| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
hasanayvenli

|
Tarih: Prş 17.05.2007 3:39 Mesaj konusu: Gökhan Birben |
|
|
başlık daha önceden vardı ama uçmuş bir yerlere neyse
karadeniz müziğini en başarılı şekilde yapan isimlerden birisi gökhan birben hakkındaki düşüncelerimiz
bana bazen şarkılarında tulumu çok kullanıyor gibi geliyor (ki tulumu çok severim) bunun sebebi olarak da sanki sesi tulum sesine benziyor _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Sal 29.05.2007 21:09 Mesaj konusu: |
|
|
3. albümünde de ilk 2 albümdeki çizgisini koruyor ve üstüne koyarak devam ediyor _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 275 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Sal 29.05.2007 22:52 Mesaj konusu: |
|
|
gökhan birbenin bi albümünü almıştım dersanedeyken ama albümün ismini hatırlamıyorum. çok hoş bi albümdü. tv'lere hayatta çıkmayan, saygılı, efendi ve işini hakkıyla yapan ender sanatçılarımızdan birisidir kendisi  |
|
| Başa dön |
|
 |
ForzaRock

Kayıt: Feb 12, 2007 Mesajlar: 382 Nerden: içinden denizler geçen şehirden
|
Tarih: Çrş 30.05.2007 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
Karadeniz müziğinin yeni kuşak başarılı sanatçılarından biri.. sesinin tulumla uyumu harika.. yolu açık olsun.. _________________ "rock, soru sormaz cevap verir..." |
|
| Başa dön |
|
 |
CulDeSuc

|
Tarih: Pzr 24.06.2007 0:04 Mesaj konusu: |
|
|
| ey gidi karadeniz diye albümü vardı sanırım ben de çok beğenmiştim |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pts 25.06.2007 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
| ForzaRock demiş ki: | | Karadeniz müziğinin yeni kuşak başarılı sanatçılarından biri.. sesinin tulumla uyumu harika.. yolu açık olsun.. | evet onun sesi de tulumun sesi de iç yakıyor
eğer karadeniz müziğine ilginiz varsa veya kazım koyuncuyu sevdiyseniz dinleyin tavsiyemdir _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
CulDeSuc

|
Tarih: Çrş 27.06.2007 9:29 Mesaj konusu: |
|
|
| kazımla hiç bir benzerliği yokki gökhanın...ama tam lazları yansıtan bir albüm çıkarıyo |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Çrş 27.06.2007 11:10 Mesaj konusu: |
|
|
evet benzerliği yok ama kazım koyuncuyu sevenlerin dinleyebileceğini düşünüyorum bazı şarkılarını _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
CubaLibre Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 09.07.2007 23:31 Mesaj konusu: |
|
|
| 'Hey Gidi Karadeniz' isimli albündeki parçaları insanının kanını kaynatan ferahlatan bir şekilde yorumlayan güzel sanatçı..Karadeniz müziğinin başarılı örneklerinden işini iyi yapanlardan.Topragimin ozlemini gideririm onun sarkilariyla,Kazim Koyuncu'ya özlemimi gözyaşlandırırım.Son albümünü dinliyorum şuan o da oldukça başarılı. |
|
| Başa dön |
|
 |
efnan

Kayıt: Aug 10, 2007 Mesajlar: 21 Nerden: sonsuza kadar ankara :)
|
Tarih: Cum 10.08.2007 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
iyi de adamdır güzel müzik dışında..
şimdi nerelerdedir bilememekteyim |
|
| Başa dön |
|
 |
CityOfAngeLs

|
Tarih: Pzr 12.08.2007 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
gökhan birben . kazımkoyuncu . bunlar karadeniz in efsane isimlerindendir gökhan fenerbahce futbolculuk yapip bu isi benim semeyip dogdugu yere hopa ya döner orda bir radio da dj yapar arada söyledigi türküler çok sevilir bir albüm yapar hatta bazıları gülbeyaz dizisinde karadeniz karasun sarkısı çalarken kimbunu söyleyen demeden gecemesler gökhan birbenin en güzel sarkılarından bazıları , oy pusulim , karadeniz karasun , heygidi kadardeniz , karsı dagın eteginde kar var bunlar bazıları gökhan birben türkiyede kıymeti bilinmeyen sanatcılardan sadece birisi _________________ NoOneThere |
|
| Başa dön |
|
 |
|