Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Marilyn Manson
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Marilyn Manson
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gothic_dreams

MesajTarih: Cum 13.07.2007 4:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oksıjen tupunu astımıoldugu ıcın ıstıyormus

yalnız yorumlaar super hande yener ve marılyn manson karsılastırdıgınız ısımler super bı yanda mm otekı tarafta ne ıdugu belırsız bırı madoona mı olacak yoksa kendımı kım olacak hande daha onabıle karar verememıs bırkısılık mm ise apayrı bır boyut..
merve_tekinist

MesajTarih: Cum 13.07.2007 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bazı şarkıları güzel ama insan olarak kendisini pek sevmem Very Happy
cattt

MesajTarih: Cum 13.07.2007 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu ben MM ile hande'nin karşılaşırıldığını filan göremiom,,hande son klibindeki imaj olarak benzetilmiş,,bi kıyaslama yok yanee,,hande de büyüyecek bi gün kendini bulacak ya da çekip gidecek,,kendini bulmuş bi adamla kıyaslanması zaten söz konusu bile olamaz ki...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MANYAH-BEBE
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 14.07.2007 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben kıyaslamadım sadece tip olarak benzettım MM ve hande yenrı heralde kıyaslamıyacak kadar beyınlıyız
GORGOROTH666

MesajTarih: Pzr 22.07.2007 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

türkiye konseri gayet güzeldi ama sanırım geç kaldı gelmek için en çılgın döneminde gelecekti ki bişeye benzesin.

fazla şarkı sölemedi yine de sahne showu da bi acaipti Very Happy

beklediğimiz marilyn işte daha ne olsun Very Happy
John5

MesajTarih: Pts 23.07.2007 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

türkiye için söylediği tek şey şu oldu röportajında " ama hoş deniz falan çok güzel " Smile
bir_kereye_mahsus

MesajTarih: Cmt 04.08.2007 16:14    Mesaj konusu: Mister Brian Warner Alıntıyla Cevap Ver

Amerika'nın Ohio yöresinde Brian Warner olarak vaftiz edilen genç adam, müzik gazeteciliğinden vazgeçip ahbabı Scott Mitchell ile ilk grubunu kurduğunda hristiyanlığın en yaygın söylencelerinden biri gerçeğe dönüyordu: Deccal dünyaya indi. Scott Mitchell'ın Daisy Berkowitz ve Brian Warner'ın da Marilyn Manson isimlerini aldıkları dönemde Amerika Birleşik Devletleri büyük bir rehavet içindeydi. Amerikan toplumundaki sukuneti bozmayan, artık sıradan sayılan cinayet, tecavüz, kitle katliamı gibi dramatik vukuatlar karşısında sözüm ona aktivistlerin bile sessiz kalışı hayret uyandırıyordu. Geçmişin muhalif rocker'ları çoktan Hollywood tepelerine yerleşmiş ve paraya para denmeyen bir yaşam biçiminin keyfini sürer olmuşlardı. Marilyn Manson'ın ilk çıkışı böyle bir dönemde gerçekleşti. "Antichrist Superstar"ın ilk notalarının duyulmasıyla birlikte, suya sabuna dokunmayan, bırakın dünyanın geri kalan kısmında yaşanan vahşeti kendi içlerindeki sapkınlığa bile dur demeye gücü olmayan Amerikan toplumu, tarihinde gördüğü en büyük tacize maruz kalıyordu. Seksten, uyuşturuculardan ve alternatif dinlerden bahseden Marilyn Manson bir anda en büyük toplum düşmanı haline gelmişti. Şöyle düşünün, iyi ve kötü sonradan öğrenilen kavramlardır. Bu kavramları bize öğreten yüce (!) müessese ise toplumun ta kendisidir. Ve toplum kendi kirli çamaşırları ortaya dökülmesin diye bütün kavramları olduğu gibi bu ikisini de çarpıtır. Mükemmel görsel tasarımı, gülümsemeyi zor beceren yüz hatları, ünlü "alınan kaburgalar" efsanesi ve en nihayetinde insanları büyük korkularıyla yüzleştiren müziğiyle Marilyn Manson, işte o toplumun yanlışlarını yüzüne vurmak için yeryüzüne gönderilmiş doğrucu bir melektir. Eğer inanmıyorsanız geçen on yılda şu yaşlı gezegende neler olup bittiğini bir hatırlayın ve şu sorumuza yanıt bulmaya çalışın: Çocuklara karşı işlenen suçlara, aile içi şiddete, çarpık eğitim sistemine, Amerikan'nın savaş yanlısı politikasına, iyice cıvıklaşan televizyonlara, iki çift lafı bir araya getiremeyen yeni yıldızcıklara, NATO'nun yanlış kararlarına, köktendincilere en büyük ve en sıkı tepkiyi kim gösterdi?

Not: BJ Dergisinin eski sayılarında yazılmış, 10 DEV ADAM yazısından alıntıdır. Bu yazı dizisinde yer alan diğer dev adamlar sırasıyla şöyle: 1-Johnny Rotten, 2-Jim Morrison, 3-Ozzy Osbourne, 4-Freddie Mercury, 5-Kurt Cobain, 6-Ian Curtis, 7-Mick Jagger, 8-Thom Yorke, 9-Marilyn Manson, 10-Bono Vox
matrushka

MesajTarih: Cmt 04.08.2007 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hande Yener rulaz Very Happy
duurock

MesajTarih: Çrş 08.08.2007 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla bu adamın sarkılarını cıdden severim ama garip bi varlık. röportajlarını izlediimde gayet normal birine benzio ama biyandanda _ çocukluumda yaşadıklarımın acısını sizin çocuklarınızdan onları kendime bağlayarak çıkarıyorum_gibisinden açıklamalar yapıo.daha çözemedim yani. bide bu adamın gercekten alt kaburga kemiklerini aldırdıı doğrumu? (hoş banane ama merak ettim)
krmz

MesajTarih: Pzr 12.08.2007 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"çocuklarınızı iyi yetiştirin yoksa ben onları bir güzel yetiştiririm" sözünü ilk duyduğumda bayılmştım çok iyi yaaa.....
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gothic_dreams

MesajTarih: Pzr 12.08.2007 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

duurock demiş ki:
valla bu adamın sarkılarını cıdden severim ama garip bi varlık. röportajlarını izlediimde gayet normal birine benzio ama biyandanda _ çocukluumda yaşadıklarımın acısını sizin çocuklarınızdan onları kendime bağlayarak çıkarıyorum_gibisinden açıklamalar yapıo.daha çözemedim yani. bide bu adamın gercekten alt kaburga kemiklerini aldırdıı doğrumu? (hoş banane ama merak ettim)

kaburga kemıklerını aldırmamıstır basının uydurmasıdır 2000 yılında blue jean ıle yaptıgı roportajda da bunun yalan oldugunu basının uydurması oldugunu acıklamıstır.
duurock

MesajTarih: Sal 14.08.2007 1:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gothic_dreams demiş ki:
duurock demiş ki:

kaburga kemıklerını aldırmamıstır basının uydurmasıdır 2000 yılında blue jean ıle yaptıgı roportajda da bunun yalan oldugunu basının uydurması oldugunu acıklamıstır.
cevabın için tşkkrlr gothic_dreams
-judith-

MesajTarih: Sal 14.08.2007 2:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

süper adamdır, ama tek hatasının twiggy ramirez olduğunu düşünürüm hep.
Başa dön
gothic_dreams

MesajTarih: Prş 16.08.2007 2:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

duurock demiş ki:
gothic_dreams demiş ki:
duurock demiş ki:

cevabın için tşkkrlr gothic_dreams

rıcaederım =)

twıggy tek hatası ne anlamda atmak mı tek hatasıydı almak mı ?
-judith-

MesajTarih: Prş 16.08.2007 4:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o kadar yetenekli biriyle yollarını ayırmak olan hatadan bahsediorum.
Başa dön
gothic_dreams

MesajTarih: Prş 16.08.2007 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesınlıkle en buyuk hatasıydı marılyn ın ama kendısı kasındı ne dıyebılırım kı bence ıyı oldu.şohret ugruna en ıyı -kı bence twıggy marılyn den bıle yeteneklıdır-elemanını sepetledı ve geldıgı durum gozler onunde..
-judith-

MesajTarih: Cum 17.08.2007 2:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence de bir bakıma iyi oldu zaten. MM den sonra; vay be neymiş jeordie dedim.
Başa dön
gothic_dreams

MesajTarih: Cum 17.08.2007 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok yeteneklı biri jeordie bıyografısınde yazıyordu eger brian warner marılyn manson un beynı ıse jeordie de ruhuydu dıodu
-judith-

MesajTarih: Cmt 18.08.2007 0:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tabi ki yetenekli yahu. aksi iddia edilemez. yetenekli olmasa nin de çalamazdı, keza a perfect circle da. yalnız demek istediğim şey daha bir kendini bulduğudur, bu ayrılıktan sonra.
Başa dön
kaskate

MesajTarih: Cmt 18.08.2007 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçnlerde mtvde 2000 yılında marylin manson'ın bir gününü anlatan bir program izledim ve akabinde rolling stones dergisinde radarlive sonrası okuduğum bir yazı mtvdeki programın olumlu etkilerini yerle bir etti resmen..2000 yılındaki hayranlarının ilgisine o garip makyajına rağmen içten tepkiler veren adam yok olmuş adeta..tabiiki yeteneği ve müzik dünyasındaki yeri tartışılmaz lakin insanlar unutmamalı bazı şeyleri değil mi?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Sonraki
43. sayfa (Toplam 47 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız