Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 02.09.2007 15:44 Mesaj konusu: İstanbul Üniversitesi Rock Kulübü
Selamlar arkadaşlar.Bu sene İstanbul Üniversitesi'ni kazandım.Rock kulübüne üye olmak istiyorum.Fakat online ortamda ulaşabileceğim kimseyi bulamadım.Beni hem kulüp üyelerine ulaştıracak hem de bu kulüp ile ilgili yorum yazacak insanlara ihtiyacım var.Teşekkürler _________________ www.myspace.com/serdarsecmeproject
Tarih: Cum 19.10.2007 1:23 Mesaj konusu:
Hocam Rock Klübü mühendislik fakültesindedir (veterinerlik karşısı, çok renkli bina!). Fakültenin A3 tabir edilen amfisinin yanındaki odada konuşlanmaktadır. Orda arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.
Ayrıca bi de internet sitesi var:
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız