| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cilekesh_baterist

|
Tarih: Pts 02.07.2007 8:52 Mesaj konusu: |
|
|
Vay demek sende yengeçsin...
Evet hala tarihte karar kılamadık...
En son cilekesh_baterist tarafından Pts 02.07.2007 15:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MorgPrensesi

Kayıt: Jun 17, 2007 Mesajlar: 10 Nerden: bilmem kii neresii osuunnnnn
|
Tarih: Pts 02.07.2007 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. _________________ bn gülmyn bi suratım yarım kalmş fıkrayım btmeyen bi kafgaım kusrsz bi hatayım bn yprnmş inancm kndime bi cezaym susmyn bi arsızm |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Sal 03.07.2007 9:34 Mesaj konusu: |
|
|
Offf ne yapılamaz buluşmaymış bee
(Gerçi yapılınca da gitmiyoruz ya ama neyse ) _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Cmt 14.07.2007 17:12 Mesaj konusu: |
|
|
09 Ağustos Perşembe günü ben birlikten çıkıp saat 22.00da istanbul trenine binene kadar düzenlenecek hatta gecenin ilerleyen saatlerine uzayıp treni unutturabilecek bir buluşma talep ediyorum. büyük ihtimalle öğleden sonra nedjimada olurum. hafta içi olduğundan katılımcı sayısının 2,3 kişi olması beni pekte şaşırtmaz. _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1426 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
|
| Başa dön |
|
 |
aktifkedi

|
Tarih: Pts 16.07.2007 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
tamam o zaman yaz boyu ankarada gözüküyorum şimdilik 9 agustosta ankarada olursam nedjimada olurum öğleden sonra bunun dışında
seçim öncesi buluşmaya ne dersiniz 21 temmuz 2007 +18 nedjima da ? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 17.07.2007 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Aykut 9 Ağustos'da Ankara'da olursam kibüyük ihtimal olurum görüşmek dileğiyle.... _________________ www.istanblues.org
|
| Başa dön |
|
 |
smoky

|
Tarih: Çrş 18.07.2007 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
yaf arkadaşlar bende katılmak istiyorum ama daha önce hiç katılmadım.nedjimayı biliorm sürekli gidiorm şuan yaz okulundayım bana herzaman uyar..aykut herkimse hayırlı teskereler.. _________________ bana çirkinliğimden ve tarihimden uzak bir ölüm getir özentisiz ve kendine hayran olmayan bir ölüm gözlerin ve sesin kadar kesin olan bir ölüm |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1426 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Çrş 18.07.2007 1:54 Mesaj konusu: |
|
|
O zaman kesin tarihimiz 9 Ağustos olsun tam olsun =)
Mali, Ali, Ben ve Onur hazır bulunuruz sanırım Aziz_Korsan'ım. Yeni gelecek arkadaşlarda hiç takmasın kafaya. Her zaman keyfilidir buluşmalarımız. Eski yeni farkı yapmıyoruz  _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
Berotomanya

|
Tarih: Çrş 18.07.2007 15:59 Mesaj konusu: |
|
|
bende ankaradayken bi buluşma yapsaydık.ankara tayfasıyla da buluşmuş olurdum 3-4 gün öncesine kadar ankaradaydım. anarchist sanırım seni gördüm kızılayda beni tanımama ihtimalini düşünerek selam vermedim  |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

|
Tarih: Çrş 18.07.2007 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
Görmüş olabilirsin =) Dost'un önünde falan mı gördün ki? Sanki ben de seni o civarlarda görmüş olabilirim gibi  _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
Berotomanya

|
Tarih: Prş 19.07.2007 16:27 Mesaj konusu: |
|
|
evet olabilir. bana baktığını gördüm, yinede es geçtim bi sonraki sefee geçmem  |
|
| Başa dön |
|
 |
aktifkedi

|
Tarih: Cum 20.07.2007 16:30 Mesaj konusu: |
|
|
| şimdi buluşma tarihi belli oldumu ben geçen gün bir sözlük buluşmasındaydım gayet eğlenceli oluyo buradada geciktirmeden yapalım bişeyler. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 23.07.2007 17:57 Mesaj konusu: |
|
|
Geçirmeden yapalım dostum yapmasınada bir tarih atılsa ortaya herkes onay verir yahut tarih değişir olur ama daha tarih yok ortada ama sanırım 9 ağustos a bır buluşma duzenlenır Aykut arkadaşımızın hatrına... _________________ www.istanblues.org
|
| Başa dön |
|
 |
smoky

|
Tarih: Sal 24.07.2007 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
ya bence 9 ağustos herkese uyar sanırm..nedjimada mı karar kıldık peki..yeri de konuşalım da sonra bide onla uğraşmayalım _________________ bana çirkinliğimden ve tarihimden uzak bir ölüm getir özentisiz ve kendine hayran olmayan bir ölüm gözlerin ve sesin kadar kesin olan bir ölüm |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Sal 24.07.2007 1:37 Mesaj konusu: |
|
|
| dennischambers demiş ki: | | Sevgili Aykut 9 Ağustos'da Ankara'da olursam kibüyük ihtimal olurum görüşmek dileğiyle.... |
Yıllardır dedin dedin bir gelemedin sen de Gel de bir cemalini görelim artık. _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
krmz

|
Tarih: Prş 26.07.2007 21:09 Mesaj konusu: |
|
|
şuan memeleketteyiz tahmin edersinzki ve buluşma ayarlamakda gördüm ki baya zor oluyo 25 ağustosta ankaraya kesin dönüş yapcam okul için ondan sorası içinde extra bi etkinlik düzenlenirse ben de gelmek isterim mekan olarakda rembetiko insula fln da güsel olur gerçi insula çok gürültülü ama işte neyse etkinlik olursa 25 ağustostan sora her türlü gelirim _________________ I wanna use you and abuse you
I wanna know what's inside you |
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Cum 27.07.2007 2:26 Mesaj konusu: |
|
|
bırakın 9 ağustosu yarın nerde ne şekilde bulunacağımı bilmiyorum..o yüzden hiç bir buluşma için söz veremiyorum.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 27.07.2007 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
sen nerelerdesin sahi? _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Cum 27.07.2007 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
| HornyDevil demiş ki: | | bırakın 9 ağustosu yarın nerde ne şekilde bulunacağımı bilmiyorum..o yüzden hiç bir buluşma için söz veremiyorum.. |
Beyimiz arayıp sormadığı, aradığın zaman açmadığı için muhtemelen haberdar olamaz buluşmadan falan Haliyle de gelmez, yoksa gelemez mi demeliyim.
Saygılar... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
|