Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - bass için overdrive pedalları
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

bass için overdrive pedalları

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gilberte

MesajTarih: Cum 14.05.2004 17:31    Mesaj konusu: bass için overdrive pedalları Alıntıyla Cevap Ver

kanımca overdrive bass'ta çok güzel duruyor. hatta iyi bir bass overdrive pedalı ile, normal bir gitar distortion veya overdrive pedalının yapabileceklerinden çok daha güzeli yapılabiliyor.
ama hangi bass overdrive pedalı? boss mu ibanez mi? boss'u kayırasım geliyor gerçi..
Dark-Saga

MesajTarih: Cmt 15.05.2004 0:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlla analog gibi bir tutkun yoksa ben preamp-proc. olarak bass pod'u, processor olarakta digitech bnx 3'ü tavsiye ederim.Pod'un ismi yeter esasen, at case'e yallah sahneye! Bir ara vokal kayıtlarında bile inanılmaz neticeler alıyorduk bu aletten 8)Gerçi bizimki XT değildi ama yenisi çıkmış buna bakmakta fayda var...
Line 6 Bass POD XT

BNX ise sınırsız efekt kombinasyonları özgürlüğü sunuyor "all inclusive" çok acayip bir alet
Digitech BNX-3
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gilberte

MesajTarih: Çrş 19.05.2004 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya evet, analogla kafayı bozdum bu aralar. bass pod'a bir bakayım, çok saol
pro-intensity

MesajTarih: Çrş 19.05.2004 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya millet bass over drive ına hiç bakmıyor gitar overdrive ını bile kulanıyorlar boss un od3 ünü kullanan birisini bile gördüm.
Başa dön
gilberte

MesajTarih: Prş 20.05.2004 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya, gitar overdrive'ını bağlamak gibi bir teşebbüste bulundum ve pişman oldum. korkunç bir tecrübeydi ve sesler gerçekten bass overdrivedan farklıydı. her şeyden önce fazla tizdi..gerçi sonuçta ayarlarından filan da çok anlamıyorum ama baya kasmıştım ve o bass overdrive sesini bir türlü alamamıştım..o gün bugündür bass overdrive diye sayıklıorum Smile
kdakan

MesajTarih: Cum 21.05.2004 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

boss'un bass overdrive pedalı iyi deniyor bir de elektro harmonix big muff, bas seslerde de kuvvetli olduğundan hem gitar hem bas için de iyi sonuç alınıyormuş.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
davulzade

MesajTarih: Cum 21.05.2004 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dark-Saga demiş ki:
İlla analog gibi bir tutkun yoksa ben preamp-proc. olarak bass pod'u, processor olarakta digitech bnx 3'ü tavsiye ederim.Pod'un ismi yeter esasen, at case'e yallah sahneye! Bir ara vokal kayıtlarında bile inanılmaz neticeler alıyorduk bu aletten 8)Gerçi bizimki XT değildi ama yenisi çıkmış buna bakmakta fayda var...

Sevgili Dark saga ben de sipariş ettim bass pod xt yi.Fakat halen gelmedi.Nasıl çok merak ediyorum.Behringer i denedim ama pek beğenemedim.Ama line için bass da da iyi diyorlar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pro-intensity

MesajTarih: Cmt 22.05.2004 12:11    Mesaj konusu: odb-3 Alıntıyla Cevap Ver

http://www.bosscorp.co.jp/demos/en/ODB-3_sound/demo.html de belki biraz yardımcı olur boss un odb-3 ün demoları var. bence güzel bundan iyisi daha ne olsun ama buna da aldanmamak lazım birat bulup deneyip almak en iyisi....
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız