| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
chrioptera_in_carpathia

|
Tarih: Cum 07.09.2007 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
| barker demiş ki: | Arkadaşlar votka partisi vermeyi düşünüyodum vazgeçerken buluşma ayarlanırsa vazgeçmem diye düşündüm.İsterseniz bi votka partisi yapalım  | Tekila partisini tercih ederim doğrusu ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Çrş 12.09.2007 7:00 Mesaj konusu: |
|
|
| chrioptera_in_carpathia demiş ki: | | barker demiş ki: | Arkadaşlar votka partisi vermeyi düşünüyodum vazgeçerken buluşma ayarlanırsa vazgeçmem diye düşündüm.İsterseniz bi votka partisi yapalım  | Tekila partisini tercih ederim doğrusu ... |
sen cini kap gel ben tekilayı yaparım  _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
barker

|
Tarih: Prş 13.09.2007 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
Olabilir.. Bu arada isterseniz turkrock ankara buluşması için mekan ayarlayıp fiyatlarda da değişiklik yapabilirim.İlgilenenlere duyurulur.. _________________ Onursal Tuncer
Organizatör
Sniff Organizasyon |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Cum 14.09.2007 5:54 Mesaj konusu: |
|
|
| barker demiş ki: | Olabilir.. Bu arada isterseniz turkrock ankara buluşması için mekan ayarlayıp fiyatlarda da değişiklik yapabilirim.İlgilenenlere duyurulur.. |
sevgili arkadaşım buluşmaya gelenler zaten fazla alkol tüketmez gerek olmaz yani fiyatlarda ama sen gene de votkaları kap gel  _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Cum 14.09.2007 15:53 Mesaj konusu: |
|
|
Abi adamin meslegi o,ekmegiyle oynama gözünü seveyim
abi sen bi ilgilen piyasa arastirmasi yap ona gorede insanlar gelebilir. _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
chrioptera_in_carpathia

|
Tarih: Cum 21.09.2007 11:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Ama tekila partisi güzel olurdu... |
|
| Başa dön |
|
 |
hLmLqJR

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 16:44 Mesaj konusu: |
|
|
selam millet.. Sonunda ankaraya gelebildim.. Üniversite için ankarada olacağımdan dolayı herhangibi etkinliği kaçırmak istemem bunun için elimden geleni yapacağım bu arada foruma yeni oldum yeniyim anlıcağınız nese bu arada votka partisi müthiş bence en yakın zamanda yapalım keh keh 1 aydır içmiyorum zaten özledim votkayı zaten  |
|
| Başa dön |
|
 |
tretorian-

|
Tarih: Sal 23.10.2007 2:07 Mesaj konusu: |
|
|
ankarada yapılabilecek bütün buluşmalar partiler yapıldı sanırım. luna park buluşması, yeme içme buluşması, yılbaşı buluşması, yılbaşı partisi, akabinde 31 partisi. işin bokunu çıkarana kadar yapıldı bunlar.
şimdi site kendini yeniliyor. bir süre sonra yeni ve genç jenerasyon eklenecek. onlar bunları baştan yapacaklar. veya yapmayacaklar ne fark eder. biz yaptık ey gidi günler ey. buluşma fotoları açılsada bakabilsem. ama bozuk sayfa resimlere bakılmıyor :'( _________________ rahata ihtiyacım var birazda masaja |
|
| Başa dön |
|
 |
krmz

|
Tarih: Çrş 24.10.2007 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
ezdi geçti adam bizi biz yaptık heheheehe diyerekten
eyvallah hocam biz bilmiyoz göremedik o günleri..... _________________ I wanna use you and abuse you
I wanna know what's inside you |
|
| Başa dön |
|
 |
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 782 Nerden: Tansiyon 12.8- Drummer
|
|
| Başa dön |
|
 |
chrioptera_in_carpathia

|
Tarih: Pzr 28.10.2007 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
| DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN demiş ki: | | chrioptera_in_carpathia demiş ki: | | Ama tekila partisi güzel olurdu... |
evet bencede  |
Buluşmalar yalan oluyor sanırım zaten buluşsakta bundan sonra ben tekila partisi yapamam içkiyi bıraktımda
Ama buluşalım ben vişne suyuyla eşlik ederim sizlere  |
|
| Başa dön |
|
 |
ern06

|
Tarih: Cmt 29.12.2007 22:13 Mesaj konusu: |
|
|
yokmu buluşmaaaa _________________ alkolik hareket engellenemez |
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Pzr 30.12.2007 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
yok abi yok,şunu net kuvvetli söyleyim arkadaşların dediği gibi artık burdan buluşma filan çıkmaz.Herkez gelelim diyo sonra bi bakıyosun o diyo işim var, bu diyo konser var, şu diyo manitadan ayrıldım canım sıkkın.İpe un sermek kolay üyede gönül olmayınca.
Benden size tavsiye buluşma yapmak istiyosanız facebooktan eski arkadaşlarınızı filan bulun açın bi gizli grup sokun milleti boardda yaza yaza güle oynaya anlaşın sonrada konsere gidin,için,parti verin ne istiyosanız yapın.Bu devirde böyle site üzerinden buluşmakmış tanışmakmış hikaye olmuş bunlar.Artık kim kimi 3 kuruş kazıklarım derdine düşmüş,iyi müzisyenler ya amatör ruhunu kaybedip ortamdan uzaklaşmış yada artık fake userlardan sıkılıp sanal dünyaya elveda demiş.
Bugüne kadar umudum vardı o kıvılcımları belki canlandırabiliriz,belki bu sitede eskilerin yaptığı gibi buluşmalar düzenleyebiliriz diye ancak artık anladımki bundan sonra hiç boşuna uğraşmayın,o meşale birdaha yanmamak üzere söndü. _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 95 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Pzr 30.12.2007 21:54 Mesaj konusu: |
|
|
tüh yaa seneler oldu buradayım onlarca buluşma geçti hiç birine katılmadım nasıl birşeymiş göremedim demekki göremedende öleceğim  _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Pzr 30.12.2007 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
biraz öyle olcak galiba  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
seththeking

|
Tarih: Pts 31.12.2007 14:13 Mesaj konusu: |
|
|
| manicdepresif-immo demiş ki: | tüh yaa seneler oldu buradayım onlarca buluşma geçti hiç birine katılmadım nasıl birşeymiş göremedim demekki göremedende öleceğim  |
sen adam olacaksın da, bir buluşmaya katılacaksın da... pehh.. ölme seth'im ölme _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Çrş 02.01.2008 18:44 Mesaj konusu: |
|
|
| seththeking demiş ki: | | manicdepresif-immo demiş ki: | tüh yaa seneler oldu buradayım onlarca buluşma geçti hiç birine katılmadım nasıl birşeymiş göremedim demekki göremedende öleceğim  |
sen adam olacaksın da, bir buluşmaya katılacaksın da... pehh.. ölme seth'im ölme |
yapma yaw buluşmaya katılmadan adam olunmuyor mu? yazık sana buluşma buluşma gezmenin sebebini anladım  _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
denizulger

|
Tarih: Cmt 05.01.2008 13:23 Mesaj konusu: |
|
|
efes dark buluşması olsa daha mantıklı olur yahu =) _________________ Perseverance (Gitar) |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Cmt 05.01.2008 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
hadi yapın bir buluşma yahu olsa iyi olur filan demeyin yapın bir tane daha buluşma kaçırıyım  _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
seththeking

|
Tarih: Cum 09.05.2008 23:13 Mesaj konusu: |
|
|
buluşun uleyn.. ilk izin günümde sizleri görmek istiyorum _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey |
|
| Başa dön |
|
 |
|