Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Nirvana
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Nirvana
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 97, 98, 99, 100, 101  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
emptyspiral

MesajTarih: Pts 25.06.2007 3:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sonunda bi yerde vaselines anıldı,bravo Very Happy
kurt cobain kızına bile vaselines'ın solisti frances mckee sayesinde o adı vermiştir,biraz önem verilse...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strinzi

MesajTarih: Pts 25.06.2007 5:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nirvanayı bende çok severim ama sevenlerin çoğuda nirvana için değil kurtun tipi ve kurtun garip tavırları, ilğinç bir hayat hikayesinin olması ve intahar ettiği için seviyor diye düşünüyorum . birde ortalık ta bir sürü kendini kurt cobain zanneden depresif tipler var bende kurt olucam falan tribindeler en azından ben böyle tipler gördüm . bir eleman vardı bizim arkadaşların grubunda eleman vokal tam bir kurt tripleri falan şarkının olmucak yerince çığlık atmalar böyle bir depresiflik havaları sonra attılar elemanı .yani açıkçası nirvanayı % 70 kurt cobain yakışıklı olduğu için ve ilginç bir hikayesi olduğu için ve intahar ettiği için seviyor diyebilirim intehar ne alaka diyiceksiniz ama eminimki oda var. % 30 luk dilim ise gerçekten müziklerini beğendiği için vede nirvanayı tam anlamıyla beğendiği için dinliyor açıkçası kurt bu kadar yakışıklı olmasaydı dünya üzerinde bu kadar sevilebilirmiydi? tabiki kaliteli bir müzisyen olarak tahire geçerdi, ama tipsiz birisi olsaydı bu kadar insanlar tarafından deli gibi sevilmezdi .Nirvana yı nirvana yapan kurt tur ve kurtun hayat hikayesi ve sansasyonel inteharıdır. tabiki çok süper bir müzik grubudur da aynı zamanda, grunge gibi bir tarza öncelik etmiş ,çıkarmış bir gruptur ve mükemmel parçalarıda vardır ama diğer olasılıklarda nirvana nın ününe ün katmıştır. yalanım varsa söyleyin. Very Happy
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
didi_in_chains

MesajTarih: Pts 25.06.2007 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

strinzi demiş ki:
...grunge gibi bir tarza öncelik etmiş ,çıkarmış bir gruptur ...
Ben gene buraya takıldım. Very Happy Dilimde tüy bitti.Tartışma yaratmaktan da sıkıldım ama biraz daha bilinçli konuşalım lütfen.Grunge nerden çıkmış,kim çıkarmış bilelim madem ilgiliysek.
Wink
Başa dön
triad

MesajTarih: Pts 25.06.2007 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

didi_in_chains demiş ki:
strinzi demiş ki:
Ben gene buraya takıldım. Very Happy Dilimde tüy bitti.Tartışma yaratmaktan da sıkıldım ama biraz daha bilinçli konuşalım lütfen.Grunge nerden çıkmış,kim çıkarmış bilelim madem ilgiliysek.
Wink

grunge tarzını yarattı demiyor ki. öncelik etti diyor ki doğrudur. grunge nirvanadan çok önce de vardı ama kitlesel hareketi başlatan, adını duyuran nirvanadır. glam dinleyen heavy metal dinleyen piyasaya yırtık kot giydiren de nirvanadır. taytlardan kurtulmamızı sağladıkları için müteşekkirim kendilerine Smile
didi_in_chains

MesajTarih: Pts 25.06.2007 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

triad demiş ki:
didi_in_chains demiş ki:
strinzi demiş ki:
Wink

grunge tarzını yarattı demiyor ki. öncelik etti diyor ki doğrudur. grunge nirvanadan çok önce de vardı ama kitlesel hareketi başlatan, adını duyuran nirvanadır. glam dinleyen heavy metal dinleyen piyasaya yırtık kot giydiren de nirvanadır. taytlardan kurtulmamızı sağladıkları için müteşekkirim kendilerine Smile
Öncülük etti.Neye öncülük etti? Grunge'ın popüler olmasına öncülük etti evet burda anlaştık.
Ayrıca taytlarda çok kötü değildi be,ben severim o dönemleri de.. Laughing
Başa dön
triad

MesajTarih: Pts 25.06.2007 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aslında cobain bu denli popüler olmayı istemedi zaten sonradan suçu andy wallace a attı ama bi şekilde popüler olacaktı zaten. bu konuda cobain çok bilinçsizmiş o zamanlar. neyse ama iş işten geçti çoktan.
darkscream79

MesajTarih: Pts 25.06.2007 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

strinzi demiş ki:
nirvanayı bende çok severim ama sevenlerin çoğuda nirvana için değil kurtun tipi ve kurtun garip tavırları, ilğinç bir hayat hikayesinin olması ve intahar ettiği için seviyor diye düşünüyorum . birde ortalık ta bir sürü kendini kurt cobain zanneden depresif tipler var bende kurt olucam falan tribindeler en azından ben böyle tipler gördüm . bir eleman vardı bizim arkadaşların grubunda eleman vokal tam bir kurt tripleri falan şarkının olmucak yerince çığlık atmalar böyle bir depresiflik havaları sonra attılar elemanı .yani açıkçası nirvanayı % 70 kurt cobain yakışıklı olduğu için ve ilginç bir hikayesi olduğu için ve intahar ettiği için seviyor diyebilirim intehar ne alaka diyiceksiniz ama eminimki oda var. % 30 luk dilim ise gerçekten müziklerini beğendiği için vede nirvanayı tam anlamıyla beğendiği için dinliyor açıkçası kurt bu kadar yakışıklı olmasaydı dünya üzerinde bu kadar sevilebilirmiydi? tabiki kaliteli bir müzisyen olarak tahire geçerdi, ama tipsiz birisi olsaydı bu kadar insanlar tarafından deli gibi sevilmezdi .Nirvana yı nirvana yapan kurt tur ve kurtun hayat hikayesi ve sansasyonel inteharıdır. tabiki çok süper bir müzik grubudur da aynı zamanda, grunge gibi bir tarza öncelik etmiş ,çıkarmış bir gruptur ve mükemmel parçalarıda vardır ama diğer olasılıklarda nirvana nın ününe ün katmıştır. yalanım varsa söyleyin. Very Happy

aslında ben senin dedigin tiplere dinleyici! demiyorum.. Smile malesef cok haklısın.. nirvanayı ve kurt'u anlayabilmekte cok onemlidir bu konuda.
Başa dön
didi_in_chains

MesajTarih: Sal 26.06.2007 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de sizin gibi "Nirvana'cı"lara karsı değilim arkadaşlar.Ama gene de "Nirvana dinliyorum" diyen birisine karsı önyargılıyım.Belirttiğim sebeplerden ötürü.Bir de zaten popülerlik konusunda Nirvana'ya hep bir kin beslemişliğim vardır.Neyse artık iş işten geçti,boşa yorum yapmayalım bu konuda.. =)
duman_d

MesajTarih: Çrş 27.06.2007 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar kurt'un en sevdiği 50 albüm şunlarmış;

50. Raping a Slave - Swans
49. Mazzy Star - Mazzy Star
48. Over the Edge - Wipers
47. Youth of America - Wipers
46. Is This Real? - Wipers
45. The Man Who Sold the World - David Bowie
44. Beach Party - Marine Girls
43. Takes a Nation of Millions - Public Enemy
42. Flowers of Romance - Pil
41. The Record - Fear
40. Damaged - Black Flag
39. Locust Abortion Technician - Butthole Surfers
38. We are those who Ache Amorous Love
37. Meet the Beatles - Beatles
36. Generic Flipper - Flipper
35. Yip Jump Music - Daniel Johnston
34. Superfuzz Bigmuff - Mudhoney
33. Last Sessions Vol 1 - Leadbelly
32. Tales of Terror - Tales of Terror
31. Jamboree - Beat Happening
30. Rites of Spring - Rites of Spring
29. Void/Faith EP - Void/Faith
28. Combat Rock - Clash
27. Typical Girls - Slits
26. Burning Farm Cassette - Shonen Knife
25. Green - R.E.M.
24. What is This? - Punk Comp California
23. Rocks - Aerosmith
22. Colossal Youth - Young Marble Giants
21. Raincoats LP - Raincoats
20. Anything by: - Kleenex
19. Know Your Product - The Saints
18. Get the Knack - The Knack
17. Daydream Nation - Sonic Youth
16. Dry - P.J. Harvey
15. It's only Right and Natural - Frogs
14. Nevermind the Bollocks - Sex Pistols
13. Entertainment - Gang of Four
12. Rock for Light - Bad Brains
11. My War - Black Flag
10. Pee Pee the Sailor - Butthole Surfers
09. 1st EP - Saccharin Trust
08. 1st EP - Scratch Acid
07. Millions of Dead Cops - M.D.C.
06. Land Shark - Fang
05. Philosophy of the World - Shaggs
04. Pink EP - The Vaselines
03. POD - Breeders
02. Surfer Rosa - The Pixies
01. Raw Power - The Stooges
Will bring you to you...
Başa dön
darkscream79

MesajTarih: Çrş 27.06.2007 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eywalla
Başa dön
disturbed_one

MesajTarih: Prş 28.06.2007 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

birkaç röportajında AC/DC - Back In Black ve Led Zeppelin II albümlerinin favorileri arasında olduğunu dile getirmiştir.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nirvana-91

MesajTarih: Çrş 11.07.2007 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

forumun konusu çok dağıldı ya bi başa bakın bide sona bakın...nyse dewam edelm..bende Nirvana'nın müziğine hastayım..özellikle Kurt Cobain'in sesine o grunge nin içindeki haykırışı benimsemş bi kişiliktir ve en sewdiğim şarkıları "Heart Shaped Box" dur..
Başa dön
duman_d

MesajTarih: Çrş 11.07.2007 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dinlemeyenlere tavsiye bütün albümlerinidinleyin=)
çünkü bütün şarkılarının yeri çok ayrıdır nirvana yı anlayabilmek ve dinlemek ayrıcalıktır kurt cobain benim için hayata daha fazla direnemeyip yok olup gitmiş(ki bunda courtney in çok etkisi olduğunu düşünüyorum)tapılası bir insandır.kim ne derse desin grunge dedin mi ben nirvana derim diğer grupları yabana atmam ama aklıma ilk gelen isim NİRVANA DIR ÖYLE KALICAKTIR!!
Will bring you to you...
Başa dön
birmanya

MesajTarih: Prş 12.07.2007 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nirvana-91 demiş ki:
forumun konusu çok dağıldı ya bi başa bakın bide sona bakın...nyse dewam edelm..bende Nirvana'nın müziğine hastayım..özellikle Kurt Cobain'in sesine o grunge nin içindeki haykırışı benimsemş bi kişiliktir ve en sewdiğim şarkıları "Heart Shaped Box" dur..

hımm hatta heart sheaped box bildiğim kadarıyla,countrey loveun kurt'e hediye ettiği kalp şeklindeki bir kutudan ilham alınarak oluşturulmuş.bende seviyorum bu şarkıyı klibide psikopattı değişikti:)
Clickboy

MesajTarih: Prş 12.07.2007 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beatles'ı da çok severmiş. Hayatımda duyduğum en güzel müzikdi falan demiş. Strawberry Fields Forever favori parçasıymış hatta...
didi_in_chains

MesajTarih: Cum 13.07.2007 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O da ilginç bir şarkıdır ama...Hatta hakkında türlü spekülasyonlar da vardır.Kurt'ün sevmesi de ilginç geldi bana.
emptyspiral

MesajTarih: Cum 13.07.2007 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sonunda "i buried paul" lafı geçen şarkı mı,en sonuna gelmemek için hep değiştiririm ritimli bölüme geçtiğinde,ürpertici,ama güzel bi şarkı
didi_in_chains

MesajTarih: Cum 13.07.2007 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet o.Ayrıca işte şarkının aslında birden çok şarkıyla olusturulduğu falan söyleniyor.Bir de 2. bölümdeki ritim bozukluğu vs.. (:
emptyspiral

MesajTarih: Cum 13.07.2007 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy şarkıyı çekememişler desene Razz
nirvana-91

MesajTarih: Cmt 14.07.2007 0:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya arkadaşlar NIRVANA mukemmel bi grup bide ses kalitesi olarak begendiim chris cornell ve puddle of mudd war özellikle puddle of mudd un bi şarkısı war çok hoşuma gidiyo sizede oneriorum bi bakın puddle of mudd-she fucking hates me die ... WE LOVE KURT...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 97, 98, 99, 100, 101  Sonraki
98. sayfa (Toplam 101 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız