| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
hksm

|
Tarih: Sal 30.05.2006 16:58 Mesaj konusu: Almanya'dan online alışveriş! |
|
|
Almanya kaynaklı bir müzik sitesi hakkında bilgisi olan ya da buradan alışveriş yapan var mı? Sitede Türkçe seçeneği de var, fiyatlara KDV dahildir diyor ama gümrük uygulaması hakkında ayrıntılı bir yazı göremedim, bilgi almak için mail gönderdim, yanıt gelmedi henüz.
www.musik-produktiv.de _________________ Müziksiz bir hayat hatadır... Bu muydu yaşam? Hadi öyleyse bir kez daha... (Nietzsche) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
conserve20 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 31.05.2006 3:58 Mesaj konusu: |
|
|
pahalı geldi bana.hatta Turkiye den pahalı dersem abartmış mı olurum?standart Meksika Fender telecaster 690 € yazmışlar.Bugunku kurla 870$ yapıyor.Sadece Fender bass ve elektro gitarlara baktım. ve buna benzer fiyatlar.. _________________ <div>SATILIK ALETLER
fender manyetikler
GT-8 ,Bass gitar,Hardcase,manyetik
</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
biskuwi_etu

|
Tarih: Pts 05.06.2006 10:25 Mesaj konusu: |
|
|
peki e-bay.in almanya sitesinden alırsak nasıl olur??
ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz?? |
|
| Başa dön |
|
 |
NBStudio

|
Tarih: Sal 27.06.2006 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
100USD yi geçen bütün alışverişleriniz, direkt olarak size geliyor ise ( yani oralarda bir adrese teslim edilip te elden getirilmiyor ise) normal şartlarda gümrüğe girer. ancak posta gümrüğüne gelirse gümrük ödememe şansınız biraz daha yüksek oluyor, ancak garanti değil. yani bir bakıma oradaki görevlinin insafına ya da ruh haline bağlı kalıyor.
ben ingiltereden özel kayıt mikrofonları aldım. ancak aldığıma pişman ettiler arkadaşlar.
tavsiyem tanıdık eş-dost varsa ona teslim ettirin malzemeyi ve o size yanında getirsin. en mantıklı yol bu görünüyor..
başarılar.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Blessed_Spirit

Kayıt: Nov 12, 2005 Mesajlar: 52 Nerden: çantada keklik istanbul teknik!
|
Tarih: Pzr 23.07.2006 16:09 Mesaj konusu: |
|
|
ben bu hafta içinde kendime bir jackson ve zoom g7 alacağım ve arkadaşla getirteceğim.laylaycıların fiyatının yarısından daha az fiyata elime geçecek.Eğer arkadaşınızla birlikte gelecekse dediğim gibi bazı markalar çok avantajlı olabiliyor en azından Türkiye şartlarında. _________________ Maksimum "Performans/Fiyat" Solak Elektro Arıyorsan Tıkla ==>
http://www.turkrock.com/ftopic46888.html |
|
| Başa dön |
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Sal 25.07.2006 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
gümrük sınırı 100USD değil 100€, geçtiği takdirde her türlü yurtdışından mal getirme durumunda %18 kdv ve 50 ytl civarlarında bikaç vergi daha ödüyorsunuz. bunun haricinde fiyatı 1 dolar da olsa bandrol almanızı gerektiren birkaç ürün var, mesela ben md player getirtmişştim toplamda 70-80 dolara geldi ama 10€ bandrol masrafı ödemek zorunda kaldım.
türkiyeye getiriyorlar mı bilmiyorum ama almanya için tavsiye edeceğim siteler şunlardır: www.musikhaus-hermann.de ve www.guitarpoint.de _________________ sertsessiz @ MySpace / www.gitarpedal.net
| death magnetic demiş ki: | | I'm heavier than a pregnant hippo. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
hksm

|
Tarih: Sal 25.07.2006 1:53 Mesaj konusu: |
|
|
Yukarıdaki sitelere www.thomann.de sitesi de eklenebilir. _________________ Müziksiz bir hayat hatadır... Bu muydu yaşam? Hadi öyleyse bir kez daha... (Nietzsche) |
|
| Başa dön |
|
 |
fuckinick

|
Tarih: Sal 09.10.2007 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
thomann.de den alışveriş yapabilen oldu mu? _________________ zalimin jacksonı varsa solağın schecterı var
*almıyjackson* |
|
| Başa dön |
|
 |
|