| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Josephking_1903

|
Tarih: Pts 14.05.2007 20:23 Mesaj konusu: |
|
|
düzmece bi yarışma, bu sene ukrayna 2. olmuş o abidk kubidik şarkısı ve şarkıcısıyla, artık daha bunun üstüne fazla lafa gerek yok herhalde...
komşu ülkelerin birbirlerine karşı olan sadakat bağını pekiştiren kolpa bir platform, o sene biraz ortam müziği yapmışsan, kulağa daha hoş gelen melodiler çıkartmışsan komşu ülkelerin puanları biraz daha artabiliyo tabii, bi de bu olayı milli bi hadise şekline dönüştürmeye de hiç mi hiç gerek yok... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 14.05.2007 21:03 Mesaj konusu: |
|
|
| televoting sistemi biraz saçma fakat bizim için daha iyi. sufi, diday diday day gibi güzel şarkılarımıza yazık oldu bir dönem televoting olmadığı için. bence evrileyletayken'e bin basar o şarkılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
fairy_wings

|
Tarih: Prş 17.05.2007 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
| ugur88 demiş ki: | | hasanayvenli demiş ki: | | gecenin en büyük sürprizini yaptık verdiğimiz oyla |
gerçekten öyle 12 puan bu ya ermenistana şarkıylada alakası olduğunu sanmıyorum tamamen siyasi |
bence siyasi birsey degil..bu ulkede yasayan cok ermeni var...hem ermeni koklu turkler hemde Ermenistandan buraya gelenler
 |
|
| Başa dön |
|
 |
likeAsoul

|
Tarih: Prş 17.05.2007 17:51 Mesaj konusu: |
|
|
| fairy_wings demiş ki: | | ugur88 demiş ki: | | hasanayvenli demiş ki: | | gecenin en büyük sürprizini yaptık verdiğimiz oyla |
gerçekten öyle 12 puan bu ya ermenistana şarkıylada alakası olduğunu sanmıyorum tamamen siyasi |
bence siyasi birsey degil..bu ulkede yasayan cok ermeni var...hem ermeni koklu turkler hemde Ermenistandan buraya gelenler
 |
var olmasına var da neden bu sene, bu kadar fazla oy atma gereği duydular? geçen senelerde nerdeydiler? (sorgulama olarak anlaşılmasın,sadece soru..) |
|
| Başa dön |
|
 |
ForzaRock

Kayıt: Feb 12, 2007 Mesajlar: 384 Nerden: içinden denizler geçen şehirden
|
Tarih: Prş 17.05.2007 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
Batı Avrupa ülkeleri, özellikle Doğu Avrupa ülkelerinin birbirlerine kıyak geçmesine karşı isyan bayrağını çekmiş..
seneye İngiltere, İspanya ve Fransa yarışmayı boykot edebilirmiş... doğru yaparlar.
Rusya, Yunanistan, eski Doğu bloğu ülkeleri ve İskandinav ülkeleri kendi aralarında al gülüm ver gülüme devam ederler! _________________ "rock, soru sormaz cevap verir..." |
|
| Başa dön |
|
 |
oyluMert

|
Tarih: Prş 14.06.2007 21:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence Finlandiya'nın sarkısı cok güzeldi...ama yazık oldu |
|
| Başa dön |
|
 |
armonika

|
Tarih: Cum 15.06.2007 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Ermenistan'a da tam puan vermemiz onların müziğinden olmasa gerek ve bence tam puanı hakeden onlara nazaran biçok ülke vardı.Kenan Doğulu da bence gayet iyiydi. |
|
| Başa dön |
|
 |
ForzaRock

Kayıt: Feb 12, 2007 Mesajlar: 384 Nerden: içinden denizler geçen şehirden
|
Tarih: Cum 15.06.2007 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
bazı arkadaşlar coşup, seneye Türkiye'yi Şebnem Ferah ya da Pentagram temsil etsin diyolarmış..
e yuh be olur mu öyle şey, adama hoop yavaşş derler.. _________________ "rock, soru sormaz cevap verir..." |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1383 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
Tarih: Sal 10.07.2007 1:37 Mesaj konusu: |
|
|
git gide yalan olan ve müziğin hiç bir zaman ön planda olmadığı saçma sapan ülkeler arası bir müzik yarışmasından ibaret müzik ön planda olsa verilen puanlar böyle mi olurdu dedirtiyor insana ... _________________ > Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitar - Geri Vokal <
http://www.nora.anatolianrock.com/ , http://www.myspace.com/noratr
YENİ BESTELERİMİZ SİTELERİMİZE EKLENMİŞTİR !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
SOADSOAD

|
Tarih: Pts 16.07.2007 10:39 Mesaj konusu: |
|
|
bence trt veya tüm diğer ülkeler mantıksızlık yapıyor gits,nler bir metal müzik grubu çağırsınlar kazansınlar demi? Lordi gelince nasıl da kazandılar ama insanın o kadar pop müziği arasında bir tane metal dinleyesi geliyor o bir grupta çıkarsa sahneye kazanıyorlar? haklımıyım? haklıyım  |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Sal 17.07.2007 9:13 Mesaj konusu: |
|
|
Yarışma iyice sidik yarışına döndü.Özellikle Rusyadan ayrılan ülkelerin başlattığı gruplaşmaya artık Avrupa ülkeleri de kendi aralarında gruplaşarak cevap verdiler.Bunu farkeden bizimkiler de "komşuculuk" oynamaya kalktılar ve ortaya azotlu bir ifade çıktı. Sonuçta _Kabak_'ın önerisini destekliyorum.  _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ... |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 25.08.2007 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
Başlık temizlenmiştir. Lütfen konuyu olmayacak Ajdar fantezilerine getirip, geyiğe çevirmeyiniz aksi takdirde alakasız tüm mesajlar silinecektir. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
istanblues

|
Tarih: Pts 31.12.2007 13:04 Mesaj konusu: |
|
|
Hadi geçmiş olsun, bu sene "Mor ve Ötesi" bizi gururlandırır inşallah. _________________ www.istanblues.org |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Prş 03.01.2008 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
Eurovision da !Sen inanıyomusun bu dediğine?MvÖ nün de oraya tek katılma amacı iyi birşey yapıp Avrupa ya açılabilme hayali.Bakın mesela babam ordaki müzikle hiç ilgilenmez,müziğin üstünde genelde de durmaz.Ama sırf acaba siyasi dengeler değişti mi,Fransa dan Türki ye kaç oranında puan gelir falan siyasetine bakıyo adam olayın.Anlayın siz gerisini. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
impala

|
Tarih: Cum 04.01.2008 17:55 Mesaj konusu: |
|
|
MVÖ, son yıllardaki en kötü derecemizi alacak gibi.. Bu MVÖ' nin iyi müzik yapmadığı anlamına gelmez tabii. _________________ ..ve yol biter...
-Hey ahbap; niye düştün yollara, kaçılacak yer yok ki!
-Olmasın ne çıkar, yoruyorum ya peşimdekini... |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Cmt 05.01.2008 13:00 Mesaj konusu: |
|
|
| impala demiş ki: | | MVÖ, son yıllardaki en kötü derecemizi alacak gibi.. Bu MVÖ' nin iyi müzik yapmadığı anlamına gelmez tabii. |
Katılıyorum.Biraz da tarz ve sound açısından yenik başlıcaz gibi.SERTAB hem ingilizce hemde içerik açısından güzel bir çalışma yapmıştı.Athena farklı tarzı ve seyirciye olan artı pozitif katkısı ile biraz da evsahibi olma avantajıyla kötü sayılmayacak bir derece elde etti.Kenan doğulu nun avantajı ise kendi fikrimce en fazla 2 tane güzel parça olması sebebiyle abartıldı.Ki türkler dereceyi beğenmiyo bi bakıma da haklı olabilirler çünkü medya desteği de nasıl olduysa arkasındaydı Kenanın.Açıkcası karamsarım ama MvÖ nün arkasındayım. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

Kayıt: Jul 07, 2005 Mesajlar: 859 Nerden: Şimdi Zonguldak.
|
Tarih: Prş 21.02.2008 11:02 Mesaj konusu: |
|
|
Şarkıya ben pek ısınamadım, İngilizce olsaydı illaki daha ağır basardı. Eurovision Jürileri ne anlasın Türkçeden? Bu kadar mantıkdamı yok bizde. _________________ http://Myrockpage.com '' Senin Yerin '' seni bekliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 11:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Bestial demiş ki: | | Şarkıya ben pek ısınamadım, İngilizce olsaydı illaki daha ağır basardı. Eurovision Jürileri ne anlasın Türkçeden? Bu kadar mantıkdamı yok bizde. |
katılıyorum.Pek zannetmiyorum ama limi ley gibi bi derece alırsakda nasıl bu kadar kötü olurda denmemesi lazım... _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
| Bestial demiş ki: | | Eurovision Jürileri ne anlasın Türkçeden? Bu kadar mantıkdamı yok bizde. |
Parçalar yarışmadan aylar önecsinden görücüye çıkıyor zaten.Bu da şarkısözlerini inceleme açısından bir şans.Ayrıca jürinin pek bir etkisi olmadığını biliyorsunuz herhalde,insanların oylarıyla belirleniyor herşey. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 16:31 Mesaj konusu: |
|
|
| DEJ-A demiş ki: | | Bestial demiş ki: | | Eurovision Jürileri ne anlasın Türkçeden? Bu kadar mantıkdamı yok bizde. |
Parçalar yarışmadan aylar önecsinden görücüye çıkıyor zaten.Bu da şarkısözlerini inceleme açısından bir şans.Ayrıca jürinin pek bir etkisi olmadığını biliyorsunuz herhalde,insanların oylarıyla belirleniyor herşey. |
hatta halkın verdiği oylardan ziyade ; ülkelerin birbirine verdiği puanlara siyaset karışıyo. mesela görülmüş müdür Ermenistan'ın , Yunanistan'ın yada Sırbistan'ın Türkiye'ye oy verdiği ?
herşeye olduğu gibi müziğe de siyasi ilişkiler karar veriyo.çok yazık. |
|
| Başa dön |
|
 |
|