Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Oasis
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Oasis
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alexilahio

MesajTarih: Çrş 19.09.2007 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oasis bence harika bir grup ve en sevdiğim şarkısı da don't look back in anger. ikinci en sevdiğim de masterplan.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pj_harvey
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 30.10.2007 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oasis yeni albüm için Londra’da bulunan Abbey Road stüdyolarında çalışmalara başlıyor.

Grup, 5 Kasım itibariyle albümün kayıtlarına başlayacak. Noel Gallagher ilk kayıtların yaklaşık altı hafta önce tamamlandığını, Noel’den sonra da mixlerinin yapılacağını söyledi.

Yaklaşık iki ay kadar stüdyoda kayıtların gerçekleşeceğini belirten Gallagher, parçaların gençlikle ilgili, rock star olmakla ilgili, büyük bir şehirde yaşamakla ilgili olduğunu söyledi.
yasinn

MesajTarih: Prş 24.04.2008 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya ben de yeni yeni dinlemeye başladım bi kaç satır bişi yazayım bişiler okuyayım die aradım aradım bulana kadar anam ağladı ya...

parçalar güzel ama nedense birbirine benziyormuş hissi veriyorlar bana...
Noel_Gallagher

MesajTarih: Sal 01.07.2008 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şükürler olsun ki, 3 sene sonra yeni bir Oasis albümü daha yola çıkıyor. Albümün adı '' Dig Out Your Soul '' olacak. 6 Ekim 2008 tarihinde raflarda olacak. Bu arada ilk single da '' The Shock Of The Lightning '' olacak. Single'da 29 Eylül'de çıkacak. Buyrun efsane Noel abimizden albüm ve single'la ilgili yorumlar;

Noel Gallagher on Dig Out Your Soul
'' “i wanted to write music that had a groove; not songs that followed that traditional pattern of verse, chorus and middle eight. i wanted a sound that was more hypnotic; more driving. songs that would draw you in, in a different way. songs that you would maybe have to connect to - to feel.”

Noel Gallagher on The Shock Of The Lightning
“if ‘the shock of the lightning’ sounds instant and compelling to you, it’s because it was written dead fast. and recorded dead fast. ‘the shock of the lightning’ basically is the demo. and it has retained its energy. and there’s a lot to be said for that, i think. the first time you record something is always the best.”

İşin özü, farklı bir Oasis albümü ve tarzı bizi bekliyor. Hadi Hayırlısı. Are youuu mad foorrr itt?? Smile
"I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' "
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matt_living

MesajTarih: Sal 01.07.2008 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Her albümlerinde daha farklı bi oasis dinledim ben ama nasıl olursa olsun Oasis farkını hep konuşturuyor..Acaba bu albümün hangi parçalarıyla kafayı bozucam merak ettim Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HIVjonathan

MesajTarih: Cum 08.08.2008 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oasis korn la karşılastırılabilir mi sizce ?
Birkaç yerde karsılaşmıştım.
matt_living

MesajTarih: Cmt 09.08.2008 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İmkansızı yapan birçok insan olduğunu varsayarsak olabilir bence Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HIVjonathan

MesajTarih: Cmt 09.08.2008 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

matt_living demiş ki:
İmkansızı yapan birçok insan olduğunu varsayarsak olabilir bence Very Happy
katılıyorum sana.
Noel_Gallagher

MesajTarih: Cum 15.08.2008 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oasis'in yeni single'ı leak oldu.. Alın buyrun dinleyin.. Babalar gibi ROCK&ROLL

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/7e46af9ef78b939704f55dd5841f39cb6e10b89457bba43f5b89f72caf08b11ba31f0bcdff964aa516816#
"I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' "
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Noel_Gallagher

MesajTarih: Pts 18.08.2008 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu şarkının adı da Falling Down...

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/e0c521074f579c19cd2ee6b661f0a6431ceee81806ef40232f898da1b5568eada941c616121ea40416150
Başa dön
gallagher

MesajTarih: Cum 12.09.2008 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

noel gallagher kanada konserinde saldırıya uğradı.

http://www.youtube.com/watch?v=QUq46zRPJUI

bunu yapanın allah ından bulmasını istiyorum.
john lennon unda benzeri bir manyak tarafında öldürüldüğünü düşünürsek olay hafif bile atlatılmış...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız