Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ring modulator
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ring modulator

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
antisocial

MesajTarih: Cmt 15.05.2004 14:34    Mesaj konusu: Ring modulator Alıntıyla Cevap Ver

lovetone'un ring stinger bir pedalını okudum sound on sound'da ve www.lovetone.com'dan da dinledim, tam hayallerimdeki pedalmış bayılıyorum öyle saçma seslere, işin kötüsü pedal artık üretilmiyormuş (lovetone, handmade pedal yapıyor) kalanlar da çok pahalı ebay'de falan, başka böyle ring modulator mantığında lfo falan abuk subuk ses çıkaran pedallar biliyor musunuz?

http://www.lovetone.com/ringstinger.html
(ring stinger hakkında daha fazla bilgi)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Cmt 15.05.2004 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet bende var, DOD-GS30'un içinde ring modulator ve ayrıca pixellator gibi efektler de var. Yalnız yurt dışında satılmıyor artık üretimi durduğundan dolayı, fakat belki türkiye'de vardır 1-2 firmanın elinde kalmıştır belki bilmiyorum orasını. Ama bende var. Ayrıca ben de çok seviyorum pixellator ve ring modulator'ı eğlenceli sesler çıkarılabiliyor.
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CrazyLead

MesajTarih: Cmt 15.05.2004 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bendede Bir zamanlar dod tec 4x vardı iyi pedaldı saglam grunge tonları çok acayip efektleri vardı .. Araştır ...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
domokun
Doruk Somunkıran

MesajTarih: Pzr 16.05.2004 8:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sahnede kullanacaksan isine yaramaz gerci ama, yaptigin kayitlara bilgisayarda eklemek icin super bir ring modulator plug-in'i var, hem de belesware: Ohmforce Frohmage. Butun parametreleri otomasyon ile hareketlendirip aklinin almayacagi, midenin kaldirmayacagi sesler uretebiliyorsun.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
groovecan

MesajTarih: Pzr 16.05.2004 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yanlış hatırlamıyorsam korg un 1000g yada 1500g ikisinden birinde olması lazım çok güzel eğlenceli bişeydi ring modulator diye kalmış aklımda.
kdakan

MesajTarih: Cum 21.05.2004 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lovetone'un zaten yenisi de olsa butik pedal diye çok pahalıdır (tahminim o tür büyük ve el yapımı pedallar 300-400 dolardan pahalıdır). istersen harmony-central.com giriş sayfasından ring modulator diye arat.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SwaLLoweD
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Cmt 22.05.2004 3:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dijital olarak korg'larda var evet (ax100g'den itibaren), ancak şöyle bir "bu neymiş" denemesi dışında hiç kullanmadım... Bana fazla suni geliyor bu tarz efektler, korg'un ki ekstra suni de olabilir, bilemiyorum..
medusa666

MesajTarih: Cmt 22.05.2004 4:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dod tec 4x
pedaldan bende var,bahsettiğin efekt bende var..ama hiç kullanma ihtiyacım olmadıSmile)saçma bir efekt gibi:P
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız