| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Lovermanest

Kayıt: Aug 28, 2007 Mesajlar: 73 Nerden: Ruh halime bağlı.
|
Tarih: Pts 10.09.2007 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
Kitabı daha güzel diye düşünüyorum ama, diziyi de izlemeden edemiyorum
Sıpoylır
Fazla korkmanıza gerek yok .
Sıpoylır ends ... _________________ I was me, but now hes gone ...
The_Memory_Remains'den arta kalanlar ?
WITJ- G.E.M Yazarı ! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
miss_zombie

Kayıt: Jul 13, 2006 Mesajlar: 187 Nerden: ortadan ikiye bölünmüs bir haritadan...
|
Tarih: Pts 17.09.2007 13:29 Mesaj konusu: |
|
|
Bu dizinin beni ağlatacağını hiç ummazdım !
Her duyguyu barındırıyor bence=) _________________ tırtılın ölüm dediğine biz kelebek diyoruz |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_ltd

Kayıt: May 03, 2006 Mesajlar: 157 Nerden: bi adımlık yerden.
|
Tarih: Pts 17.09.2007 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
ağlamak mıı ..ciddi olamassın  _________________ ben bir garip rockoğlanım gitarımın yok pedalı varım yoğum distorşındır hiçte sevmem ben delay ı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
miss_zombie

Kayıt: Jul 13, 2006 Mesajlar: 187 Nerden: ortadan ikiye bölünmüs bir haritadan...
|
Tarih: Çrş 19.09.2007 19:05 Mesaj konusu: |
|
|
tv de bölüm bölüm izliyorsan, son bölümden bahsediyorum=) dex'in katilin kardeşi olduğunu öğrenmesi ve üvey kardeşinin hayatı için öz kardeşini,yani katili öldürmek zorunda kalması.
Beni çok etkiledi.. fazla sulugözlü müyüm  _________________ tırtılın ölüm dediğine biz kelebek diyoruz |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Cmt 22.09.2007 22:07 Mesaj konusu: |
|
|
Dizi cok harika bitti ya şu ana kadar izlediğim en kusursuz dizilerden herkese tavsiye ederim.  _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pzr 23.09.2007 19:53 Mesaj konusu: |
|
|
internetten takip edenler varsa. nooldu bu diziye. yeni sezondan iki bölüm yayınladı sonra yok. ne zaman döneceği konusunda bilgisi olan var mı? _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Pts 24.09.2007 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
| -EcS- demiş ki: | | internetten takip edenler varsa. nooldu bu diziye. yeni sezondan iki bölüm yayınladı sonra yok. ne zaman döneceği konusunda bilgisi olan var mı? |
yeni sezon ekimde diye biliyorum -amerikada tabii-. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
miss_zombie

|
Tarih: Pts 24.09.2007 22:38 Mesaj konusu: |
|
|
kitabı okursak tadı kaçar mı acaba onu merak ediyorum siz ne dersiniz _________________ tırtılın ölüm dediğine biz kelebek diyoruz |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Sal 25.09.2007 0:01 Mesaj konusu: |
|
|
Kac tane kitap var bilmiyorum ama birinci sezon tamamiyle tipatip aynisiymis birinci kitabin. Kitabi cok guzel bulanlarda oluyor. Oku istersen, bir sey kaybetmezsin  _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
Beni çok etkiledi bu dizi. Dexter'ın geçmişi, durduramadığı öldürme isteği... Acaip ve güzel bir dizi.Şubat gibi 2.sezon yayınlanır. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Pts 03.12.2007 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
ben kitabını okudum bunun, darkly dreaming dexter 'delirtici düşlerin dexter'ı' olanını. yani üçlemenin ilkini. ilk sezondan farklı gelişiyor kitabın özellikle sonu. kitabın sonunu diziye kıyasla daha çok beğendiğimi söyleyebilirim çünküü ;
sıpoylır
ice truck killer ımız ölmüyor kitapta
sıpoylır
ama kitaptan da diziden de ayrı tatlar alıyorsunuz. ikisi de süper. kitap bir günde bitiyor zaten. of. bunun ikincisinin de 2006 temmuz da artemis yayınlarından çıkması gerekiyordu, çıktı mı bilmiyorum.
bu sezonki favori dizim, kesinlikle dexter. okuyun, okutun; izleyin, izletin valla. bağımlılık yapıyor allahın sosyopatı. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 06.12.2007 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
ikinci sezonun son iki bölümü de internete düşmüş. kimin sızdırdığı bilinmiyormuş. ilk iki bölümü de böyleydi bunun
iki mesajım üst üste oldu ama, böyle işte. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 11.12.2007 3:35 Mesaj konusu: |
|
|
Başlasa artık katliam  _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Sal 11.12.2007 18:43 Mesaj konusu: |
|
|
Son iki bölüm kaldı, son bi kaç bölümdür şaha kalkmış bir tempoyla ilerliyor. Mümkün olduğunca az kan akıtarak yapar tahminimce Dexter finali. Ama Lila illa ki bıçağın altına yatacaktır. 3. sezonun selameti açısından Dexter'ın böbreklerini eline vermesi şart artık  _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 13.12.2007 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
son iki bölümün altyazıları da çıktı arkadaşlar, internetten indirebilirsiniz. bitirdim ben sezonu. bu son iki bölüm, harika giden sezonun doruk noktası oldu. içimde bir boşluk pb nin sezon arası bitene kadar izleyecek dizim kalmadı, kahretsin.
televizyondan takip etmek isteyenler için, şubat ayında e2 de dexter başlıyor arkadaşlar.
-EcS-için özel spoiler!!!
hiç şüphen olmasın
-EcS- için özel spoiler _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pzr 16.12.2007 19:18 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de bitirdim sonunda. Şimdiden bi özlem içimde sevimli psikopayımıza karşı 3. sezon için ne kadar bekliycez bakalım.
nehirmavi'nin spoilerına karşılık spoiler!!!
bir an "yoksa yoksa gitti mi" dedim ama geçte olsa erdik muradımıza. Sherry Palmer'dan beri bi tv karakterinin ölümüne ilk kez bu kadar seviniyorum
nehirmavi'nin spoilerına karşılık spoiler!!! _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 06.01.2008 3:06 Mesaj konusu: |
|
|
e2 Dexter'ın ilk sezonunu tekrar verecek. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Cum 11.01.2008 4:30 Mesaj konusu: |
|
|
E2de müptelası olmustum ancak sonra uzakta kaldım.Bir şekilde edinip izlemeliyim.Kim bilir nasıl sarpa sarmıştır olaylar..  _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
Hypga

|
Tarih: Cum 11.01.2008 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de bir ara bayağı sarmıştım ama zaman yoksunluğu...İntten takip ediyorum izlemediğim bölümleri. _________________ Confusion will be my epitaph. |
|
| Başa dön |
|
 |
miss_zombie

|
Tarih: Sal 08.04.2008 17:58 Mesaj konusu: |
|
|
Üç sezondan mı oluşuyor dizi? ikinci sezonda sanki her şeyin sonu yaklaşmış üçüncü sezona kadar sürmez gibime geldi.
Ayrıca burası SPOLIER; dex in iyileşme aşamasına girmesi bana çok itici geldi. Düşünceleri çok değişti öldürme dürtüsünden arındı en önemlisi Rita'yla ayrıldı _________________ tırtılın ölüm dediğine biz kelebek diyoruz |
|
| Başa dön |
|
 |
|