Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 02.10.2007 15:20 Mesaj konusu: Tanıtım: Her Tarza ve Seviyeye Uygun Davul Dersleri İstanbul
Dünyanın en prestijli müzik okulu olan; Berklee Collage of Music mezunu Şenol Küçükyıldırımın öğrencisiyim ve bir sürede asistanlığını yaptım.Daha önce Selami Sevinç (hip hop) ile çalıştım. Jazz, Funk, Rock, Metal, Etnik müzik üstüne davul dersleri veriyorum.
Bu derslerin amacı öğrencinin yaratıcılığının önplanda olmasını sağlamak, öğrenciye müziğin, içeriğini, matematiğini, kurulumlarını, tarzlarını, formlarını , armonik ve melodik yapılarını inceleme ve uygulama...; davulda, still dinleme, insan anatomi ise ile davulun birleşimi, davulun yazımı ve yazım mantığı... vb. konular ele alınmaktadır.
Daha önceden ders almış arkadaşların ise; Bulundukları konular, dökümnalar, uygulamalar incelenip tartıldıktan sonra gerekli düzeltmeler yapılıp ya da yapılmadan kaldıkları yerlerden devam etmeleri ve geliştirmeleri sağlanır.
Ders başlıkları kısaca:
(Müfredat Sırası değil genel konu başlıklarıdır)
1)Solfej (Notasyon)
2)Müzik formları, dinleme ve kritik...
3)Davul Form ve Paketleri
4)Armoni ve Teori
5)Kulak Çalışmaları
6)Ödevler
Dersler İstanbul Göztepede kendi çalışma yerimde yapılmakla birlikte; karşılıklı davullar başında bire bir işlenmektedir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız