| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Cantstandya

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
Playboy'u da ver bir zahmet.. Arkadaş yuh ya..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
necroshine

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 0:40 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşın acil mesaj sayısını arttırması lazım sanırım girdigim bütün konularda böyle boş boş mesajları var biriyle iddia ya felan mı girdi acaba _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 0:50 Mesaj konusu: |
|
|
| o bis konusunda hakkatten ciddi mi, necroshine kolpa mı diyon sen? |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
verdiği kodla ilgili bilgim yok ben sadece elemanın kolpa oldugunu düşünüyorum  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 21:40 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar! İnsaniyet namına kanalın koyduğu şifreyi yazdık,ne kolpalığımız kaldı ne bilmemnemiz.
Merak etmeyin çok sağlam bir adamım, boş mesaj atmaya ihtiyacım yok!! _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 22:10 Mesaj konusu: |
|
|
Bugünkü Portsmouth - Reading maçında neler olmuş öyle yahu. Tam 11 gol.
Samsunspor - Orduspor, Werder Bremen - Bielefeld ve bu maç sayesinde dünya futbolu 1950'li yıllara döndü birden resmen. Tamam futbolun meyvesi gol falan ama, tropik adalara döndü ortam. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
Macin oyuncusu 7 tane gol yemesine ragmen Reading kalecisi secilmis. Cok merak ettim simdi. Kaleci olmasaydi eger Portsmuth 12-13 tane atardi diye duydum ben. Kaleci sirf bir kac tane adam adama kaldigi pozisyonlarda topu cikarmis... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 20.10.2007 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
hem bu topici canlandırmak hem de bu hafta güzel, izlenebilir maçlar olduğunu belirtmek için yazıyorum...
mesela bugün saat 14.45 te bir liverpool derbisi mevcut, everton-liverpool, bu maçı mutlak suretle izlicem, hem iddaa oynadım hem de liverpool un durumunu az çok bi görelim bakalım ne de olsa çarşamba günkü maçtan bir önceki maç, bu arada cop bizim maça full geliyormuş, ambiansı çok değişik bir maç olucak, tribünler bakımından mükemmel bir maç olacağı kesin, şu cop u bir de canlı gözlerimizle görelim bakalım,nedir, ne değildir...
bu hafta izlenebilcek maçlar arasında arsenal-bolton ve middlesbrough-man uni. maçları mevcut, öyle bi bilgilendiriym dedim... |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Sal 06.11.2007 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
Cumartesi gunu olan Arsenal-Man United macini izlediniz mi bilmyorum ama guzel macti. Arsenal bu sezon izledigim en zevkli futbolu oynuyor. Tamamiyle genc yeteneklerden olusan bir takim ve inanilmaz zevk veriyor izlemesi.
Bu arada Eurosport`un sitesinde gördum su anketi, bakin...
Who has been the worst signing of the season?
1262 votes since Mon 05 Nov
Answer Result Percentage Number of votes
Claudio Cacapa
24% 309 votes
Gerald Cid
12% 151 votes
Rob Earnshaw
22% 272 votes
Emerse Fae
7% 91 votes
Greg Halford
10% 123 votes
Tuncay Sanli
25% 316 votes _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 06.11.2007 19:11 Mesaj konusu: |
|
|
ben o maçın belli bir bölümüne bakabildim ama son dakkadaki golü gördüm...
ya uydudan bu kanalı zileyenler nasıl izliyor yahu? 2-3 kelam bişey yazsanız, önceden de sormuştum ama... geçen sene tv 8, bu sene fox, güzelim maçlar kaçıyo, çubuk antenden de nefret ediyom... |
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Sal 06.11.2007 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
Valla maçları televizyondan takip edemiyorsan, en güzeli internet ortamından takip etmek. Sopcast gibi programlarda Premier Ligi maçlarında buffer problemi olmaz ancak ivytv.net sitesinden izlemek daha kolay zannımca. Biraz sonraki maçı oradan takip etmeyi düşünüyorum hatta.
Tuncay Şanlı konusu da üzüntü verici. Devre arasında Fenerbahçe'ye dönse ne de güzel olur, pek de güzel olur. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 06.11.2007 20:42 Mesaj konusu: |
|
|
| türkiye'ye döneceini pek sanmiyorum ama avrupa'da baska takima gidebilir,aslinda ingiltere tuncay için basli basina yanlis bir secimdi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 06.11.2007 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
| JackRackham demiş ki: | Valla maçları televizyondan takip edemiyorsan, en güzeli internet ortamından takip etmek. Sopcast gibi programlarda Premier Ligi maçlarında buffer problemi olmaz ancak ivytv.net sitesinden izlemek daha kolay zannımca. Biraz sonraki maçı oradan takip etmeyi düşünüyorum hatta.
Tuncay Şanlı konusu da üzüntü verici. Devre arasında Fenerbahçe'ye dönse ne de güzel olur, pek de güzel olur. |
o dalgaları biliyorum da, çok kota aştırıyo o işler, uydudan izlenme yolu başka yok mu yaw, kimse bilmiyor bu olayı yaa, acaip acaip şifreler veriyolar, onunla da alakası yok, anlamadım bu işi ben... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 06.11.2007 21:18 Mesaj konusu: |
|
|
En çok yazmak isteyip, en az yazdığım başlık budur sanırım. Arsenal - Man Utd maçı harikaydı, harika. Tadı damağımızda kaldı. Pecado ile Beşiktaş maçı öncesi aktivitelerimize meze oldu. Zaten derbi atmosferine girmişiz, stadın yanında rakımızı açtırmışız, üstüne de dev ekranı süper gören masayı kapmaz mıyız, allah daha ne isteriz dedik. Everton maçı yoktu ki, bestelerle izleyelim.
Futbol için pek fazla bir şey demeye zaten gerek yok ama benim bir kelamım Londra'ya gelen United'lılar için olacak. Takım sahaya siyah deplasman forması ile çıkmış. Ve dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama United tribününde iki kişi hariç takımın ana forması olan kırmızı renkli formayı giyen yok. Herkes takımla koordine halde o siyah deplasman formasını giyip gelmiş, her maçta deplasman tribününden bir açı yakalayıp kim nereye nasıl gelmiş gibi detayları kapmaya çalışarak bu tip ayrıntılara dikkat eden biri olarak mest oldum.
Yeni FM'nin maç analizi köşesinden bir replik ile United taraftarlarının "+rep"lerini kendilerine iade etmek istiyorum: Fair play to the lads. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Sal 06.11.2007 22:21 Mesaj konusu: |
|
|
Futbol ile ilgili her şeyleri, sahadaki oyundan tribündeki adama kadar mükemmele yakın onların zaten. Bu akşamki maç ile ilgili dönen muhabbetlere bakmak için Liverpool forumlarını okuyayım dedim. Bir kaç Beşiktaşlı arkadaşımız gidip çok güzel yalakalıklar yapmışlar, "biz olamazsak Avrupa'da Liverpool başarılı olsun" içerikli hoş yazılar var. Arada çarşı muhabbeti de dönmüş ve ingilizin verdiği cevap "siz Türkler maç izlemeyi bilmiyorsunuz, elinize geçeni sahaya yağdırıyorsunuz, tuvaletleri, lavaboları kırıp koltukları yakıyorsunuz vs."
En son rainbow tarafından Sal 06.11.2007 22:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Sal 06.11.2007 22:22 Mesaj konusu: |
|
|
Man United`da en bayildigim oyuncusu Evra. Mukemmel oynuyor yahu. Ronaldo, Rooney vs. gec, o adam mukemmel katki da bulunuyor takima. Sol kanat ama adamin hizi ve hucuma katkisi cok fazla.
Arsenal`da ise Fabregas ve Adebayor cok iyiler. Henry`nin neden takimdan gönderildigi cok ortada. Takimi cok guzel genclestirmisler ve bir de tecrube kazandiklari takdirde cok estirecekler. Takimin yas ortalamasi 22 ve 80`den önce dogmus 3 oyunculari var ve bunlarin ikisi yedeklerde ve ucuncu ise kaleci. Iki takimda cok seviyor.
Bu arada Manchester City ise simdiye kadar guzel bir sezon cikardi. 12 mac sonra 3. siradalar. Hadi bakalim daha iyisini dilerim. Benim takimim Liverpool ise yenilmese bile adamlar gol atamiyor. Ligin 2 yenilgisiz takimlarindan biriler ama adamlarin hucum bir kac gol atsa acilacaklar ama daha dogru duzgun acilamadilar... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Prş 08.11.2007 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
Chelsea maçında resmen yazık oldu M.City'ye. Rakip Chelsea olsa bile formsuzdu uzun süredir. Nasıl oldu da 6-0 yenildiler, anlam veremedim. Kadrosunda çok kaliteli adamlar var. Elano 3-4 hafta üst üste hep frikikten gol attı. City ile ilgili ufak bir ayrıntı, Chelsea maçından önce adını orjinal haliyle yazmaya kasmayacağım Kasper Şmaykıl bir aylığına Cardiff City'ye kiralık gönderildi. Hemen ardından Joe Hart 6 gol yedi  |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Prş 08.11.2007 15:58 Mesaj konusu: |
|
|
City bu kadar basarili ama bilmiyorum maclarinin cogunu izlediniz mi, cok skici bir futbol oynuyorlar ve ucuucuna geliyor galibiyetler. Antrenör isvecli diye surekli burada gösterildigi icin baya izleme sansim oldu ama Man. United`i falan harbi sansina yendiler. Simdi ligde ucuncu olabilirler ama kesin dusecek bu adamlar. Chelsea ise Rainbow o mactan 2 mac önce acilmaya baslamisti ve ondan beri kaybetmiyor ligde puan. Tekrar zirveye geri geldiler zaten  _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Prş 08.11.2007 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
Demek ki Tuncay'lı Boro, Emre'li N.Castle bir tek bizde değilmiş. İsveç'in de Sven Goran'lı City'si varmış
Green Street Hooligans'ı izledin mi bilmiyorum, orda Charlie Hunham'ın birkaç takım-taraftar tanımı vardı. "Arsenal, mükemmel futbol, berbat taraftar grubu, Gooner'lar". gibi. Benzer bir tanımı city için yapacak olsam herhalde o meşhur ingiliz aksanıyla "Mançestağ Sidi, sıkıcı futbol, güzel goller" derdim ben olsam
Aman Sven'in, Goran'ın, Erickson'un, hatta üçünün de değerini ayrı ayrı bilin azizim Biz buralarda her hafta hafta küme düşmenin bir numaralı adayını izliyoruz. Arsenal'ler, Liverpool'lar diğer tarafta şov yaparken. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Prş 08.11.2007 16:38 Mesaj konusu: |
|
|
Biz genelde isvecli oynayan nerde varsa oralari izliyoruz. Ljungberg sayesinde baya Arsenal izliyorduk ama simdi baya West Ham izliyoruz oraya gittigi icin. West Ham`in taraftar gurubunu da cok begeniyorum ben. Gecen hafta olan Arsenal-Man United macinda United taraftari sayica baya az olmasina ragmen Arsenal taraftarini bastiriyordu.
Dedigim gibi Isvecliler sayesinde bir de Bolton maclari izliyoruz Wilhemsson yuzunden. Ha bir de tabi ki Inter izliyoruz Ibrahimovic icin Inter`e kendi sahasinda aman dikkat. Deplasmanda cok farkli, evde cok farkli oynuyorlar. Su an ortasahalarinda cok sakat var ( Figo, Viera, Stankovic ) ama Cambiasso falan yine cok iyi idare ediyorlar.
Neyse Ingiltere`ye geri gelirsek eger bu yil Chelsea ne kadar iyi olsada Arsenal ve Man. United kapisacak gibi geliyor bana sampiyonluk icin. Adamlar 3 golden assagi atmiyorlar Inanilmaz da zevkli bir futbol sergiliyorlar... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
|