Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
bilmem kaç sene önce frekans da dinlemiştim bir tane şarkısı vardı hasta olmuştum kuşlar falan bişeler diyordu :d akustik üzerine şimdi aklıma geldi vaybe bekliyorum bakalım albümü. spaceyede baktım şarkılar çok hoş. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
Tarih: Cum 14.09.2007 5:18 Mesaj konusu:
-comeondieyoung demiş ki:
Ece Dorsay'ı H2000'de ilk ve son izleyişim olmuştu. Baya iyiydi ama bugüne dek bi dahada rastlamamıştım bir yerde. Şimdi bulmuşken yeniden keşife koyuluyorum
aynı şekilde bende ilk ve son defa h2000'de dinleyip çok beğenmiştim, çok uzun bir aradan sonra tekrar karşımıza çıkması hoş... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız