Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - 70'ler de doğanlar!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

70'ler de doğanlar!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
panik_431

MesajTarih: Cum 28.09.2007 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne güzelmiş yahu o günler. keşke erken doğsaydıkda o günleri görseydik.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
masterofmasters

MesajTarih: Cum 28.09.2007 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eski (K6) Kemancı'nın karşısında Haydar Bar'ı hatırlayan var mı?? ucuza tekila, bira...müziklerse arabesk, rock karışık artık şansına ne çıkarsa... paramız olmadığında orada başlardık içmeye, kafayı düzeltip Cool öyle geçerdik mekanlara... istanbul'da 96-99 yılları arası tavan yapmıştı barlar.. rock barlar full dolardı.. acayip eğlenceliydi o zamanlar.. ben 73'de Beyoğlu'nda doğup büyüdüm... Daha 5-6 yaşımdayken Hendrix, Led Zeppelin plakları çalardı evde.. gitar çalmayı babam öğretti..haliyle böyle büyüyünce rock barlara takılırdım (bir kaçında grubumla çaldımda) K6, hassictear, sığınak, guitar, Gitanes, çalıntı, madrid, Karavan hatta neva daha sonraları barcelona, hangar, zurich... çoğu kapandı...90'lar da barlarda başlayıp hala süren arkadaşlıklarım var.. Bir de Abdullah sokak var, orası da fenomendir.. sanmıyorum ki yeni nesilden orada pek takılmış olan olsun.. neyse benim gibi o günleri doya doya yaşamış olanları çok şanslı sayıyorum.. Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
begumyalcinkaya

MesajTarih: Pzr 30.09.2007 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Anlatmakla bitmez ki Yüksel'in, Tunali'nin 80'leri....Annelerimizin 60'lı yıllarından kalma kıyafetlerini giyer, cebimizdeki parayı son kuruşuna kadar bölüşürdük. Kafamız dinç, üretken kişilerdik. Aaaah ah!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ribanna

MesajTarih: Pts 01.10.2007 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

30yaş üstü olarak eskilerden hatırladıklarım İzmirde denizatının gözgözü görmeyen ve daracık alanı. Minicik ahşap evlerden bozma rock barlarda canlı müzik dinleme çabası. Erkeklerin kısırlık tehlikesi yaratan dar kotları. Kızların annane desenli uzun kahverengi elbiseleri. Saçlardan sarkan o acaip ipler. Kulaklardaki sayılamaz çoklukta küpeler...şimdilik aklıma gelenler...

Bu arada hep olanları yazmışsınız. Ben o yıllarda olmayanları da yazayım. Türk sanat musikisi, halk müziği ve pop cover'ı yapan gruplar yoktu. Amatör grupların web sayfaları, internette dolaşan demoları yoktu. Zaten internet yoktu. C64 lerle sadece oyun oynanırdı. Ha bir de sample yoktu. Herkes kendi enstrümanını çalardı iyi kötü. Saçlarını başlarını yaptırıp bara düğüne gelir gibi topuklu ayakkabılarla gelen kız arkadaşlar yoktu... vs. Smile
Traven

MesajTarih: Pts 14.07.2008 8:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

70 lerde doğanlara bir hediyem olsun Smile

http://www.tanselgunay.com/muzik.html
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız