| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Anthrax

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 3:08 Mesaj konusu: Black Sabbath |
|
|
Var mı Black Sabbath gibisi ilk dinlediğim günden beri hastasıyım.
Keşke onlar gibi onlarca grup olsa da dinlesek. Blcack Sabbath ı dinlerken insan ın canı boş durmak istemiyo. Bu yüzden yazılılara hep Black Sabbath dinleyerek hazırlanırdım.(Tabi ritme ayak uydurmaktan arta kalan zamanda:) ) _________________ Sercan _MINDCRIME _
www.myspace.com/mindcrimeturkey
İnsanlar EŞİT doğar, bazısı ÇEŞİT doğar !! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
night_elf Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Şimdiki gruplar da Black Sabbath'ı dinleyerek karşımıza çıktılar zaten. |
|
| Başa dön |
|
 |
Anthrax

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 20:06 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında doğru ama ben onları dinlemekle yetinmeyip onlar gibi müzik yapak gruplar olsun istiyorum galiba birçok kişide benim gibi düşünüyor. _________________ Sercan _MINDCRIME _
|
| Başa dön |
|
 |
therru

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 22:36 Mesaj konusu: |
|
|
fazla dinlemedim. ama nasıl bi grupmuş bi dinliyim diye rastgele bi şarkısını indirmiştim epey önce. şarkının adı paranoid'di. fena degildi.
en iyi şarkıları ne bilmiyorum hala. sizce hangileri? |
|
| Başa dön |
|
 |
DaYs_oF_PuRGaToRY

|
Tarih: Prş 25.09.2003 1:23 Mesaj konusu: |
|
|
Tesadüfmüdür bilmiyorum ama zaten sen en iyi şarkılarından birini indirmişsin
Paranoid, Iron Man, Sabbra Cadabbra, Nightwing ve Sabbath Bloody Sabbath en iyi parçalarıdır dır.
bir kaç tanede albüm yazayım...
Sabbath Bloody Sabbath, Heaven and Hell, Sabotage ve The Ultimate Sin güzel albümlerdir.
Ozzy li dönem bittikten sonra pek ruhlarının kalmadığını düşünmüştüm ama son dönemlerde fikrim değişti, Tonny Iommi ve dolayısıyla Black Sabbath kesinlikle o ruha sahip. |
|
| Başa dön |
|
 |
therru

|
Tarih: Prş 25.09.2003 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
hadi yaa. tamamen tesadüf |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Pzr 28.09.2003 16:03 Mesaj konusu: |
|
|
rock'n'roll ve blues u harmanlayarak gerçek anlamda heavy metal'i yaratan gruptur. ilk 4 albümlerindeki satanik söylemlerle ebeveynlerin ve öğretmenlerin düşmanlığını kazanmışlardır. "children of the grave" ,"war pigs" gibi oldukça anlamlı şarkılara imza atmışlardır. vokallerini ozzy,dio,ian gillan, glenn hughes,rob halford ve tony martin gibi devler üstlenmiştir. bazı fanlarca ozzy li dönem dışında pek tutulmamaktadır. ozzy nin geri dönmesiyle memleketleri birmingham da bir konser verip bunu "reunion" adıyla piyasaya sürmüşlerdir. şüphesiz ki bu albüm heavy metal tarihinin en anlamlı live albümüdür. grubun insanüsütü performansının yanısıra seyircinin katılımı da müthiştir. maalesef bu albümden sonra black sabbath compilationlar dışında birşey üretmemiştir.
her elamanın ayrı solo projeleri bulunmaktadır. en büyük beklentimiz/hayalimiz efsanenin yeni stüdyo albümünü çıkarması ve tur kapsamında memleketimize de uğramasıdır...
felsefe olarak black sabbath, '90 ların başındaki grunge gruplarından, kuzeyli black metal gruplarına kadar geniş bir yelpazeye ilham kaynağı olmuştur. bu grupların arasında megadeth, metallica, smashing pumpkins, soundgarden, faith no more,six feet under ve de birçok black metal grubu sayılabilir. bu nedenle black sabbath sadece belirli bir "metalci" kesmine değil tüm dünyaya hitap etmektedir... |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

Kayıt: Feb 09, 2003 Mesajlar: 818 Nerden: Berkeley, California
|
Tarih: Pzr 28.09.2003 23:33 Mesaj konusu: |
|
|
Rob Halford hic bir zaman Black Sabbath`da single lar disinda soylemedi aslinda Iommi ile beraber cover projesi desek daha dogru, Eski Sabbath parcalarini soyledi sadece album cikartmadilar yani.
Black Sabbath`in en zayif albumu Dehuminizer olarak kabul edilir Dio geri dondu heyecani ile cikan bu album tamami ile hayal kirikligi. Diger albumlerin hepsi muhtesemdir gozumde. _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Anthrax

|
Tarih: Pts 29.09.2003 19:43 Mesaj konusu: |
|
|
tamamiyle katılıyorum sana _________________ Sercan _MINDCRIME _
|
| Başa dön |
|
 |
junkcan Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 29.09.2003 22:42 Mesaj konusu: |
|
|
çok önemli bir grup
yeni bir çag açtılar
tabii ki şimdiki metallicacı gençlik bunları görmüyor.
metali bugunlere metallica degil; judas,sabbath,iron maiden... vs getirmiştir. siz de sayın artık kalanları  _________________ www.canekici.com |
|
| Başa dön |
|
 |
night_elf Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 29.09.2003 22:58 Mesaj konusu: |
|
|
| junkcan demiş ki: | çok önemli bir grup
yeni bir çag açtılar
tabii ki şimdiki metallicacı gençlik bunları görmüyor.
metali bugunlere metallica degil; judas,sabbath,iron maiden... vs getirmiştir. siz de sayın artık kalanları  |
Katılıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_misery

|
Tarih: Sal 30.09.2003 11:02 Mesaj konusu: |
|
|
Metallica ünlü olmadan önce barlarda Black Sabbath'ın şarkılarını çalıyormuş. ve junkcan katılıyorum sana. _________________ Isınamazsın ağlarken ... |
|
| Başa dön |
|
 |
DaYs_oF_PuRGaToRY

|
Tarih: Sal 30.09.2003 14:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Hani burda olay tekrardan Metallica ya karşıbir tepki olayına dönüşüyo hafiften ama bende Metallica nın barlarda Black Sabbath şarkıları çaldığı dönemlerden söz açıldıktan sonra şunu belirtmeden geçemeyecem; duyanlar duymuştur Metallica M.O.P albümünü takip eden yıllarda Black Sabbath ın alt grubu olarak sahneye çıkar. Sound Check sırasında Ozzy nin gelip onlarla takılmasını umaraktan Black Sabbath şarkıları mırıldanaraktan Aletleri test etmeye başlarlar. Ozzy gelir gelmesine, ama hiçde sandıkları gibi onlarla takılmak için değildir bu gelişinin sebebi. Binlerce seyircinin önünde Metallica elemanlarını haşlayıp rezil eder sonrada sakin adımlarla soyunma odasına doğru yönelir... |
|
| Başa dön |
|
 |
NWOBHM

|
Tarih: Sal 30.09.2003 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
Hersey Black Sabbathla Basladi ve Tanri Heavy Metali Yaratti... (alinti)
Ozzy Ousbourne ve Dio gecti burdan daha ne olsun
freebird sana katilmiyorum Dehumanizer bence cok iyi bi album ama senin gorusunede saygim var
baslik Black Sabbath di niye her yere oldugu gibi burayada Metallicayi soktu arkadaslar bilmiyorum
sizin metallicadan baska konusacak biseyiniz yokmu
bu baslikta onlarin ne isi var
o bahsettiginiz genclikten farkiniz kalmiyo boylece _________________ O belki de Dionysos. Hislerin, anlık kararların, müziğin ve dansın tanrısıydı O. Bazen bir şeytan, bazen bir iyilik perisiydi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Rape_ME

|
Tarih: Sal 30.09.2003 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
Hala vazgeçemediğim gruplar arasındadır Black Sabbath...
zaten arşivimde Black Sabbath-Kiss-Iron Maiden üçlüsünün yanyana durma sebebi de bu! _________________ http://andronova.garaj.org
AndRoNovA - Vokal
" For those about to Rock ; WE SALUTE YOU !!! " |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Sal 30.09.2003 18:02 Mesaj konusu: |
|
|
| freebird demiş ki: | Rob Halford hic bir zaman Black Sabbath`da single lar disinda soylemedi aslinda Iommi ile beraber cover projesi desek daha dogru, Eski Sabbath parcalarini soyledi sadece album cikartmadilar yani.
Black Sabbath`in en zayif albumu Dehuminizer olarak kabul edilir Dio geri dondu heyecani ile cikan bu album tamami ile hayal kirikligi. Diger albumlerin hepsi muhtesemdir gozumde. |
yamuluyorsam düzeltin, 1992 yılında rob halford la bir live albüm çıkarmışlardı.
hatta aynı konserin sonunda ozzy de 3-4 şarkı söylemişti.
En son Jawbreaker tarafından Sal 30.09.2003 18:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Mahcem

Kayıt: Apr 15, 2003 Mesajlar: 2170 Nerden: Glasgow, İskoçya
|
Tarih: Sal 30.09.2003 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi onu bunu bilmem de Ozzy'nin solo bir çalışması vardır "No More Tears" diye, muhteşem birşeydir.
Sabbath büyüktür, fazla tartışmaya gerek yok, adamlar yapmışlar yapacaklarını zamanında. _________________ Bana mesajımın altındaki www butonundan ulaşabilirsiniz.Teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Sal 30.09.2003 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
sabbath yeni bir stüdyo albümü çıkaracak mı?
forumda konuyla ilgili bir bilgisi olan yazarsa sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

Kayıt: Feb 09, 2003 Mesajlar: 818 Nerden: Berkeley, California
|
Tarih: Sal 07.10.2003 8:49 Mesaj konusu: |
|
|
Halford Black Sabbath'da resmi olarak hic olmadı.
Similar Artists: Rainbow Ozzy Osbourne Metallica Megadeth Led Zeppelin Judas Priest Iron Maiden Helmet Dokken Dio Diamond Head Danzig Uriah Heep Iron Butterfly Soundgarden Alice in Chains Budgie Melvins Pantera Gillan Therapy?
Roots and Influences: Jimi Hendrix The Yardbirds The Who Cream Blue Cheer Elf Yes
Followers: Dead Kennedys Dio Faith No More Kiss Megadeth Rush Testament Big Chief Crowbar Entombed Hellhammer Slipknot Downset Clutch J Mascis Big Elf Six Feet Under Mourn The Fucking Champs Slaves
Performed Songs By: Tony Iommi Geezer Butler Bill Ward Ozzy Osbourne Ronnie James Dio Tony Martin Cozy Powell Neil Murray Ian Gillan Larry Wiegand Jon Morshead Simon Hickling Alex Dmochowski Aynsley Dunbar Ice-T Carl Perkins
1970 Black Sabbath [Japan Bonus Tracks] JVC Japan
1970 Black Sabbath [Warner] Warner
1971 Paranoid Warner
1971 Master of Reality Essential
1972 Black Sabbath, Vol. 4 Warner
1973 Sabbath, Bloody Sabbath Castle
1975 Sabotage Warner
1976 Technical Ecstasy Warner
1976 Black Sabbath [NEMS] NEMS
1978 Never Say Die! Warner
1980 Heaven & Hell Warner
1980 Live at Last Nems
1981 The Mob Rules Warner
1982 Live Evil [2 Disc] Vertigo
1983 Born Again Warner
1986 Seventh Star Warner
1987 The Eternal Idol Warner
1989 Headless Cross I.R.S. Metal
1990 TYR IRS
1992 Dehumanizer Warner
1994 Cross Purposes IRS
1995 Forbidden EMI
1996 Sabotage [ESM] ESM/Castle
1996 Black Sabbath [Castle 1996] Castle
1998 Cross Purposes [Japan] Import
1998 Live Evil [Single Disc] Essential
2000 Black Sabbath [Castle 2000] Castle
2002 Past Lives Sanctuary
2002 Past Lives [Limited Edition]
All music Guıde dan alınmıstır. _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
junkcan Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 07.10.2003 11:04 Mesaj konusu: |
|
|
i am iron man _________________ www.canekici.com |
|
| Başa dön |