| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
limonata

|
Tarih: Cmt 18.08.2007 11:03 Mesaj konusu: Bıçak Sırtı |
|
|
Yeni televizyon sezonunda gördüğümde inanamayacağım kadar çok dizi ekrana gelicek tutunanlar kalıcak, bazıları denenicek, izlenmeyenler kaldırılıcak vs.
Ama bu dizi yani bıçak sırtı dikkat çekmicek gibi bir bizi değil çünkü kadrosunda Fikrek kuşkan, nejat işler, mehmet günsur, erkan can, melisa sözen ve vildan atasever var.
Tabii eminim herkesin dikkatini çeken ilk üç isim oldu bence türkiyenin en iyi genç ve ümit vaad eden oyuncularını toplamışlar.
Konusu hakkında çok bilgi yok ama Osmanlı imparatorluğunun son dönemlerini anlatıcakmış.
Fragman için ;
http://www.youtube.com/watch?v=ddl--u9vz7y |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kaskate

|
Tarih: Cmt 18.08.2007 11:27 Mesaj konusu: |
|
|
ben de çok merak ediyorum bu diziyi hakkaten..hatta fragmanı ilk gördüğümde dizi olduğuna inanmadım çünkü bu kadar iyi oyuncu biraraya nasıl gelmiş diye düşünmekten alamadım kendimi..heralde bunun sebebi de ekranda olan bunca kalitesiz saçma dizi olsa gerek.. _________________ fuck the system/school |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Pzr 19.08.2007 11:14 Mesaj konusu: |
|
|
Fragmanda oyuncuları teker teker gösterip dumura uğratan üstüne de erkan can'ı son nokta yaparak beni benden alan dizidir. Umarım konusu bukadar kaliteli oyuncuyu biraraya getirdiklerine değer birşeydir. _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
buzlukola

|
Tarih: Pzr 19.08.2007 16:03 Mesaj konusu: |
|
|
iyiye benziyor dediklerim genellikle tutmaz benim.. bu da fena değil gibi. bayağı bir para harcanmış kadroya. senaryo dandik değildir inşallah. başlasın bakalım...  _________________ [07][09.07][02.08]
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ...
onlara bu ülkeyi sevmeyi anlat. |
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Pts 20.08.2007 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
600 yıllık yerleşik bir imparatorluğun son sahiplerinin kitaplara ve belgesellere konu olan Son Osmanlıların yani Osmanoğluları Ailesinin hikayesi. Cumhuriyet'in ilanı ile Türkiye dışına çıkarılan Osmanoğulları ailesinin sürgün acılarını anlatacak.
Bir imparatorluktan, ulus devlete geçiş süreci....
alıntı: http://bicaksirti-dizi.blogspot.com/
Erkan Can var ise doğru bir iştir. _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Pts 20.08.2007 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
Çok umut veren bir kadrosu var..yaprak dökümüyle beraber heyecanla beklediğim bir dizi..umarım kaliteli olur _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
callus

|
Tarih: Sal 21.08.2007 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
| bencede kesinlikle reklamlarda kadroyu arka arkaya gördüm baya şaşırttı açıkçası.bekliyoruz bakalım |
|
| Başa dön |
|
 |
efnan

Kayıt: Aug 10, 2007 Mesajlar: 21 Nerden: sonsuza kadar ankara :)
|
Tarih: Sal 21.08.2007 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
bütün manyak adamlar var!
bana dizi de seyrettirecekler sonunda :S |
|
| Başa dön |
|
 |
cattt

|
Tarih: Prş 23.08.2007 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
Bu güne kadar Avrupa Yakası dışında hiç bi diziyi izlediğimi hatırlamıyorum (hoş bu sene onu da izlemedim) ama bu dizinin konusu dikkatimi çekti.
Link için çok sağol benayevsen.
Orda da dedikleri gibi umarım böyle bir konuyu bir aşk hikayesi gölgelemez!Bıktım heryere aşk meşk sokmalarından,olması gereken yer var olmaması gereken yer var! |
|
| Başa dön |
|
 |
EccE

|
Tarih: Cum 24.08.2007 19:47 Mesaj konusu: |
|
|
Türkiyenin en karizmatik,başarılı üç adamı var,nasıl izlenmesin bu dizi?  _________________ Özgürlük altında esaret,
esaret altında özgürlük! |
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Cum 31.08.2007 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
evet şaka gibi bi kadro.sanırım izleyeceğim diziyi.. _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
phatih

|
Tarih: Cmt 08.09.2007 16:27 Mesaj konusu: |
|
|
bencede izlenmesi gereken bi dizi bu sizlere aynen katılıyorum _________________ ilklerden daha da önemli olan tek şey sonlardır ... |
|
| Başa dön |
|
 |
miss_zombie

Kayıt: Jul 13, 2006 Mesajlar: 174 Nerden: ortadan ikiye bölünmüþ bir haritadan...
|
Tarih: Pzr 09.09.2007 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
Kadroyu görünce Çağan Irmak imzalı olmasını dilediğim ama maalesef dileğimin gerçekleşmediği bir diziymiş...Bekliyoruz _________________ Tırtılın ölüm dediğine biz kelebek diyoruz...
www.baraka.cc
www.afrikagazetesi.net |
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Pts 10.09.2007 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
Evet evet, ben de onu düşündüm ilk görünce. Melisa Sözen'i ve Fikret Kuşkan'ı hafızalarımıza kazıtan kendisiydi zira. _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Pts 10.09.2007 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
| biraz önce şans eseri ilk bölümüne denk geldim.bir hayli iddialı bir kadro var,özelliklede erkan can ve fikret kuşkan'ın olması izlemek için bile bir sebep bana göre ... |
|
| Başa dön |
|
 |
DakotaRain

|
Tarih: Sal 11.09.2007 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
herkes osmanlının son dönemlerini anlatacak demiş ama bana bu günü anlatıyor gibi geldi.birazını izledim fena da değil yani _________________ --ZOSO-- |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Sal 11.09.2007 11:39 Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim izlerken kadroyu saydı dur bir dakika dedim izleyeyim biraz
ilerleyen bölümlerde daha anlaşılır senaryosunun sağlamlığı _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
miss_zombie

Kayıt: Jul 13, 2006 Mesajlar: 174 Nerden: ortadan ikiye bölünmüþ bir haritadan...
|
Tarih: Sal 11.09.2007 11:55 Mesaj konusu: |
|
|
Ben izleyemedim tekrarı falan yayınlanır mı acaba _________________ Tırtılın ölüm dediğine biz kelebek diyoruz...
www.baraka.cc
www.afrikagazetesi.net |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Sal 11.09.2007 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
gayet başarılı buldum ben ilk bölümünü dizinin. umarım ilerki bölümlerde de bu başarıyı ve kaliteyi devam ettirmeyi başarırlar. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
EccE

|
Tarih: Sal 11.09.2007 20:06 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de beğendim diziyi.Umarım böyle gider,bozmazlar _________________ Özgürlük altında esaret,
esaret altında özgürlük! |
|
| Başa dön |
|
 |
|