Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İstanbul Üniversitesi Rock Kulübü
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi Rock Kulübü

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serdar_secme

MesajTarih: Pzr 02.09.2007 15:44    Mesaj konusu: İstanbul Üniversitesi Rock Kulübü Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar arkadaşlar.Bu sene İstanbul Üniversitesi'ni kazandım.Rock kulübüne üye olmak istiyorum.Fakat online ortamda ulaşabileceğim kimseyi bulamadım.Beni hem kulüp üyelerine ulaştıracak hem de bu kulüp ile ilgili yorum yazacak insanlara ihtiyacım var.Teşekkürler
mr_mojo

MesajTarih: Cum 19.10.2007 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hocam Rock Klübü mühendislik fakültesindedir (veterinerlik karşısı, çok renkli bina!). Fakültenin A3 tabir edilen amfisinin yanındaki odada konuşlanmaktadır. Orda arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.
Ayrıca bi de internet sitesi var:

http://www.iurk.org/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serdar_secme

MesajTarih: Cum 19.10.2007 9:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tamam buldum bugun toplantıya gidecegim Smile
angelofdeath56

MesajTarih: Pzr 15.06.2008 2:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız