" bestesi de halka malolmuş o şarkının farklı sözlerde yapılmış "yeni" olanıdır. Onu da biz yaptık diyorum yahu biz, o-ra-day-dım.. Smile Neredeyse 15 sene oldu tribüne ilk adımımızı atalı. İzin verin de bir kaç konuda daha tecrübeli olalım naçizane..

Neyse yahu, niyetim konuyu buralara getirmek değildi hiç. Şu yazılanlardan sonra, hali hazırda uzun zamandır düşündüğüm Tribün dergisi başlığını açmak farz oldu ama; yok, inat ediyorum ben açmayacağım şu ruh haliyle. Konuşacaklar ve konuşulacaklar belli çünkü, yazık olacak, değmeyecek.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Prş 11.10.2007 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MYLIFEMYWIFE demiş ki:
Çok net söyleyeyim sadece purganın yazdığını okudum, yukarıda ne yazdığı umrum bile değil, çok net bir şey var Fener ve Fenerliler her zaman haklı. Smile

bu sözünün üstüne zaten birşey söyemek yanlış bizim söylediklerimize kanıt niteliğinde bir söz teşekkürler..zamanı geldiğinde burdan quote ederek yararlanırım..
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 11.10.2007 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Senin gibiler yazarken burada nasıl haksız duruma düşebiliriz ki? İstediğin kadar yararlan Smile
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Pzr 14.10.2007 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim extradan birsey yapmama gerek yok kendi kendinizi rezil eder haksız çıkartırsınız zaten sorun ondan sonrası derinizin kalınlıgı cok fazla, artık tavsiyeler söylenenler uyarılar sen ve senin gibilere işlemiyor, haklısın benim gibiler sizi adam edemez çünkü sizi ancak adam edebilecek kişi veya kişiler Forum Kurallarından ötürü burda barınamıyor..
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Cmt 22.12.2007 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 haftada 4 puan katledildi geçen hafta kasımpasa maçında verilmeyen nizami gol bu hafta Beşiktaş karşısında verilmeyen penaltılar geçmiş olsun manisa seni ligden silmişler haberin yok..
Josephking_1903

MesajTarih: Cmt 22.12.2007 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vestelin hangi penaltısı verilmemiş, pardon?
bakinin pozisyonuna mı penaltı diyosunuz, başka pozisyon yok, o da zaten penaltı değil, bün BEŞİKTAŞ maçı 5-1 falan alsaydı yine böyle konuşmalar olcakmıydı acaba...
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cmt 22.12.2007 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adalet arayanlara bak Smile
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Pzr 23.12.2007 0:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ceza sahası içinde selçugun indirilmesi son dakika oğuzun linç edilmesi bana göre penaltı
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız