| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ChordSolo

|
Tarih: Prş 27.09.2007 20:54 Mesaj konusu: GearBox v3.1 |
|
|
| Stormcrow demiş ki: | | Hatta iddia ediyorum gearbox içindeki tonlar podun orjinal tonları + customtone dan daha kullanışlı. Çok iyi kategorize edilmiş ve her türlü tarza uygun tonlar bulunabiliyor. |
| Sigmastern demiş ki: | | Arkadasim cok tesekkürler. Senin tavsiyen üzerine gearbox u kurdum ve gercektende cok iyi tonlar var, hatta onlinelibrary den indiridigim tonlarin bir cogunu yedege ayirdim. Bende Gearbox un preset tonlarini siddetle tavsiye ederim. |
sevgili Stormcrow ve sevgili Sigmastern... gearbox'i line6 sitesinden indirmek mumkun degil... baglanti kesilip duruyor... siz nerden indirdiniz? link verebilir misiniz? _________________
tur$u kulesi, bülbül deresi... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Sigmastern

|
|
| Başa dön |
|
 |
keremd

|
Tarih: Cum 28.09.2007 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
| beyler cok aptal belki ama ben hiç memnun değilim bu aletten ya :s ya cok karıştırmıyorum aleti ondan yada baska bi sorun war :s kayıt berbat. canlıda problem yok |
|
| Başa dön |
|
 |
keremd

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
| Kayıtta Studio Direct secmek fikrini atlamışım tabi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Pzr 30.09.2007 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
Hehe süpermiş  |
|
| Başa dön |
|
 |
justeen

|
Tarih: Pzr 14.10.2007 19:20 Mesaj konusu: |
|
|
| beyler bir sorum olacak pod xt live ile ilgili. Ben bu aleti hangi amfiye baglasam bir ötme bir feedback oluyor sesi açınca ve çıldırıyorum ya hepsiyle mi uyumsuz bu alet onu nasıl çözücem lütfen bir yardım eli uzatın=( |
|
| Başa dön |
|
 |
keremd

|
Tarih: Pzr 14.10.2007 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Noise gate'i açıver. |
|
| Başa dön |
|
 |
justeen

|
Tarih: Pts 15.10.2007 1:13 Mesaj konusu: |
|
|
| noise gate derken? bildigimiz gate mi ? nerden acilir nasildir? ne ise yarar bu konuda da bilgi werirsen ve bu olay ötmeyi engellerse allah senden razı olsundan baska da bisi demek dusmez bana. |
|
| Başa dön |
|
 |
keremd

|
Tarih: Pts 15.10.2007 5:02 Mesaj konusu: |
|
|
Ekranın altında 4 tane buton war.
Comp - Amp - Gate - EQ
Gate yazan yerin altındaki buton Gate i aktif ediyor iki kere basarsan ayarlarına giriyorsun sagdaki iki tuş gate ayarları. |
|
| Başa dön |
|
 |
justeen

|
Tarih: Pts 15.10.2007 11:34 Mesaj konusu: |
|
|
| ya onu anladm da bu sadece dipses i kesiyor ama studyoda bir deneyecegim saol. |
|
| Başa dön |
|
 |
niflheim

|
Tarih: Pts 15.10.2007 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
| justeen demiş ki: | | beyler bir sorum olacak pod xt live ile ilgili. Ben bu aleti hangi amfiye baglasam bir ötme bir feedback oluyor sesi açınca ve çıldırıyorum ya hepsiyle mi uyumsuz bu alet onu nasıl çözücem lütfen bir yardım eli uzatın=( |
Studyoda yada sahnede çalarken master volume ü (pod un output jak girişlerinin yanındaki ) 10 üzerdinden 3-5 ten yukarda kullanmıyorum.Çok açık olduğunda feedback yapıyor.Onun yerine mixer den açtırıyorum....Belki bununla alakalı olabilir fikir olsun diye yazayım dedim.Kolay gelsin... _________________ www.myspace.com/ozgungokturk |
|
| Başa dön |
|
 |
mersinden_ersin

|
Tarih: Cum 19.10.2007 0:50 Mesaj konusu: |
|
|
| bir soru, evde podu kullanırken hangi modda çalacağıma karar veremiyorum, studio direct, combo power amp, stack power amp... power ampları kullanmak daha mantıklı geldi ama bu 3 ündende farklı tadlarda ton alıyorum, arada bi ayarını değiştirip o anda kullandığım tona en ykaışanını kullanıyorum genelde... |
|
| Başa dön |
|
 |
Unleash_Berke

|
Tarih: Cmt 27.10.2007 21:32 Mesaj konusu: |
|
|
okumaya çalıştım elimden geldiğince ama belli bir süreden sonra imkansızlaşıyor çok fazla yazı var. Bu aralar anfi almaya niyetlendim pre-amp katını kullanmayı düşünmüyorum (fx return`den gireceğim) Anfiyi, xt-live ile kullanan ve aldığı tonlardan memnun olan arkadaşlar anfilerinin modellerini söylerse sevinirim.
En son Unleash_Berke tarafından Pzr 28.10.2007 2:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Pzr 28.10.2007 1:18 Mesaj konusu: |
|
|
Denemedim ama tahminimce;
Laney HCM65, Tech21 PE60, Behringer GMX210 veya 212, Marshall VS65(veya daha üstü) gayet güzel olur  |
|
| Başa dön |
|
 |
Arkas

|
Tarih: Cum 02.11.2007 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Yeni bir Pod XT Live kullanıcısı olarak sormak istediğim bazı şeyler var.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
1-Pod XT live üzerinde Tuner varmı? Varsa nasıl kullanılıyor?
2-Wah-Volume arasında geçiş nasıl yapılıyor? Ayrı bir switch pedal kullanılarakmı geçiş yapılıyor?
3-TAP (Hold / Tuner) ne işe yarıyor? Yanındaki led'in yanıp sönmesi ne anlama geliyor?
4-Metal Pack yükleyen arkadaşlar yenilikler hakkında biraz bilgi verebilirlerse sevinirim.
Teşekkürler...
Sevgiler Saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
belial

|
Tarih: Cum 02.11.2007 19:04 Mesaj konusu: |
|
|
1. soru ile 3. soru birbirini cevaplıyor zaten. tab tuşuna iki saniye basınca tuner çıkıyo.normalde tap tuşun ise efektlerindeki ritmi belirliyo
wah wol arasında pedala sert basarak geçebiliyosun rutin wah pedali tipinde zaten.
metal pack yükleyip kullanmadığım için bişey diyemiycem ancak tabiki daha zengin efekt ve ton skalası oluşturuyo bence ilerki zamanlarda yüklemeyi düşünüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
x7_SlipKnoT_7x

Kayıt: Feb 19, 2004 Mesajlar: 260 Nerden: Ankara (þimdilik)
|
Tarih: Cmt 03.11.2007 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
Eskisehirde olup bana pod xt veya xt live ini denettirebilecek olan var mi?
Istedigim tonun 15watt marshall amfiye processor baglayip alabilinecegini kulagimla duymadan o kadar para vermek istemiyorum.
100 watt amfi almayi dusunuyordum fakat o zamanda cesitli ton elde edemiyecegim icin kararsizim.
msn: kerem@rock.com
lutfen biri cikip bi hayir islesin _________________ http://www.crossfirenet.com/<br />http://nightwolves.org/ |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Pts 05.11.2007 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
| GT-8 kullananların bazıları prosesörlerini Ultra-G ile kullanıyorlar. Peki XT Live kullananlar böyle bir şeye gerek duydu mu? Deneyen oldu mu Ultra-G ile POD XT Live'ı? Sahnede direkt mixere girerken herhangi bir D.I. Box kullanmamıza gerek var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
megatherion

|
Tarih: Sal 20.11.2007 5:24 Mesaj konusu: |
|
|
abiler ben pod xt live'i yeni aldım ve şunu belirteyim ki bu ilk processor'üm.
sorunum ise şu: yaptığım kayıtların kalitesi hiç istediğim gibi değil. usb'den bağlayarak kayıt yapıyorum. yani aletin ses kartı vasıtasıyla
hem ses kaydedicisi hem de nuendo ile denedim. arada bir fark yok gibiydi. özellikle distortion tonları acayip cılız ve sönük kaydoluyor. amfiden fıstık gibi cayır cayır distortion tonları alıyorum fakat pc'de yaptığım kayıtlar tam bir hezimet. bu arada clean kayıtlar daha iyi gibiydi.
amfiden aldığım tonun aynısını elbette beklemiyorum ama başkalarının pod xt live ile yaptığı kayıtlar gayet güzeldi.
output switchi -> line
output mode system -> studio direct
acaba nerede yanlış yapıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
SiLeNoZ

|
Tarih: Cum 23.11.2007 8:13 Mesaj konusu: |
|
|
Beyler dinlediğim bütün kayıtlarda bir dip gürültüsü mevcut. Gate inden memnunmusunuz bu aletin ? Tamamen gürültüyü kesiyor mu ? Bir de dinamikleri nasıl etkiliyor gate? kütük gibi olmuyordur heralde gate açıkken? _________________ Jackson USA SL1 (TB4, Classic Stack X 2), PS4 (TB4, J135, SH1B) Schecter S1 Elite (EMG 81, 85), Ibanez Rg 550 (Di Marzio pickups) POD x3 Live... |
|
| Başa dön |
|
 |
|