| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Pts 30.07.2007 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
| pitch-dark demiş ki: | | dennischambers demiş ki: | | Sevgili Aykut 9 Ağustos'da Ankara'da olursam kibüyük ihtimal olurum görüşmek dileğiyle.... |
Yıllardır dedin dedin bir gelemedin sen de Gel de bir cemalini görelim artık. |
oldu mu o kadar
Tamam tamam 9 Ağustos'da çok büyük ihtimal zaten selanik 2 cevresindeyim mutlaka gelirim  _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Pzr 05.08.2007 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
Tam yeri zamanı belirleyelim aykut zaten teskere alıyor o gün..bende artık ankaraya döndügüm için katılıcam buluşmaya.. uzun bir süre de böyle ortadan kaybolmalar yok kendimi affettirmek için bütün buluşmaları ben organize edicem :p 9 ağustos ve nedjima konusunda herkes hemfikirmidir şimdi ? _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Sal 07.08.2007 19:07 Mesaj konusu: |
|
|
hayıııır şamana gidelim bu defa Ben de 1 gün sonra İzmire dönüyordum. İyi denk geldi _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 08.08.2007 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
Bizim evde buluşak insan yüzü görmedim aile tatile gitti kedilerimi de götürdiler bi başıma delirecem evde... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Çrş 08.08.2007 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
tamam şaman bana da uyar fekat lakin kimsede ses soluk çıkmamakta şaman olur gayette güzel olur ama saat filan kimler gelicek hiç ses soluk yok kimseden.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Prş 09.08.2007 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
| pitch-dark demiş ki: | hayıııır şamana gidelim bu defa Ben de 1 gün sonra İzmire dönüyordum. İyi denk geldi |
Musteri mi topluyorsun lan!  |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Prş 09.08.2007 11:47 Mesaj konusu: |
|
|
ben saat 14 gibi nedjimada olcam arkadaşlar. beklerim... _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
black_wolf_svs

|
Tarih: Prş 09.08.2007 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
ii bulusmalar  |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Prş 09.08.2007 14:57 Mesaj konusu: |
|
|
| filthy demiş ki: | | pitch-dark demiş ki: | hayıııır şamana gidelim bu defa Ben de 1 gün sonra İzmire dönüyordum. İyi denk geldi |
Musteri mi topluyorsun lan!  |
Non-stop çalışırım evelallah  _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Prş 09.08.2007 14:58 Mesaj konusu: |
|
|
saat 17:00 gibi şamanda olalım o zaman _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Prş 09.08.2007 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
tamam 17:00 şaman. ben aliye maliye haber ederim şimdi. _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
|
| Başa dön |
|
 |
DEP_REM

Kayıt: Apr 18, 2005 Mesajlar: 768 Nerden: ayagının altından
|
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Prş 09.08.2007 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
Katılmayı çok isterdim ancak daha az önce haberim oldu buluşmadan ve başka bir işim olduğundan gelemiyorum. Bir dahakine umarım...
Aykut; sen Atak'ı kap gel Keyif'e gidelim ama öğlen vakti mümkünse. Hatta oldu olacak Emrah'ı ve Mert'i de kapalım. Ulan İstanbul'da konser de yok ki bu tayfanın yüzünü görelim, illa Deliriyum'a mı damlamak lazım arkadaşım.. Sinirlendim şimdi.. _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Prş 09.08.2007 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
rock n coke var yakında görüşmek istersen sana bahane  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Cum 10.08.2007 1:11 Mesaj konusu: |
|
|
Ahaha tayfa Rock'n Coke'a mı gidiyor? Kursum olmasa bir dakika bile düşünmezdim gitmeyi, ah bu Rock'n Coke, ah o yerdeki rahat minderler, ah o sahnenin görkemi.. Beni benden alıyor.  _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Cum 10.08.2007 1:26 Mesaj konusu: |
|
|
| deerrudolf demiş ki: | Ahaha tayfa Rock'n Coke'a mı gidiyor? Kursum olmasa bir dakika bile düşünmezdim gitmeyi, ah bu Rock'n Coke, ah o yerdeki rahat minderler, ah o sahnenin görkemi.. Beni benden alıyor.  |
vay caglar bey bizi almadan rockn coce a gitmeyi planlarsın ha görmemiş olayım  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
krmz

|
Tarih: Cum 10.08.2007 22:24 Mesaj konusu: |
|
|
buluşuldu mu yauw anlamadım valla:s pekde görkemli olmamş heralde yakında bi daa toplayın ozmn yuaa:D okul açlmaya yakın herkes ankdayken lütfen yaaa  _________________ I wanna use you and abuse you
I wanna know what's inside you |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Cmt 11.08.2007 21:33 Mesaj konusu: |
|
|
Ben gene gelemedim Kütahya'da olmamdan ötürü neyse sevgili Aykut'a tezkeresinin hayırlı olması dileğiyle.... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
|