Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - eMule
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

eMule
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FuNKY-E

MesajTarih: Pts 18.06.2007 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

omeraktash demiş ki:
eğer baglantı hızının sağladıgı maksimum hızla indiriyorsan emuleden ve torrentten, surf olayın yavaslayabilir, ama benim baglantı 1024ken 80-90 kb ile download yaparken bile surf sorun olmuyordu pek, şimdi 256 hızım, ve malesef 25-28 kb ile iniyorsa, surf işkence oluyor tam anlamıyla, o yuzden ben bazen kapatıp ya da duraklatıp, surf yapıyorum bitince tekrar aktif yapıyorum
sonuc canavar download = yavas surf
gerçi bazı programlar var cfosspeed gibi ama bana pek faydası olmadı, halimden de memnunum zaten Smile

sörfte o kadar bi yavaşlama yok da, youtube hızımda gözle görülür bir düşüş var, daha önce hiç beklemediğim bir video için 2-3 dk beklemek zorunda kalıyorum Smile Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ZebulaH
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 27.06.2007 3:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gayet normal.Ortalama 1dklik bir video 5mb.Full yüklenirsen download'a, 10-15dk en az videonun cache'e yüklenmesini beklersin.25 maksimum hizinsa 20ye sabitle işin bitince sınırı kaldır.
miss_zombie

MesajTarih: Cmt 04.08.2007 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben bu programdan 2-3 film indirdim ama pc den cd ye bir türlü aktaramadım Confused Nero'yu kullanıyorum, video cd si yarat diyorum ama sanırım bazı ayarları yapamadığımdan, hiç aktaramıyorum:( Yardım edebilir misiniz?

www.baraka.cc
www.afrikagazetesi.net
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metafiz

MesajTarih: Cmt 04.08.2007 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

indirdiğin filmin uzantısını öğrenebilirmiyim?indirdiğin filmin boyutu cd ye sığacak kadar olsa bile vcd yapamazsın,çünkü vcd yaparken boyutu büyür.eğer cd ye sığacak boyutttaysa ancak veri cd si olarak aktarabilirisin.
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 04.08.2007 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Video CD aktarmak için dosyanın formatının .dat olması gerekiyor zaten...Normal DivX dosyalar Video CD olmaz,format döndürmesi de çok uzun sürer ve sağlam bir kalite kaybı olur.
ZebulaH

MesajTarih: Pzr 05.08.2007 1:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beyler bana Leecher mod lazım.Özellikle versiyon 0.47xlerden birisi.Bilen olupta yazabilirse sevinirim.Tam kapasite downloada hazır yapıldıkları için stabil oluyorlar.
Belki birşey diyen çıkar; paylaşım işini arkadaş slotlarıyla yapıyorum. Very Happy

Neroyla vcd yapmak zor.Nasıl yapıldığını bende pek bilmiyorum.VirtualDub'la yapılabiliyor.
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 05.08.2007 1:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi Leecher dediğin mod alayına bir byte upload vermeyen moddur. Very Happy 0.47x sürümleri bırakmanı tavsiye ederim,yavaştan patlıyorlar.En son kullandığım 0.47c pp.r9e modu artık 10KB zor görüyordu.eMule 0.48a Xtreme 6.1 moduna geçtim,tekrar güzel hızlara çıkmaya başladı.Bu mod.da UL tamamen kısılamıyor ama arkadaş slotu olayı var.
metafiz

MesajTarih: Pts 06.08.2007 1:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kingofloss__ demiş ki:
Video CD aktarmak için dosyanın formatının .dat olması gerekiyor zaten...Normal DivX dosyalar Video CD olmaz,format döndürmesi de çok uzun sürer ve sağlam bir kalite kaybı olur.

dediğin gibi görüntüde çok büyük bir kayıp oluyor ama divx ten vcd birkaçtane yaptığım için iyi biliyorum,nero ile yapılabiliyor.

leecher mod isteyen arkadaşa gelince.eMuleX diye bir mod var,ona bakabilirsin. fakat anladığım kadarıyla leecher modların asıl amacı uploadı tamamen keserek downloadı artırmaktı fakat telekom 256 sınırsızalrı artık 1024 yapacağı için up/down da bir sorun yaşanmaz.bu durumu göz önüne alırsak kingofloss un söylediği mod en yaygın olan mod,bu modu kullananlardan şuan 100000e yakın kredisi olanları tanıyorum(kısa sürede oluşmuştur bu kredi).yani demek istediğim kredi olayınıda bu modda iyi ayarlamışlar.kolay gelsin.
Başa dön
miss_zombie

MesajTarih: Pts 06.08.2007 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar çok sağolun ama ben bu konuda aşırı cahilim! SadSmile dosyanın formatının dat olduğunu nerden anlayabilirim?? Nero'dan video yaratmayı da denedim veri yaratmayı da ama hiçbiri olmadı.. Eğer dat değilse başka çarem yok mu?! VirtualDub ı mı indirmeliyim?? Filmlerin boyutları 698,84 701,19 914,99

www.baraka.cc
www.afrikagazetesi.net
Başa dön
metafiz

MesajTarih: Pts 06.08.2007 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşım en pratik yöntem olarak.başlat/çalıştıra gir oraya cmd yaz tamam de.karşına gelen siyah ekran üzerine film dosyanı sürükle bırak.orda filmin adı.dat veya filminadı.avi yada başka bişey yazar.noktadan sonraki uzantı demek.vcd yapmak içinde filmi ikiye böl,sonra nerodan video cd yarat de,bukadar.kolay gelsin.
Başa dön
miss_zombie

MesajTarih: Sal 07.08.2007 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İkisi ''avi'' biri de ''mpg''.
dat a çeviremez miyim??
film kaliteden düşecek mi??
...tamam da, filmi nasıl ikiye bölebilirim??SadSad Bana yardim edebilecek biri var mi..?

www.baraka.cc
www.afrikagazetesi.net
Başa dön
LostLife

MesajTarih: Sal 14.08.2007 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kingofloss__ demiş ki:
Şimdi Leecher dediğin mod alayına bir byte upload vermeyen moddur. Very Happy 0.47x sürümleri bırakmanı tavsiye ederim,yavaştan patlıyorlar.En son kullandığım 0.47c pp.r9e modu artık 10KB zor görüyordu.eMule 0.48a Xtreme 6.1 moduna geçtim,tekrar güzel hızlara çıkmaya başladı.Bu mod.da UL tamamen kısılamıyor ama arkadaş slotu olayı var.

Hiç uğraşma... Normal sürüm bi eMule yükle.. Birde NetLimiter =)
upload'ı 1 yapınca download tavan yapıyo zaten Very Happy
ZebulaH

MesajTarih: Cmt 18.08.2007 1:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smasher(leecher modların ferrarisi) kullanırken engeç 1 saatte tam kapasiteye geçiyordu.Upload açıkken üstelik.Xtreme modları leecherlar dışında en fazla stabilliği veren modlar olsada kaynaklara aşırı geç bağlanıp tam kapasiteye 2-3gün gibi bi sürede ulaşıyorlar.Sabit kalmayıp bir süre sonra da aşırı hız kaybediyorlar.
Neyse bakalım belki adam gibi bi mod bulurum.
ulijonroth

MesajTarih: Cum 24.08.2007 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Uzun süredir eMule kullanıyorum ve gördüğüm bir şey var ki modlar bazı yönlerde artı puanı olurken diğer yönlerde de bir o kadar eksi ile geliyor.

Tavsiye edeceğim dl sistemi Netlimiter 2 + eMule Standart veya Netlimiter yerine ayarlarını iyi yapabilirseniz cfosSpeed yazılımı.

Kolay gelsin...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Sal 28.08.2007 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar tekrardan merhaba.
1-2 sey soracagim.

eMule bir suredir gunluk sayfasinda her on dakikada bir kirmizi ile "Sunucudan geçerli bir HTTP yanıtı alma başarısız" yazisini belirtiyor. ne belirttigini anlamadim. bilenlerden yardim bekliyorum.

ikincisi ise cok degerli telekomun seneler sonra lutfederek hizlandirdigi biz limitsiz tarife kullanicilari olarak eMule'um hala 256 zamanlarindaki gibi indiriyor. 100kb'i gormek nasip olmadi. acaba ayarlari degistirmem mi gerekiyor?

tesekkur ederim..
Lovermanest

MesajTarih: Sal 28.08.2007 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
1-2 sey soracagim.

ikincisi ise cok degerli telekomun seneler sonra lutfederek hizlandirdigi biz limitsiz tarife kullanicilari olarak eMule'um hala 256 zamanlarindaki gibi indiriyor. 100kb'i gormek nasip olmadi. acaba ayarlari degistirmem mi gerekiyor?

tesekkur ederim..

Sörf hızın da mı değişmedi ? Ben de 256 sınırsız kullanıyordum, 1024 sınırsız yaptılar. Eğer sorun sadece emule için değilse, netin olduğu gibi yavaşsa Türk Telekom'u bir ara. Yardımcı oluyorlar Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kingofloss__

MesajTarih: Çrş 29.08.2007 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
1-2 sey soracagim.

eMule bir suredir gunluk sayfasinda her on dakikada bir kirmizi ile "Sunucudan geçerli bir HTTP yanıtı alma başarısız" yazisini belirtiyor. ne belirttigini anlamadim. bilenlerden yardim bekliyorum.

tesekkur ederim..

Eğer hala benim birkaç ay önce önerdiğim modu kullanıyorsan,değiştir derim.Çünkü mod patladı. Very Happy Performansı çok düştü.Ben Xtreme 6.1'i kullanmanı öneririm,Google'da aratırsan direk çıkar.

Ayar konusunda ise,evet,1024K tarifesine göre değiştirmen gerekiyor yoksa eMule hala 256K varmış gibi davranır.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Prş 13.09.2007 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lovermanest demiş ki:
Sörf hızın da mı değişmedi ? Ben de 256 sınırsız kullanıyordum, 1024 sınırsız yaptılar. Eğer sorun sadece emule için değilse, netin olduğu gibi yavaşsa Türk Telekom'u bir ara. Yardımcı oluyorlar Wink

Evet telekomu aramam gerekiyo, hala tam performans alamiyorum.

kingofloss__ demiş ki:

Eğer hala benim birkaç ay önce önerdiğim modu kullanıyorsan,değiştir derim.Çünkü mod patladı. Very Happy Performansı çok düştü.Ben Xtreme 6.1'i kullanmanı öneririm,Google'da aratırsan direk çıkar.

Ayar konusunda ise,evet,1024K tarifesine göre değiştirmen gerekiyor yoksa eMule hala 256K varmış gibi davranır.

Senin verdigin modu kullaniyorum hala Smile Xtreme 6.1 de bunun gibi kisa omurlu mu olur yoksa eMule'un buldugu an indirmeyecegi daha genele hitap eden mod var mi?
kingofloss__

MesajTarih: Prş 13.09.2007 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Xtreme kesinlikle daha uzun ömürlü çünkü adam gibi web sitesi ve desteği var. Very Happy Rahatlıkla kullanabilirsin.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cum 14.09.2007 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eMule'un Xtreme 6.1 versiyonunu indirdim. programi kurdum fakat baglantida sorun yasiyorum. hicbir sekilde baglanmiyor. gecen sefer ki gibi guzel bi yardim bekliyorum kingofloss__ senden Smile

*ayrica "New antiLeech.dll (DLP) bulundu. İndirmek ister misiniz? " seklinde de bi soruya magruz kaldim. Henuz baglanti kuramadan bunla bi isim olmaz ama yine de merak ettim.

tesekkur ederim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki
12. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız