| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
TheCeLL

|
Tarih: Çrş 08.08.2007 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
| bungula demiş ki: |
emrah (Purgatory)
serdal (Anarchy)
tunç (Loverman)
|
yahu bu adamlar (afedersiniz) p.ç mi de nicklerini yazmadın bungula
tAtu tamam seni de yazdık say.. muhtemelen Taksimde megavizyon önünde buluşulur her zamanki gibi.. Saati belli değil, buluşma saatini bilen varsa o ekleyiversin
TheCell & Anarchy (Bela ikili) kesin orada olacak bu arada.. _________________ hayatta üç ses önemlidir
para sesi , su sesi.. bi de olmaz olsun karı sesi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Çrş 08.08.2007 21:22 Mesaj konusu: |
|
|
Saat 16:00da yapalım.Hem hava serinlemeye daha yakın olur. _________________ Ey gidi goca İsildur,gılıç sallardık Gorgoroth yaylalarında... |
|
| Başa dön |
|
 |
lavinia19

|
Tarih: Çrş 15.08.2007 13:50 Mesaj konusu: |
|
|
| bungula demiş ki: |
dark lord
benay evsen
deadly
cornflake girl
emrah
serdal
tunç
the cell
horny devil
pixies (nick aynı mı bilmiyorum)
lavina
ozoist
filthy
morning grey
the conqueror (nerde bu adam)
darkseed
savarain(rainbow)
lazy coder
lost life
suat atak
aziz korsan
unuttuğum da var bi sürü biliyorum.... bi de henüz tanışmadıklarımız..gelin görüşelim herkes birbirin arasın.. siteye girmeyenler var.... |
bıngılammm sıkı bir liste yapmışsın..(birazgeç gördüm ama )şayet adları unutulmuş nesilleri kesilmiş...bir sürü eleman ortada yok..bir kısmı küstürüldü bkz:eleman küsmüş yöneticinin haberi yok..
nerde o eski günler dedirtecek elemanlar olmasada ..barışarock için geldik..senide çook özledik(özo&ben)..kızkıza gezelim olayı yapabiliriz..(ayrıca çok acırsak ağlayanları aramıza da alırız heralde dimi) sevgiler.. _________________ ....lavinia18-lavinia19-lavinia20(dur bidakka 22olduk be..değiştirin nickimi ben 22 oldum.. ama lavinia değişmesin git gide çoğalalım!!!) |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Çrş 15.08.2007 17:57 Mesaj konusu: |
|
|
| lavinia19 demiş ki: | | bungula demiş ki: |
dark lord
benay evsen
deadly
cornflake girl
emrah
serdal
tunç
the cell
horny devil
pixies (nick aynı mı bilmiyorum)
lavina
ozoist
filthy
morning grey
the conqueror (nerde bu adam)
darkseed
savarain(rainbow)
lazy coder
lost life
suat atak
aziz korsan
unuttuğum da var bi sürü biliyorum.... bi de henüz tanışmadıklarımız..gelin görüşelim herkes birbirin arasın.. siteye girmeyenler var.... |
bıngılammm sıkı bir liste yapmışsın..(birazgeç gördüm ama )şayet adları unutulmuş nesilleri kesilmiş...bir sürü eleman ortada yok..bir kısmı küstürüldü bkz:eleman küsmüş yöneticinin haberi yok..
nerde o eski günler dedirtecek elemanlar olmasada ..barışarock için geldik..senide çook özledik(özo&ben)..kızkıza gezelim olayı yapabiliriz..(ayrıca çok acırsak ağlayanları aramıza da alırız heralde dimi) sevgiler.. |
Biz özlenmemişiz demek peh  |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Prş 16.08.2007 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bende geç ulaştım yazıya. ancak zamanında haberim olsada gelmem pek mümkün olmazdı. çünkü cuma akşamı geldim ankaradan hüsranla sonuçlanan bir buluşmanın ardından. askerliğimin bitmesi sebebiyle gelen misafirler, hoşgeldinler, beş gittinler.
ayrıca listede adı olan birçok kişininde buluşmaya gelmeyi geçtim çok fazla forumu artık takip etmediğini düşünüyorum benim gibi. _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Prş 16.08.2007 5:50 Mesaj konusu: |
|
|
Ulan ben hepinizi özledim,bir araya gelinde eski günlerdeki gibi olalım..Yalvarmadığım kaldı birtek ama kim sallıyorki?  _________________ Ey gidi goca İsildur,gılıç sallardık Gorgoroth yaylalarında... |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Prş 16.08.2007 10:54 Mesaj konusu: |
|
|
| SiPASTiK demiş ki: | Ulan ben hepinizi özledim,bir araya gelinde eski günlerdeki gibi olalım..Yalvarmadığım kaldı birtek ama kim sallıyorki?  |
Yöneticiler sallıyor ya dostum en son buluşmadan sonra ki onuda zar zor yaptık bir kaç kişinin çabası dahilinde olan birşeydi o da gözlerine battı yönetimin, haliyle kalkıp buluşma falan işine girmiyoruz yapılacak bir buluşmayada gelmeyeceğimi şahsım adına uzun zaman önce belirtmiştim.
Burada buluşma olması için birinin kesin tarih atıp bol bol özelden işi hızlandırması gerekiyor gelmeyecem diyenleri tehti unsuru mesajlarla gelmeye zorlamalı ( zamanında çok yaptım ) bunları yapacak birisi var mı bilmiyorum ama böyle giderse ancak kendi kendinize hayıflanmakla kalırsınız bu konularda fazla tecrübeliyim  |
|
| Başa dön |
|
 |
lavinia19

|
Tarih: Prş 16.08.2007 16:26 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | Biz özlenmemişiz demek peh  |
kimki bu arkadaş dedim araştırdım buldum ..gabriyeli ne lan..lordlak daha iyidi.. (özledik tabi)
şimdi kirlettin formu diye uyarı hatta kınama alabilirim farkındayım..(bir itiraf : turkrock'a yazınca fazla geriliyorum..aha yanlış bişey söyledim diye ) neyse konuya dönelim..tamam belki burası vesile oldu birçok kişiyle tanışmamıza falan ama bunu bi yerde bırakmayın derim.. Aziz_Korsan'ın dediği gibi çoğu kişi takip etmiyor...bkz:lavinia1987654 kuşak değişti galiba ama siz onu bunu bırakın buluşun be..buluşun _________________ ....lavinia18-lavinia19-lavinia20(dur bidakka 22olduk be..değiştirin nickimi ben 22 oldum.. ama lavinia değişmesin git gide çoğalalım!!!) |
|
| Başa dön |
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Cum 17.08.2007 2:02 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: |
Yöneticiler sallıyor ya dostum en son buluşmadan sonra ki onuda zar zor yaptık bir kaç kişinin çabası dahilinde olan birşeydi o da gözlerine battı yönetimin, haliyle kalkıp buluşma falan işine girmiyoruz yapılacak bir buluşmayada gelmeyeceğimi şahsım adına uzun zaman önce belirtmiştim.
Burada buluşma olması için birinin kesin tarih atıp bol bol özelden işi hızlandırması gerekiyor gelmeyecem diyenleri tehti unsuru mesajlarla gelmeye zorlamalı ( zamanında çok yaptım ) bunları yapacak birisi var mı bilmiyorum ama böyle giderse ancak kendi kendinize hayıflanmakla kalırsınız bu konularda fazla tecrübeliyim  |
Sen hiç konuşma aga.Ne zaman ben bir buluşmaya katılsam sen olmuyorsun orada.FArkındayım sırf beni çekemediğin için bulunduğum ortamda bulunmak istemiyorsun.
Üstün başarılarımı kıskanıyorsun benim.  _________________ Ey gidi goca İsildur,gılıç sallardık Gorgoroth yaylalarında... |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cum 17.08.2007 10:47 Mesaj konusu: |
|
|
| lavinia19 demiş ki: | | gabriyeli demiş ki: | Biz özlenmemişiz demek peh  |
kimki bu arkadaş dedim araştırdım buldum ..gabriyeli ne lan..lordlak daha iyidi.. (özledik tabi)
şimdi kirlettin formu diye uyarı hatta kınama alabilirim farkındayım..(bir itiraf : turkrock'a yazınca fazla geriliyorum..aha yanlış bişey söyledim diye ) neyse konuya dönelim..tamam belki burası vesile oldu birçok kişiyle tanışmamıza falan ama bunu bi yerde bırakmayın derim.. Aziz_Korsan'ın dediği gibi çoğu kişi takip etmiyor...bkz:lavinia1987654 kuşak değişti galiba ama siz onu bunu bırakın buluşun be..buluşun |
Sen suçlusun bir kere, kayboldun gittin ben te ne zamandır yas tutuyorum yoksun diye ( Kocaman bir Yalan ) ne aradın ne sordun bu adam öldümü kaldımı diye peh lordlak'ı çekemediler attılar bizde gabrişko olduk hala bana ingilizceci hoca ayarlayacan yalan oldun kızım  |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cum 17.08.2007 10:49 Mesaj konusu: |
|
|
| SiPASTiK demiş ki: | | gabriyeli demiş ki: |
Sen hiç konuşma aga.Ne zaman ben bir buluşmaya katılsam sen olmuyorsun orada.FArkındayım sırf beni çekemediğin için bulunduğum ortamda bulunmak istemiyorsun.
Üstün başarılarımı kıskanıyorsun benim.  |
İki cambaz bir ipte oynamaz valla ortada fol yok yumurta yok daha buluşma mı var  |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Cum 17.08.2007 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili İstanbullu Turkrock'cılar
Eğitimim nedeniyle eylül ayından itibaren İstanbul'da ikamet etmek durumundayım ve benim İstanbul'a taşınmam adına kesin dahil olacağım bir buluşma yapılmasını öneriyorum özelliklede gabriyeli ve TheCeLL i..lerine Duyrulur... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cum 17.08.2007 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
| dennischambers demiş ki: | Sevgili İstanbullu Turkrock'cılar
Eğitimim nedeniyle eylül ayından itibaren İstanbul'da ikamet etmek durumundayım ve benim İstanbul'a taşınmam adına kesin dahil olacağım bir buluşma yapılmasını öneriyorum özelliklede gabriyeli ve TheCeLL i..lerine Duyrulur... |
Ya bir git oğlum sen telefonda öyle iki saat konuşuyorsan normal hayatta bilmiyorum yani mıçtığımızın göstergesidir senin yüzünden işim geçikti adi adam bıdı bıdı ne o lan telefonda iki saat çenemi çalınır cık cık ne ayıp
Site ahalisi siz siz olun bu densiz adamla buluşmayın Şaka bir yana gelde yaparık birşeyler  |
|
| Başa dön |
|
 |
metalikk Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 18.08.2007 17:13 Mesaj konusu: |
|
|
rock'n coke'ta bi buluşma yapsak? hem istanbul avrupa yakası kriterine de uyuyo hani  _________________ We're trying to get the message to you
Metal militia |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Cmt 18.08.2007 20:56 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | | dennischambers demiş ki: | Sevgili İstanbullu Turkrock'cılar
Eğitimim nedeniyle eylül ayından itibaren İstanbul'da ikamet etmek durumundayım ve benim İstanbul'a taşınmam adına kesin dahil olacağım bir buluşma yapılmasını öneriyorum özelliklede gabriyeli ve TheCeLL i..lerine Duyrulur... |
Ya bir git oğlum sen telefonda öyle iki saat konuşuyorsan normal hayatta bilmiyorum yani mıçtığımızın göstergesidir senin yüzünden işim geçikti adi adam bıdı bıdı ne o lan telefonda iki saat çenemi çalınır cık cık ne ayıp
Site ahalisi siz siz olun bu densiz adamla buluşmayın Şaka bir yana gelde yaparık birşeyler  |
konuşan sen miydin ben miydim lan oğlum şu şöyle oldu bu böyle oldu bidi bidi kafamın etini yedin gece gece
Geliyorum sıkı tutununnnn... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
Setheist Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 20.08.2007 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
dennis : dünyanın sonu gelse sen bi buluşmaya gelemezsin
bungula : özlemedin ha beni.. hıh _________________ İyi ki doğdum, Bak 25 Oldum. |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Pts 20.08.2007 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
Ben İstanbul semalarındayım şu an duyurulur _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Sal 21.08.2007 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
Evet duygu gelmiş istanbula. bunun için bir buluşma düzenlenirse bende gelirim. böylece benimde bahanem olmuş olur evden çıkmak için...
4-5 gün içerisinde gerçekleşmesi lazım ama, bildiğim kadarıyla fazla kalamayacakmış... _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Sal 21.08.2007 18:05 Mesaj konusu: |
|
|
Pazar günü bu iş olur gelen gelir gelmeyen keyfi bilir saat falan vermiyorum ben alo derim kardeşime buluşuruz ( istanbul buluşması değil duygu buluşması ) azizim korsanım sende okeylersen telleşiriz bende bir telsim numaran var eğer kullanıyorsan alo derim sana yok abi değişti dersen şu yüzyılın icadı olan msn'den şey edersin artık bir ara yeni numaranı. _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
Sanother

|
Tarih: Çrş 22.08.2007 13:16 Mesaj konusu: |
|
|
ben gelmeyi düşünüyorum ama utanıp sıkıldığımdan şeyetmiyorum narin bir yapım var malumunuz buluşalım buluşalımda buluşup napıcaz ben sıkılgan adamım eski tayfada yok diyorlar 3-5 hariç o tayfayıda tanımam ya neyse takipteyim buluşulursa ansızın gelebilirim. bunları niye yazıyorsam o da ayrı mesele sıcaktandır herhalde, takmayın  _________________ je rêve, donc je ne suis pas...
TurkRock.com Last.Fm Community: http://www.last.fm/group/TurkRock.com
|
|
| Başa dön |
|
 |
|