| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Alexilahio

|
Tarih: Çrş 19.09.2007 20:18 Mesaj konusu: |
|
|
| Oasis bence harika bir grup ve en sevdiğim şarkısı da don't look back in anger. ikinci en sevdiğim de masterplan. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 30.10.2007 21:33 Mesaj konusu: |
|
|
Oasis yeni albüm için Londra’da bulunan Abbey Road stüdyolarında çalışmalara başlıyor.
Grup, 5 Kasım itibariyle albümün kayıtlarına başlayacak. Noel Gallagher ilk kayıtların yaklaşık altı hafta önce tamamlandığını, Noel’den sonra da mixlerinin yapılacağını söyledi.
Yaklaşık iki ay kadar stüdyoda kayıtların gerçekleşeceğini belirten Gallagher, parçaların gençlikle ilgili, rock star olmakla ilgili, büyük bir şehirde yaşamakla ilgili olduğunu söyledi. _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
yasinn

|
Tarih: Prş 24.04.2008 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
ya ben de yeni yeni dinlemeye başladım bi kaç satır bişi yazayım bişiler okuyayım die aradım aradım bulana kadar anam ağladı ya...
parçalar güzel ama nedense birbirine benziyormuş hissi veriyorlar bana... _________________ READY FREDDIE!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Noel_Gallagher

Kayıt: Jun 19, 2003 Mesajlar: 198 Nerden: Caught beneath a landslide
|
Tarih: Sal 01.07.2008 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
Şükürler olsun ki, 3 sene sonra yeni bir Oasis albümü daha yola çıkıyor. Albümün adı '' Dig Out Your Soul '' olacak. 6 Ekim 2008 tarihinde raflarda olacak. Bu arada ilk single da '' The Shock Of The Lightning '' olacak. Single'da 29 Eylül'de çıkacak. Buyrun efsane Noel abimizden albüm ve single'la ilgili yorumlar;
Noel Gallagher on Dig Out Your Soul
'' “i wanted to write music that had a groove; not songs that followed that traditional pattern of verse, chorus and middle eight. i wanted a sound that was more hypnotic; more driving. songs that would draw you in, in a different way. songs that you would maybe have to connect to - to feel.”
Noel Gallagher on The Shock Of The Lightning
“if ‘the shock of the lightning’ sounds instant and compelling to you, it’s because it was written dead fast. and recorded dead fast. ‘the shock of the lightning’ basically is the demo. and it has retained its energy. and there’s a lot to be said for that, i think. the first time you record something is always the best.”
İşin özü, farklı bir Oasis albümü ve tarzı bizi bekliyor. Hadi Hayırlısı. Are youuu mad foorrr itt??  _________________ "I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' " |
|
| Başa dön |
|
 |
matt_living

|
Tarih: Sal 01.07.2008 19:05 Mesaj konusu: |
|
|
Her albümlerinde daha farklı bi oasis dinledim ben ama nasıl olursa olsun Oasis farkını hep konuşturuyor..Acaba bu albümün hangi parçalarıyla kafayı bozucam merak ettim  _________________ Mügeee
My Photography==> www.myspace.com/ogunfanmuge |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Cum 08.08.2008 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
oasis korn la karşılastırılabilir mi sizce ?
Birkaç yerde karsılaşmıştım. _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
matt_living

|
Tarih: Cmt 09.08.2008 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
İmkansızı yapan birçok insan olduğunu varsayarsak olabilir bence  _________________ Mügeee
My Photography==> www.myspace.com/ogunfanmuge |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Cmt 09.08.2008 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
| matt_living demiş ki: | İmkansızı yapan birçok insan olduğunu varsayarsak olabilir bence  | katılıyorum sana. _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
Noel_Gallagher

Kayıt: Jun 19, 2003 Mesajlar: 198 Nerden: Caught beneath a landslide
|
|
| Başa dön |
|
 |
Noel_Gallagher