| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
retrochick

|
Tarih: Pts 01.10.2007 16:15 Mesaj konusu: Amy Winehouse |
|
|
Yaptığı jazz ve soul karışımı müzikle beni benden alan 1983 doğumlu aşmış sesli bayan şarkıcı.
2003 yılında ilk albümü olan 'Frank' i çıkardı.Bu albümle brit ödüllerinde en iyi ingiliz bayan solo sanatcısı ödülüne aday gösterildi.
2006 senesinde çıkardığı 'Back to basics' albümüyle yine hepimizi büyüledi.Albümden çıkan 'Tears dry on their own' benim favorimdir.
Şu sıralar yasadğı uyusturucu problemleriyle ve 'kocasını dövdü' iddialarıyla gündemde ki hiç sanmıorum yani kızcağız kaç kiloki zaten.ayıp!
Ayrıca kesinlikle çok seksi olduğunu düşünmekteyim buradan çirkin diyenlere bir 'hadi oradan' demek istiyorum.
Bkz.sesine tapılası bayan vokaller. _________________ see alone we stand together we fall apart |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 01.10.2007 19:41 Mesaj konusu: |
|
|
Senenin en sukse yapan kadini desek yanlis dememis oluruz heralde.
Tabi bunlara muzik disindaki seyleride dahil olsada seviyorum kendisini gun gectikcede artmakta olan bir sevgi bu.
'Back to Black' te yilin en iyi albumlerinden biri. _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Pts 01.10.2007 20:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Geçen gün bi dergiden "kötü olduğunu iddia etse de seviyoruz onu!" diye bir başlık vardı Amy için ne de güzel demişler.. Her 2 albümü de muhteşemdir ve gelmiş geçmiş en başarılı "kadın" müzisyenlerden biri o! |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 97 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Sal 02.10.2007 8:28 Mesaj konusu: |
|
|
bende bir dergiden "kocasıyla birlikte uyuşturucu ve alkol tedavisi" aldığı haberini gördüm, gayet başarılı ritimleri gayet hoş jazz soundunu en iyi şekilde günümüz müziğine uyarlamış. Uyarlamış uyarlamasına birde bass tonların sesi fazla açıkmasa da kafamız zangırdamasa... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cum 09.11.2007 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
Genelde özel hayati ile anilmaya basladi ve ileri derecede bir uyusturucu ve alkol bagimlisi oldugu herkes tarafindan biliniyor. Ama tabi ki muzigi hakkinda konusmak lazim ve insallah duzelir de erken yasta ölmez diyelim.
Benimde cok hosuma gitti yaptigi 2 album ve özellikle Back To Black. Soul ve Jazz olayini cok iyi yakalamis ve kendine özgu sesiyle guzel otutturuyor. Calan elemanlarda fena degil ama canli performanslari son zamanlarda Amy`nin cok kötulesmeye basladi özel sorunlari yuzunden. Iyi bir muzisyen ve daha 24 yasinda. Durumunu duzelttigi zaman cok daha guzel isler cikaracagina inaniyorum... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Cmt 10.11.2007 21:00 Mesaj konusu: |
|
|
canki hatun müzisyenlerin başını çeker sesi ve müziği süperdir - tavsiye edilir... _________________ Capo |
|
| Başa dön |
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 15.11.2007 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
Amy Winehouse İngiltere turnesinin Birmingham ayağında hayranları tarafından yuhalandı.
Bazı izleyiciler tarafından 'çok uyduruk' bir performans olarak tanımlanan Birmingham konserinde yuhalanan Winehouse, son günlerde kocasının da hapse girmesi üzerine kötü günler geçiriyor. Konseri izlemeye gelen kalabalığa "Blake hapisten çıkana kadar bekleyin." diyerek hayranlarına gözdağı veren EMA ödüllü şarkıcı, konserini yarıda kesip sahneden indi. _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
mellon_collie

|
Tarih: Cum 16.11.2007 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
özel hayatıyla fazlasıyla gündeme geliyor...oysaki müziği son yıllarda görülen en özgün çalışmalardan...
e mademki özel hayat gidiyoruz- lily allen'la aralarındaki rekabete de değinmek lazım _________________ i've been waiting like a knife
to cut open your heart
and bleed my soul to you... |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 21.11.2007 19:58 Mesaj konusu: |
|
|
back to black nası bir şarkıdır öyle, son zamanlarda işini kaliteli şekilde yapan ender şarkıcılardan biridir gözümde, bi de magazin muhabirleriyle simbiyotik yaşama olayı olmasa... _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Prş 22.11.2007 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
geçen günlerde londrada marihuana ile yakalandı  _________________ Capo |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 28.12.2007 15:36 Mesaj konusu: |
|
|
bu tarz olaylar onun sanat hayatını tehlikeye sokabilir. sesini ve şarkılarını pek beğenmiyorum ama ulaştığı yerde (bir anda şöhret olsa da...) gayet başarılı bir isim bunu da kabul ederim. biraz eski ve klasik olacak ama bu tarzda sarah vaughan'ı tercih ederim. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 28.12.2007 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
Sesinden tek kelimeyle nefret ediyorum.  _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
xgzmx

|
Tarih: Cmt 09.02.2008 17:42 Mesaj konusu: |
|
|
sarkilari güzel..özellikle ''back to black'' _________________ .ıllı. sil ġözüиüп чalиızlıκlaяıпı .ıllı. |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Pts 18.02.2008 22:34 Mesaj konusu: |
|
|
5 tane grammy aldı hatun, tebrik ediyoruz  _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
gothic_dreams

Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 181 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
|
Tarih: Sal 19.02.2008 0:42 Mesaj konusu: |
|
|
you know that ı m no good bu parcasına bıtıyorum albumude ayrıca cok guzel _________________ hiç...hiçbirşey..hiçkimse... derinlikler.. dibi görünmeyen magralar..metruk evler..pejmürde giyinmiş insanlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
madday

|
Tarih: Pts 25.02.2008 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
ses var ve kimseyi takmadan işini yapıo işte özel hayatından kime ne! _________________ need the end to set me free |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 799 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Sal 26.02.2008 1:18 Mesaj konusu: |
|
|
| gothic_dreams demiş ki: | | you know that ı m no good bu parcasına bıtıyorum albumude ayrıca cok guzel |
bu parçasına bende bitiyorum. ayrıca 'he can only hold her' iyidir. başka parçalarıda var tabi ama hoşuma gidenler bunlar. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 799 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Sal 26.02.2008 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
amy'nin gözüme çok sexi göründüğünden bahsetmişmiydim  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
SkyDestRoyer

|
Tarih: Cmt 22.03.2008 6:16 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_arxebo demiş ki: | amy'nin gözüme çok sexi göründüğünden bahsetmişmiydim  |
Gideri 0 bence.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Prş 17.04.2008 11:58 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | Sesinden tek kelimeyle nefret ediyorum.  |
bana da feci itici geliyor. yakıştırmıyorum ne müziğe ne sahneye. _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
|