Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - mydukkan
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

mydukkan
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deLarocx
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 05.08.2007 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim de %3'lük bir indirimim var, aldığım şeylerin demosunu koyarsam sanırım %6 falan yaparım Very Happy

Vallahi bir şey alırken sana uğrasam iyi olur. Olmadı senin karttan çekeriz ben nakit öderim sana. İhtiyacım olduğunda sana döncem aklında bulunsun Very Happy
agmedcaliskan

MesajTarih: Pzr 05.08.2007 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tamam bekliyorummm işine yarıyacaksa problem yok
Emagristirego

MesajTarih: Prş 09.08.2007 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu mydukkan kazık yer.Ben ankarda mydukkandaki 500 liralık gitarı 380 e bldum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deLarocx

MesajTarih: Prş 09.08.2007 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hangi gitar? Mesela İbanez'in Çin versiyonu da var. O yüzden sordum.
Emagristirego

MesajTarih: Prş 09.08.2007 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ibanez sa120 endonezya yapımı my dukkandada end bulduğum yerdede end.
Başa dön
deLarocx

MesajTarih: Prş 09.08.2007 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer bir sorunu yoksa güzel almışsın. Hayırlı olsun!
Emagristirego

MesajTarih: Prş 09.08.2007 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Almadım ve dediğim iki gitarda sıfır.
Başa dön
Erren

MesajTarih: Cum 10.08.2007 5:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MyDukkan'da 2 kere alışveriş yaptım şu ana kadar açıkçası oldukça memmun kaldım.Paketlemeye gösterdikleri özen anlayışlılıkları,ilgileri gayet iyi.

1.sinde Bodrum'daydım penaya gitar teline filan ihtiyacım vardı henüz üye olmamıştım ve tatilde olduğumu Adana'ya dönünce üye olabileceğimi söyledim ve anlayış gösterdiler parayı yatırdım diğer gün ürünlerim elime geldi.

2.si de daha dün sipariş verdim sabahleyin.Bu gün öğleden sonra elime ulaştı aldıklarım: 1 tane planet waves kablo(1 ucu L şeklinde olandan),1 tane elektrik gitar teli ve klasik gitar teli bu 2 teli deneme amaçlı olarak aldım 2 sininde tonları süper çıktı ve 15 inden sonra 10 paket filan alıp stoklıycam evde Very Happy.1 tanede kitap almıştım

Paket olarak hepsini güzelce üst üste koymuşlar ve ayrıyetten etrafına baloncuklu poşetle sarıp sarmalamışlar açana kadar 5 dakkam geçti.Bantlarla filan desteklemişler hiç bi şey olmadan sağ salim gelmiş.

Ayrıca aras kargo ile olan anlaşmaları ve %30 aras kargo indirimide ayrı bir güzel o kadar şey 5,65 tuttu.

Havaleyi anında görüp maille ayrıntılı bilgilendirme sistemleride gayet güzel doğrusu.

Ayrıca Adana'da hiç bir şey kolay kolay bulunmuyor ve bundan sonraki alışverişlerimde mydukkan şimdiden favorilerim arasında.

Mydukkan'ı özenlerinden dolayı kutluyorum.

Mydukkan'a sorularım/önerilerim var:

1-MyDukkan neden marshall'ın Lambalı elektrik gitar amplilerini listesine eklemiyor?(blues breaker veya tsl ler vs)

2-MyDukkan'da bi dolu behringer ürünü vardı son 5 güne kadar ama çoğu uçmuş gitmiş galiba yeni fiyat filan bekliyorlar...Onlar ne zaman geri gelecek.

3-Gitar parçalarının satışına biraz daha fazla şey ekleseler ne güzel olur yedek parçalar olarak mesela manyetik kapakları,gibson tipi pot düğmeleri,Jak girişleri(tele tarzı,strat tarzı),Değişik neckplate ler,strat tipi ve telecaster tipi tremolo lu ve sabit tipte köprüler.

MesajTarih: Cum 10.08.2007 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet parça olayına da girerlerse varya süper olur. Mesela Planet Waves'in daha bir dolu kablo çeşidi var. Her birinin işlevi farklı. O tür kablolar, gitarlar için yedek parçalar vs.. Örnekler artabilir. Bunlaru ucuz yollu getirebilip, yine ucuz fiyatlardan satarlarsa gerçekten kaymak olur. Bu forumu takip ettiklerini biliyorum.
Emagristirego

MesajTarih: Cum 10.08.2007 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mydukkan büyük şehirler dışındaki yerler için gayet uygun ama büyük şehirler için uygun değil.Birde daha mevcut çeşitlilik çok görünsede az.Ama çoğalır.
Başa dön
agmedcaliskan

MesajTarih: Cum 10.08.2007 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çeşit az değil ebnce tüneldeki hiçbir dükkanda bu kadar farklı markayı bulamazsın.
LeSPauL64

MesajTarih: Pzr 12.08.2007 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

solitude71 demiş ki:
Hatta geçenlerde biri Yamaha TRB 6 telli bass aldı, fiyat sitede güncellenmemiş diye düşük fiyattan sipariş vermiş, müşteri haklı diyerek çamura yatmadan o fiyattan verdi bass'ı. Tünel'de kim yapar bunu? Reklam olsun diye demiyorum benim öğrencilik dışında ilgim yok maksat sadece tanıdığım bir yer olduğu için sadece pahalı, salla diye pas geçmesin istedim insanlar. Bakın, uymazsa almazsınız, çeşit bol, fiyatlar da fena değil bence.

bence piyasaya göre çok pahalı bi site... ayrıca tünelde hangi mağzaya gidersen git hatta tünelle alakası yok bi kuraldırki, eğer müşteriye bi fiyat verilmişse yanlışta olsa o fiyat geçerlidir ve kimse burda çamura yatmaz.. heleki fiyat yazılı olarak çıkmışsa mahkemeye götürsen hakkın var ve kazanırsın..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Erren

MesajTarih: Sal 14.08.2007 8:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ucuz olan neresi var peki?ve online alış veriş yapan?

MesajTarih: Çrş 15.08.2007 1:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ucuz olan online satış sitesi var demedim ztn.. ben o yüzden online alışveriş yapmıyorum.. ama yurtdışındaki sitelerden yaptım bi kaç kere.. mesela gibson'ımı online satın almıştım.. konu istanbul dışındaki insanlarsa onlar için tavsiyem yine istanbuldaki bi tanıdıkları vasıtasıyla mağazalardan alışveriş yapmaları..
wodyy

MesajTarih: Sal 04.09.2007 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba arkadaşlar..

bende bundan 6 ay önce bi planet vaves jak almıştım 2 hafta önce jak ta temazsızlık olunca mydukkan yetkililerine mesaj attım onlarda mesajı hemen cevapladılar ve jak ın garantili olduğunu bize gönderirseniz değiştireklerini.... sölediler.. jak ı gönderdim.. saolsunlar siparişlerimle birlikte kargoya vermişler.. gerçekten müşteri memnüniyeti 10 üzerinden 10 .. başka bi siparişimde bi pena istemiştim.. istediğim penanın siyahından kalmadığı için adamlar beni telefonla arayıp .. o penanın siyahı kalmamış.. isterseniz size başka bi pena verelim veya paranızı iade edelim.. dediler..düşünsenize 1 pena için adamlar beni aradı .. Smile)))) selçuk uzunhasanoğlu na teşekkürlerimi borç bilirim ..
hoşçakalın..
Başa dön
AristO

MesajTarih: Çrş 12.12.2007 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende geçen tel aldım %2 lik indirim hdeye etti. Merak ediyorum bu indirim oranı kaça kadar yükselip sabit kalıyor. Ya da öyle birşey var mı?

Şimdi ileride 2-3 takım tel daha alsam %5'e ulaşır mı?
Erren

MesajTarih: Cmt 22.12.2007 1:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

%20'ye kadar yolu var indirim işinin.

MesajTarih: Pts 07.01.2008 0:24    Mesaj konusu: Re: mydukkan Alıntıyla Cevap Ver

gizbing demiş ki:
arkadaslar buradan alışveriş yapanınz var mı ? fiyatları piyasa değerinde sayılır 5 10 ytl daha ucuz istanbul dışında olup aradıgı manyetiği anfiyi falan bulamayanlar için ideal mi yani alışveriş yapılırmı

mydukkan fiyatları nakit piyasasından daha pahalı fakat taksit olanakları ve ürün teslimatı eve olunca birkaç ytl nin helali hoş olsun diyorsunuz ibanez hardcase pod xt live pena ve jack aldım eve teslimat çok pahalı gelmedi güzelde paketlenmişti tavsiye ederim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vas

MesajTarih: Cum 18.01.2008 0:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nakit alımda mydükkan pahalı kalıyor çünkü müzik marketler nakit aldığınız zaman fiş vermiyor ve %18 oranında kaçırdığı vergiyi size indirimmiş gibi sunuyor. Mydükkanın fatura kesmemek gibi bir şansı olmadığı için nakitte pahalıye geliyor. Ayrıca taksit konusunda da vade farkı koyması kötü. Mydükkan'dan 1.650 liraya gelen taksitli alışverişi müzik marketten vade farkı olmadığı için 1.350 liraya yaptım. Vade farkı olayına bir çözüm bulurlarsa çok güzel olur.
Başa dön
theMagus

MesajTarih: Pts 17.03.2008 6:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Son zamanlarda benimde çok sık takip ettiğim bir site mydukkan. Fakat daha alışveriş yapmadım yapmayı istiyorum ancak bazı çekincelerim var; aslında internetten alışverişe karşı bazı korkularım var ve daha önce hiç cesaret edemedim. Ancak yazdıklarınızdan annadığım kadarıyla bu site benim gibi adanada yaşayan biri için bir fırsat. Fakat şu sorularla ilgili fikirlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim;
1.kredi kartımla alışveriş yapmaya çekiniyorum ne düşünüyorsunuz.
2.kargoda herhangi bir problem olurmu.mesela kapıya kadar getiriyorlar anladığım kadarıyla adresle ilgili bir problem olupta yada mal elime ulaşmazsa kesin para iadesi olurmu
3. garanti ile ilgili herhangi bir sorun olurmu eksik belge vs. gibi sorunlarla karşılaşırmıyım veya onlara malı gönder yenisini verelim gibi durumlarda aylarca süründürüp bir sinir harbi yaşanması söz konusumudur?
zaten olumlu bir intiba edindiğim siteyle ilgili düşüncelerimi dah da pekiştirdiniz bu sorulara da vereceğiniz cevaplardan sonra en kısa zamanda bu siteden alış veriş yapmaya başlamak istiyorum.
şimdiden çok teşekkürler saygılar..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız