| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
mystery_

|
Tarih: Pts 28.05.2007 18:18 Mesaj konusu: |
|
|
Iced Earth: Yeni Gitarist..
Iced Earth grubunun lideri Jon Schaffer gruba katılan yeni gitarist ile ilgili açıklamalar yaptı:
"Yeni gitaristimizin ismi Troy Seele.Troy yeni kayıtlarda da bizimle çalıştı ve önümüzdeki turnelerde bizimle olacak.Kendisi benim 10 yıldır arkadaşım ve Indianapolis'ten.O Indy'deki en iyi gitaristlerden biri ve gruba çok güzel şeyler katacak."
kaynak:deliriyum.com _________________ Mystery Last Fm Page |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 28.05.2007 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle editörlerden biri olarak kaynak gösterdiğin için seni kutluyorum ve teşekkür ediyorum.. Onlarca biyografimizi ve haberlerimizi çalıp üstüne bir de pişkin pişkin hareket eden kaç kişiyle uğraşıyoruz, tahmin edemezsin bile..
Neyse.. Grupla ilgili ise benim tadım kaçıyor artık. Yeter yahu bu ne savurganlıktır, bu ne vurdumduymazlıktır, bu ne geçimsizliktir! Bozuk para gibi harcıyor herkesi; ve sabit bir kadro tutturamadıktan sonra o grubun uyumundan yana da şüphe duyarım ben.. Schaffer kendi hikayesini yazıyor ve gruba notalara basacak bazı robotlar alıp-çıkarıyor, başka bir şey yok..
Single hakkında bir iki kelamım da var izninizle..
Bu çalan Iced Earth değil; Demons&Wizards kanımca. Albümün çıkışı için Temmuz gösteriliyor. Eski bestelerin yorumlarını beğenmedim, yeni besteye gelince onun için şimdilik şu kadarını söylüyorum, aramızdaki müzisyen arkadaşlar nota babında daha ayrıntılı ve doğru bilgi verebilirler ama şarkının %80'i bence kesinlikle Glorious Burden'ın açılış parçası olan Declaration Day'in aynısı, inanılmaz andırıyor hemen hemen her yeri.
Bu kadar da olmaz be Schaffer dedirtti bana. Böyle heybetli devam albümü/hikayesi yazıyorsan aynı şekilde müzikle de donatmalısın. Neyse, çok erken konuşmadan beklemek lazım diyorum.
Bir haber de Barlow cephesinden var.. Danimarkalı Power-Progressive grubu Pyramaze'e katıldı Matt.. Ayrıntılar için http://www.pyramaze.com/index1.php linkine bakılabilir.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 28.05.2007 21:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Purgatory demiş ki: | | Bir haber de Barlow cephesinden var.. Danimarkalı Power-Progressive grubu Pyramaze'e katıldı Matt.. Ayrıntılar için http://www.pyramaze.com/index1.php linkine bakılabilir.. |
işte bu iyi bir haber. bekliyoruz bakalım.  _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
Av:Phil Lynott (Thin Lizzy) |
|
| Başa dön |
|
 |
mbjs

|
Tarih: Sal 29.05.2007 8:49 Mesaj konusu: |
|
|
Purgatory'in yazdıklarına katılıyorum. Schaffer'in egosunun çok baskın olduğunu düşünüyordum uzun zamandır, gruptaki sirkülasyon bunun açık bir kanıtı bence. Üstelik temcit pilavı gibi aynı şarkıları ısıtıp önümüze sürmesi de hoş değil ama bu EP'den ziyade sonraki albümde göreceğiz bakalım hanyayı konyayı ona göre karar vereceğim grup hakkında, şimdilik beklemedeyim.
Barlow Pyramaze'e 14 nisan'da katıldı, Myspace sayfasından
( http://www.myspace.com/redoppressor ) hayranlarına o gün ve 2 hafta sonra birer mesaj yazdı. 2. mesajında gruba katılmasının açıklanmasından ardından çok kısa bir süre geçmesine karşın gelen tepkilerin çok güzel olduğunu, övgülerimizde çok cömert olduğumuzu , bizlere hak ettiğimiz kalitede müziği sunmak için sabırsızlandığını söyledi. Çok hoş bir davranıştı bence. Ayrıca küçük bir tüyo vereyim; Matthew myspace sayfasında özelden gönderilen mesajların hemen hemen hepsine anında olmasa da kısa bir süre içinde cevap yazıyor. Onun ekranın arka tarafında oturup da yazdıklarımı okuduğu bile bilmek çok güzeldi ama cevap gelmesi ayrı bir güzellik oldu. Bu aralar idollerime mesaj yazma ve cevap alma gibi bir şans yakaladım zaten, bakalım hayırlısı. O'nu canlı dinleme hayalimi I.E.'den ayırıldığında yitirmiştim ama şimdi yani bir ümit doğdu içimde , umarım bir gün en büyük hayallerimden biri gerçek olur. _________________ Up from the ashes, back from the depths, when the voices have risen, fire becomes flesh! |
|
| Başa dön |
|
 |
mystery_

|
Tarih: Cum 07.09.2007 18:16 Mesaj konusu: |
|
|
Grup, ""Framing Armageddon - Something Wicked Part I" ismini taşıyacak olan yeni albümümden şarkı örnekleri yayınladı.Şarkıları dinlemek için:
http://www.spv.de/scripts/artistlight_e.asp?Eingabe=iced%20earth
"Framing Armageddon - Something Wicked Part I" eylülün 7sinde Almanya'da, 10unda Avrupa'nın geri kalanında, 11inde ise Amerika'da piyasaya çıkacak.
kaynak:deliriyum.com _________________ Mystery Last Fm Page |
|
| Başa dön |
|
 |
kahverengi_adam

Kayıt: May 25, 2006 Mesajlar: 665 Nerden: Karşıyaka&Trabzon
|
Tarih: Cmt 15.09.2007 19:36 Mesaj konusu: |
|
|
Şu anda albümü dinliyorum ve ilk izlenim olarak gerçekten başarılı bir albüm diyebilirim.Glorius Burden'den farklı olarak sololar dikkati çekiyor ve sanki biraz Glorius biraz da Something Wicked karışımı bir albüm tadında.Tabi daha çok dinledikten sonra daha sağlıklı bir karar verilebilir.Şimdilik Glorius Burden'den daha güzel bir albüm bence. _________________ Please don't worry now that i have gone
i've gone beyond to see the truth |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Pzr 16.09.2007 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında bu adamları sevmiyorum diyemem (zamanında Athens albümlerine (3 CD) 55 Mark verdiysem seviyormuşum yani) ama headliner olacakları Wacken 2003 konserleri vokalist ayrıldığı için iptal olup yerlerine efsanevi Twisted Sister alındığında kimse benim kadar sevinmemiştir herhalde  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover."
En son Spacetimereality tarafından Cmt 13.10.2007 11:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
canbi

|
Tarih: Pzr 16.09.2007 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
Iced Earth'ün yeni stüdyo albümü olan "Framing Armageddon" 11 Eylül 2007 tarihinde piyasaya sürüldü.
Albümde 19 parça bulunuyor ve parça listesi şöyle :
01. Overture ( 2:24)
02. Something Wicked (Part 1) ( 5:02)
03. Invasion ( 1:00)
04. Motivation Of Man ( 1:34)
05. Setian Massacre ( 3:4
06. A Charge To Keep ( 4:24)
07. Reflections ( 1:50)
08. Ten Thousand Strong ( 3:56)
09. Execution ( 1:27)
10. Order Of The Rose ( 4:51)
11. Cataclysm ( 1:30)
12. The Clouding ( 9:1
13. Infiltrate And Assimilate ( 3:4
14. Retribution Through The Ages ( 4:32)
15. Something Wicked (Part 2) ( 2:59)
16. The Domino Decree ( 6:36)
17. Framing Armageddon ( 3:40)
18. When Star Collide (Born Is He) ( 4:17)
19. The Awakening ( 2:01) _________________ Tidal Tantrum |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cmt 13.10.2007 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
Hayatımda ilk defa bir Iced Earth albümünü sevmedim.. Sevmeyi bırakın; tiksinecek raddeye gelmek üzereyim, belki de gelmişimdir.. Bu ne abi? Ulan hikaye anlatacam diye müzik bu kadar 2. hatta 3. plana atılır mı? Ne oldu böyle anlamadım ben, hiç böyle bir şey beklemiyordum.. Abondone oldum, Karadeniz'de gemilerim battı filan..
Ne de bir ihtirasla beklemiştim oysa..
Benim açımdan büyük hayalkırıklığı.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 14.10.2007 1:08 Mesaj konusu: |
|
|
ilk albüm 'ICED EARTH' ile üçüncü albüm 'BURNT OFFERİNGS' i severim. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
songlessbird

|
Tarih: Pzr 14.10.2007 2:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence en güzel albümleri Dark Saga müzikal olarak karşı çıkan olabilir ki bende katılırım ama yok böyle bir atmosfer hikaye anlatımı ve müzik uyumu son şarkıda anlatılan üzere meleğimsi vokallerle dinleyenler de göğe yükselir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 14.10.2007 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
| aaa iced earth albüm mü çıkarmış, hiç haberimiz yok hee, bayadır dinlemiyodum iced earth, dün yolculukta shuffle modundaki mp3 player ı dinlerken çok derinlerden bir "iced earth" geldi, o parçanın da girişi dünya üzerinde hiçbir parçada yoktur herhalde, mükemmel bir gitar girişi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Sal 16.10.2007 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
Şu albümü bir türlü oturup adam gibi dinleyemedim hala, bakalım ne zaman başaracağım. Bu sebepten dolayı bir yorum yapamıyorum malesef. _________________ MASTER OF PUPPETS |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Cmt 01.12.2007 20:53 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albümü çok beğenmedim açıkçası.Ciddi anlamda Matt'i özlüyorum. _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 02.12.2007 14:49 Mesaj konusu: |
|
|
Overture Of The Wicked'daki Prophecy yorumu oldukça başarılı olmuş.Framing Armageddon'u ise henüz dinlemedim.Bende aslında Matthew'ın sesini özleyenlerdenim...
Tim Owens'te oldukça iyi bir ses ve yoruma sahip ama şanssızlığı iki önemli grup kariyerinde hep efsane olmuş isimlerden sonra gelmiş olması...Judas Priest'te Rob Halford gibi eşsiz bir sesin yerini doldurdu.Iced Earth'de de Jon Schaffer isimli ego pompasının aslında çok şey borçlu olduğu Matthew Barlow gibi mükemmel bir sesin ardından geldi.Yeni parlayan bir grupla piyasada olsaydı mutlaka daha fazla ses getirirdi Owens... _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Sal 04.12.2007 20:11 Mesaj konusu: |
|
|
Power da en iyi olarak gördüğüm ıced earth benide biraz soğutmuş durumda.Fakat en kalitelisi olduklarından da hiçbir zaman şüphe etmedim etmemde.Grubu oturtabilirler çok zor değil.Bence artık değişme olmaz. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
4thtimesarkhe

|
Tarih: Sal 11.12.2007 2:28 Mesaj konusu: |
|
|
selamlar..
yahu iced iice *oka sarmaya başladı. son albümü dinlemek aydının sabah prgramını izlemek kadar işgence etmeye başladı kulaklarıma! video çektikleri şarkı dışında albüm kocaman bir hiç! anladık konsept albümü ama bukadar da seviyesi düşük olmamalıydı! galiba artık iced de tarihin karanlık sayfalarında kalmalı.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Çrş 12.12.2007 2:36 Mesaj konusu: |
|
|
Ulan gece gece böyle bir haber gelir mi?Heyecan bastı.
Olaya gelin.
MATTHEW BARLOW GERİ DÖNMÜŞ.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=86574
ICED EARTH mainman/guitarist Jon Schaffer has issued the following statement:
"Hello, dear friends!
"Once again the winds of change are upon us, and this time I can say that I am very happy about the result.
"While out on the European tour I had several in depth discussions with many loyal ICED EARTH fans. A common theme of these discussions was how much Matt is missed. I agreed with the fans that things were not the same and that it was a very special period in ICED EARTH's history.
"When I heard several months ago that Matt [Barlow] was going to be doing a project in music again, I was thinking about contacting him and seeing what his intentions were. I didn't act on this because I was so focused on the writing of the new epic, and frankly, it just didn't seem realistic.
"Well, after getting out on the road and speaking with many of you directly, I decided to call Matt and see how he was doing and if he was interested in working together again. I am proud to say that he is coming back to ICED EARTH and we will be getting back to work in the studio very soon.
"Matt will be singing on Part 2 of the 'Something Wicked' concept CD and we will be looking forward to getting out on tour and delivering a series of ICED EARTH shows that will rival any in the history of the band. And there will be a proper DVD filmed from this period, something we’ve all been waiting for.
"I want you all to know that it was you who made this a reality. I have missed Matt's presence onstage and in my personal life in a big way over the past few years, so I appreciate your honesty in our discussions. It did help me realize the decision to move forward with pursuing this. The fans have spoken and we have delivered!
"You true fans know that I'm a straight shooter, I say what I mean and mean what I say. And though I value your opinions greatly, you must believe that this is a decision that comes completely from the heart and is not motivated by anything other than what feels the best for ICED EARTH. This is the way that things have always been dealt with, for better or for worse, but always honestly and from the heart.
"Tim Owens is a great and talented singer and I wish the best for him and his future on a personal and professional level.
"There will be more news soon as to further developments and plans. This will push back the release of Part 2 a bit. Not because we couldn't be ready to record in time, but because of a new addition to Matt's family in early 2008!
"I am very happy to announce that ICED EARTH is truly BACK!"
Matthew geri döndüğüne göre,artık bu grubu Türkiye'de görmemiz lazım... _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
smyrna17

|
Tarih: Çrş 12.12.2007 11:17 Mesaj konusu: |
|
|
inanin nefes almayi biraktim harika bi haber matt iced earth'e geri donmusssssssssssssss.
tum iced earth fanlarina hayirli olsun inanilmaz bi haber hatta something wicked alnumunun devami 2. partinda ki sarkilari soyliyecekmis... kendi sitesinde yaziyor
www.icedearth.com
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Restless_And_Wild

|
Tarih: Çrş 12.12.2007 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
tim owens yine şamaroğlanına döndü,bu saatten sonra kendi grubunu kurup kendi yoluna devam etmesi gerekir. _________________ I'm a madman ,living in an animal house !
www.myspace.com/rockbang
En son Restless_And_Wild tarafından Prş 13.12.2007 10:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|