| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SymptomniA

|
Tarih: Cum 29.06.2007 8:30 Mesaj konusu: |
|
|
evet başka??? üç kişi kaldırım kapatalım bizde  _________________ Stay Heavy... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Cum 29.06.2007 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
böyle olmaz bu işler sitede olup bulusmalar başlıgından haberdar olmayanlar bile var onlara ulaşın..istanbullu insanları çağırın böyle bir planımız var ne dersiniz deyin.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
SymptomniA

|
Tarih: Cum 29.06.2007 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
neyapalım sitenin girişinemi yazalım ?  _________________ Stay Heavy... |
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Cum 29.06.2007 18:43 Mesaj konusu: |
|
|
imzana mesela..kişilere tek tek mesaj at mesela..vesaire.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Cum 29.06.2007 20:40 Mesaj konusu: |
|
|
Siz benim yine İstanbul'a gelmemi mi bekliyorsunuz buluşmak için? Hoş her gelişimde katılım biraz daha azalıyor ama olsun. Mesela son gelişimde hornydevil, deadly, soul_in_torment, blackmailer, silent_guitar ve ben buluşmuştuk ama olsun yine de güzeldi.
Vallahi İstanbul'daki buluşmaların keyfini ben özledim. Durun Ankara'da yapayım bir tane de özendireyim sizi  _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cmt 30.06.2007 10:51 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben aslında gereken açıklamayı yaptım ama daha açıklayıcı olmakta yarar var. Bugüne kadar istanbul buluşmalarını düzenleyen tayfa olarak kendi aramızda yaptığımız görüşme sonucunda alınan karar. bizlerin kesinlikle turkrock adı altında geçen bir buluşmayı organize etmeyeceğimiz ve katılmayacağımızdır. En son yaptığımız buluşmadan sonra burada yönetim tarafından tarafımıza yapılan saçmalıklara karşılık alınmış bir karardır. Ha yapmak isteyen ben geldim haydin buluşak diyeceğine atar oraya bir tarih ve buluşma mekanı, gelen gelir gelmeyen gelmez bu işi bu kadar uzatmanın anlamı yok bence. Yoksa her önüne gelen buraya ya niye buluşulmuyor diye yazarsa burası 500 sayfa dolar ama tek bir buluşma olmaz Biz bayrağı teslim ettik alacak olan yeni arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Umarım eskisi gibi sıcak samimi kahkaların yükseldiği buluşma düzenleyip eğlenebilirsiniz. Saygılarımla DARK-LORD _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 275 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Cmt 30.06.2007 12:27 Mesaj konusu: |
|
|
can, senmi geldin? nerelerdeydin buluşmalar çorbaya döndü ve bundan sonra kolay kolay buluşma olacağını sanmıyorum. _________________ Gözler ki birer parçasıdır sende İlah'ın, Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın.
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin, Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Setheist Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 30.06.2007 19:57 Mesaj konusu: |
|
|
barışarock zamanı istanbuldayım.. başkada gelemem sanırım.. _________________ İyi ki doğdum, Bak 25 Oldum. |
|
| Başa dön |
|
 |
loverman

|
Tarih: Pzr 08.07.2007 9:44 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | Arkadaşlar ben aslında gereken açıklamayı yaptım ama daha açıklayıcı olmakta yarar var. Bugüne kadar istanbul buluşmalarını düzenleyen tayfa olarak kendi aramızda yaptığımız görüşme sonucunda alınan karar. bizlerin kesinlikle turkrock adı altında geçen bir buluşmayı organize etmeyeceğimiz ve katılmayacağımızdır. En son yaptığımız buluşmadan sonra burada yönetim tarafından tarafımıza yapılan saçmalıklara karşılık alınmış bir karardır. Ha yapmak isteyen ben geldim haydin buluşak diyeceğine atar oraya bir tarih ve buluşma mekanı, gelen gelir gelmeyen gelmez bu işi bu kadar uzatmanın anlamı yok bence. Yoksa her önüne gelen buraya ya niye buluşulmuyor diye yazarsa burası 500 sayfa dolar ama tek bir buluşma olmaz Biz bayrağı teslim ettik alacak olan yeni arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Umarım eskisi gibi sıcak samimi kahkaların yükseldiği buluşma düzenleyip eğlenebilirsiniz. Saygılarımla DARK-LORD |
Sanırım Can'a hak vermeden geçemeyeceğim. İnsanlar sadece ortada sadece laf olsun diye bu sayfaya boş boş yazıp duruyor. Halbuki eskiden birşeyler yazıldığı zaman sonuca ulaşılırdı. İnsanlar belirledikleri tarihte belirledikleri yerde olurdu. Hertürlü o buluşma yapılırdı yani. Ankara'dan, Eskişehir'den ve diğer şehirlerden gelen arkadaşlarımız olurdu. Ve çok eğlenilirdi. Evşen'inde söylediği gibi Faruk'un organize ettiği bir bar kapatma olayımız bile olmuştu. Şimdi 10 kişi bir araya gelmekte sıkıntı çekiyor gördüğüm kadarıyla. Ama bildiğim tek şey bu siteden kalma çok güzel arkadaşlıklarım var ( Ör: Serhat ( The Cell ), Can ( Dark Lord ) ) ve daha yazabileceğim birçok isim. Bunun şu satten sonra başka birisine olacağına inanmıyorum. _________________ üç çeşit dostun vardır;
biri ekmek gibidir her zaman ararsın,biri ilaç gibidir ihtiyacın olduğunda ararsın,biri mikrop gibidir, gelip o seni bulur!.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Traven

|
Tarih: Pts 09.07.2007 15:40 Mesaj konusu: |
|
|
ben bu akşam taksimde olacağım arkadaşlar saat olarak 21 diyorum mekan olarak ta dorock diyorum gelenlerle bi şekilde karşılaşırız heralde.
neler konuşuruz
alım&satım köşesi muhabbeti
enstruman/donanım muhabbeti
turkrock sitesi çekiştirmeleri dedikoduları vs. vs.
yakama karanfil takmam o kadar değil ama topsakalım var. Bir de sanırım üzerimde boynuzlu bush resmi olan bir tişört olur. _________________ PunkAT |
|
| Başa dön |
|
 |
Berotomanya

|
Tarih: Sal 17.07.2007 2:00 Mesaj konusu: |
|
|
| buluşma düzenleyinde katılalım yaww |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cum 20.07.2007 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
burası biraz forumun aşağısında kalıyo. ondan gözükmüyo heralde  _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
bungula

|
Tarih: Pzr 29.07.2007 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
o zaman 11 ağustos c.tesi günü buluşuyoruz... bilenler bilmeyenlere söylesin...
dark lord
benay evsen
deadly
cornflake girl
emrah
serdal
tunç
the cell
horny devil
pixies (nick aynı mı bilmiyorum)
lavina
ozoist
filthy
morning grey
the conqueror (nerde bu adam)
darkseed
savarain(rainbow)
lazy coder
lost life
suat atak
aziz korsan
unuttuğum da var bi sürü biliyorum.... bi de henüz tanışmadıklarımız..gelin görüşelim herkes birbirin arasın.. siteye girmeyenler var.... _________________ hiç yoksam, hiç olmadıysam.. |
|
| Başa dön |
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Cum 03.08.2007 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
SiPASTiK'ide eklermisin oraya bungula:)
bu arada bu yazdıklarının hepsi gelecek mi? _________________ Ey gidi goca İsildur,gılıç sallardık Gorgoroth yaylalarında... |
|
| Başa dön |
|
 |
bungula

|
Tarih: Cum 03.08.2007 21:16 Mesaj konusu: |
|
|
henüz kimseden kesin bi ses çıkmış değil... şimdilik senle ben buluşuyoruz.. var mı arttıran? _________________ hiç yoksam, hiç olmadıysam.. |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cum 03.08.2007 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
| bungula demiş ki: | | henüz kimseden kesin bi ses çıkmış değil... şimdilik senle ben buluşuyoruz.. var mı arttıran? |
O listeden nikimi yani DARK-LORD'u silmeni rica edeceğim katılcılar arasında bulunmayacağım çünkü. |
|
| Başa dön |
|
 |
desperate_cry Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 04.08.2007 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
| bungula demiş ki: | | henüz kimseden kesin bi ses çıkmış değil... şimdilik senle ben buluşuyoruz.. var mı arttıran? |
açık arttırmamı bu  |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Cmt 04.08.2007 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
dorock müdavimlerindenim bende,bu akşamda orda olacağım geleni beklerim efem.11 ağustosa benide ekleyin uleeennnn.. _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
tATu

|
Tarih: Pzr 05.08.2007 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
| bende geliom benide ekleyin nerde buluscaz |
|
| Başa dön |