Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Radyo dinliyor muyuz?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Radyo dinliyor muyuz?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
duu_rock

MesajTarih: Sal 11.09.2007 23:22    Mesaj konusu: Radyo dinliyor muyuz? Alıntıyla Cevap Ver

Televizyondan daha eski bir tarihe sahip olan radyoyu nekadar dinleyip ona nekadar sahip çıkıyoruz.Siz hangi radyo programlarını dinliyorsunuz?Tavsiyeleriniz ve paylaşımlarınız....

Benim sizlere tavsiyem maximum rock(radyo d)-radyo makinası(radyo pink)-serkan balbal(radyo time)-matrax(alem fm)...

Bence radyo kültürü ölmemesi gereken bir kültür.....
dennischambers
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 12.09.2007 7:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

programı bile sunuyorduk zamanında sen ne diyorsun...

bu arada radyo kültürü asla ölmez en azından kültürlü dinleyiciler var orada bir yerdeler ama biz göremiyoruz sadece. kaldı ki hala radyo insanların kendilerini yalnız hissettiklerinde yalnızlıklarını paylaşma araçları ve emin ol msn kullanıcısından çok radyo dinleyicisi var evde işte arabada hatta pc'nin başında...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
duu_rock

MesajTarih: Çrş 12.09.2007 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dennischambers demiş ki:
programı bile sunuyorduk zamanında sen ne diyorsun...

bu arada radyo kültürü asla ölmez en azından kültürlü dinleyiciler var orada bir yerdeler ama biz göremiyoruz sadece. kaldı ki hala radyo insanların kendilerini yalnız hissettiklerinde yalnızlıklarını paylaşma araçları ve emin ol msn kullanıcısından çok radyo dinleyicisi var evde işte arabada hatta pc'nin başında...
Evet bende öyle umuyorum.Radyo tv ve pc den çok çok farklı ve ben dinlerken büyük zevk alıyorum...
dennischambers

MesajTarih: Cum 14.09.2007 4:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işte o büyük zevki alırken yalnız değilsin, en azından şimdilik... Ancak ilerisi içinde umutla bakmak gerek çünki radyolar artık sanal ortama taşınıyor her ne kadar pc'nin başında pinekliyor olsakta gene de radyo bir tık uzağımızda Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mortaL_Love

MesajTarih: Pzr 16.09.2007 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesajınız silinmiştir. Lütfen Forum Kurallarına uygun formatta mesaj yazınız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
enoid

MesajTarih: Sal 25.09.2007 1:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rock fm dinliyordum degişmeden önce gerçi djleri deişmemiş şimdide key rock oldu...tavsiye ederim....ii programcılar war...94.5 k-rock:D

enoid
dennischambers

MesajTarih: Sal 25.09.2007 4:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enoid demiş ki:
rock fm dinliyordum degişmeden önce gerçi djleri deişmemiş şimdide key rock oldu...tavsiye ederim....ii programcılar war...94.5 k-rock:D

enoid

İstanbul radyosunu tavsiye ederim efendim..
retrochick

MesajTarih: Cmt 29.09.2007 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

radyo eksen
maresal

MesajTarih: Pzr 30.09.2007 1:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eskiden matrax'i hic kacirmazdim,cok gec bittigi icin artik pek dinlemiyorum,bunun disinda radyomuza destek cikmak icin radyo bilkent dinlemeye calisiyorum, rock calan neresi olursa da takiliyorum.
manicdepresif-immo

MesajTarih: Sal 02.10.2007 8:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

retrochick demiş ki:
radyo eksen

evet daha önceleri ankara'da ikamet etmem sebebiyle pek çok kereler dinlemekten uzak kaldığım silivri maceralarımda ki tek eğlencem Radyo Eksen Smile biraz reklam kokuyor ama neyse Smile=
Ulan Silivri'de 5. katta bozuk bir radyoyla denize karşı elimde bira,üstelik gece vakti sevişmek ne güzel olurdu radyoyla eskiden Sad

rakı balık rakı balık türk sanat müzikisi yahut rebetika çalan var mı var olmamı yunan radyoları çeker buradan be yaw Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
panik_431

MesajTarih: Sal 02.10.2007 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

k-rock'ı keşfettim. bence çok iyi. Alice Cooper(bildiğimiz Alice Cooper Smile ), Sina Koloğlu gibi ünlüler program yapıyor. Whitesnake, Led Zeppelin, The Beatles... gibi eski grupların şarkıları çalıyor.
Queen_of_Metal

MesajTarih: Çrş 03.10.2007 0:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

retrochick demiş ki:
radyo eksen

evet, çok sağlam. çok fazla olmasa da arada uğradığım tek yer Wink

sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu
Başa dön
truth_devil_666

MesajTarih: Cum 12.10.2007 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

matrax alem fm çok eğlencelidir.nihat da güzel tavsiye ederim...
Başa dön
maneuver

MesajTarih: Prş 29.11.2007 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cool Power fm ...ilk cıktıgından beri dinliyorum...bence 1 numara,buralarda dunyanın muzik nabzını yakalayan en iyi frekans,son cıkan parcalar,dunya listelerden secmeler...ayrıca Bay J ve Gevezenin programları bizim unlu talkshow'culara 10 basar Laughing unutmayalım Cem Ceminay de ordan cıktı Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Crazysolo

MesajTarih: Cum 30.11.2007 0:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dennischambers demiş ki:
emin ol msn kullanıcısından çok radyo dinleyicisi var evde işte arabada hatta pc'nin başında...

msn açmam ama winampdan radyoyu açarım Smile

efenim dineriz tabi radyo eski rock fm şimdi yeni key rock Smile
bide internette dolaşırken bi program buldum sadece alman ve ingilizce şarkılar çıkıyor ama öyle dandik şarkılar değil böyle dinlenesi türden istediğiniz müzik tarzını seçiyorsunuz yukardan sonra altta bir sürükanal çkıyo ordanda artık seçiyosun birini Smile şimdi neyini anlattın bu kadar diceksiniz gerçekten süper bi program ve bi kanal buldum sürekli süper müzikler çıkıyoda ondan Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
manicdepresif-immo

MesajTarih: Cmt 01.12.2007 2:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:
k-rock'ı keşfettim. bence çok iyi. Alice Cooper(bildiğimiz Alice Cooper Smile ), Sina Koloğlu gibi ünlüler program yapıyor. Whitesnake, Led Zeppelin, The Beatles... gibi eski grupların şarkıları çalıyor.

k-rock u bende istanbul'a geldikten sonra bir akşam fena yakalandığım bir trafikte keşfettim ilk başlarda güzel geldiydi sonra abukluğunu farkettim adam heavy metal'den sonra alternatif koyuyor olur mu hiç yaa Smile bir de paso reklam. tabii günümüz radyoları gibi piyasa şeylere ağırlık verecekler onlarda haklı. Radyo eksen'de geçen gün karşılaştığım bir durum adını dahi bilmediğim bir program esnasında sunucu kız yakınıyor 20 tane mesaj gelmiş sadece diye derken lap bir mesaj açıyor okuyor "200 tane mesaj gelmiş olsaydı radyo eksenin diğer radyolardan farkı olmazdı" eh radyo eksende alternatif çalıyor ama en azından soundları bu kadar karıştırmıyor, bu sebepten sevilir kendileri.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gorona_arxebo

MesajTarih: Pzr 02.12.2007 4:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kral fm. eskiden çok dinlerdik kankayla ama artık pek radyo dinleyemiyorum. dinleyemiyorum derken tamamen kendi kabahatim Rolling Eyes
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
panik_431

MesajTarih: Pzr 02.12.2007 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

manicdepresif-immo demiş ki:
panik_431 demiş ki:

k-rock u bende istanbul'a geldikten sonra bir akşam fena yakalandığım bir trafikte keşfettim ilk başlarda güzel geldiydi sonra abukluğunu farkettim adam heavy metal'den sonra alternatif koyuyor olur mu hiç yaa Smile bir de paso reklam. tabii günümüz radyoları gibi piyasa şeylere ağırlık verecekler onlarda haklı. Radyo eksen'de geçen gün karşılaştığım bir durum adını dahi bilmediğim bir program esnasında sunucu kız yakınıyor 20 tane mesaj gelmiş sadece diye derken lap bir mesaj açıyor okuyor "200 tane mesaj gelmiş olsaydı radyo eksenin diğer radyolardan farkı olmazdı" eh radyo eksende alternatif çalıyor ama en azından soundları bu kadar karıştırmıyor, bu sebepten sevilir kendileri.

evet. mesela geçen, The Beatles çalıyordu arkadan Green Day çaldı. arada bir oluyor. ama Gitarist programı muhteşem.
Başa dön
limonata

MesajTarih: Çrş 26.12.2007 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İstanbulda yaşadığımdan dolayı Radyo Odtü dinleyemiyorum ama Podcastleri sağolsun modern sabahlar dinleyerek başlıyorum güne otobüslerde kendi kendime gülmemi sağlıyorlar mükemmel bir program ve radyo ile aramda olan tek bağlantı.
manicdepresif-immo

MesajTarih: Çrş 02.01.2008 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

harikulade bir program o bir çok defa derse ve işe geç kalmıştım o program yüzünden eskiden Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız