Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 09.08.2007 12:41 Mesaj konusu: niye kimse cevap vermiyor buna ????
arkadaşlar ben bu siteden üyeliğimi silmek istiyorum ama nasıl yapıldığını bulamadım bir türlü. birkaç moderator e sordum fakat cevap vermediler. bunu bilen biri var mı ?????? _________________ HaKaN...
13) En sık karşılaştığımız durumlardan biri, forum üyelerinin foruma bir daha girmeme kararı aldıklarında, bizden üyeliklerini veya mesajlarını silmemizi istemeleridir. Bu oldukça saçma bir taleptir. Forum interaktiftir ve veritabanı desteği ile çalışır. Bir üye silindiğinde tüm mesajlarıda silinir. Dolayısıyla attığı mesajlara verilen cevaplar, alıntılar vs havada kalır, forum veritabanı açısından oldukça sağlıksız olmasının yanında zaten her ayrılan üyenin özel istekleri ile uğraşacak kadar vaktimiz yoktur. Forumdan ayrılmak için üyeliğinizin silinmesi gerekmez, artık girmezsiniz olur biter, burası sadece bir forumdur, okuldan ayrılır gibi bize gelip kaydınızı sildirmeniz gerekmez. Foruma yazan her üye bu şartları kabul etmiş sayılır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız