Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yasımı Tutacaksın
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yasımı Tutacaksın

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Impulsivo

MesajTarih: Prş 04.10.2007 2:40    Mesaj konusu: Yasımı Tutacaksın Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bilmiyorum okudunuz mu ama ben okudum ve çok etkilendim. hani derler yaa en iyi kitaplardandı. kitabın ilk basımı 64 yılında olmuş bende 72 baskısı vardı oldukça eski ama o zamanın en popüler kitaplarından. sanırım rahat bulunabilir. kitapta fakir bir ispanyolun torrero (boğa güreşcisi) olmak için ne tür zorluklara katlandığını, hangi koşullar altında yaşam sürdüğünü iç savaş zamanı ispanyolların dramatik yaşam koşullarını anlatan muhteşem ötesi bir kitap.yazarları Larry Collins ve Dominique Lapierre dir. lütfen bu kitabı okuyanlar buraya bi not düşssünler gerçekten kitap hakkında konuşmak isterim.

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız