Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Can Sıkıcı Reklamlar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Can Sıkıcı Reklamlar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maresal

MesajTarih: Çrş 20.06.2007 19:31    Mesaj konusu: Can Sıkıcı Reklamlar Alıntıyla Cevap Ver

Son zamanlarda her başlıkta çıkan google reklamları denen satır cok canımı sıkıyor.Ayrıca bu, internete genellikle cep telefonundan girdiğim için faturamı gereksiz yere kabartıyor.Bu ne zamana kadar sürecek veya nasıl kapatılır?Ben şu sitenin wap versiyonunu yapsalar da faturalarım azalsa diye hayal kurarken birde reklamları indiriyorum.Esas koktuğum yakında pop-up benzeri reklamlarla bu güzel sitenin kullanılamaz hale gelmesi.Ayrıca awatarları ve üst kısımdaki resimleri kaldırmanında bir yolu varsa lütfen yazın.Bu sitenin maddi desteğe ihtiyacı olduğunu sanmıyorum varsada başka bir başlıkta yazdığım gibi telefon onaylı abonelik yapılıp bunun üzerinden her üyeden 10Ykr,20Ykr gibi bir ücret ile bu iş yapılabilir.
Büyük ihtimalle yöneticilerden birinden olumsuz bir yanıt alıcam ve bu sayfadaki hemen hemen her başlığa yapıldığı gibi bu başlıkta kilitlenecek ama yinede fikirlerimi belirtmek istedim.Teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gabriyeli

MesajTarih: Çrş 20.06.2007 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim bildiğim bu php'den kaynaklanan bir durum yani site yönetiminin elinde olan birşey değil ama yinede yöneticiler kesin ve tam bilgi verirler.
istanblues

MesajTarih: Çrş 20.06.2007 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oldu, bide siteyi senin telefonda daha rahat girmen için tasarlasınlar Smile
sanmıyorum reklamların kalkacağını
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maresal

MesajTarih: Çrş 20.06.2007 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben boyle bisey soylemedim.Sitenin wap versiyonu yapilir bu siteyle baglantili olur.Ayarlardaki temayi degistirmek gibi dusun.Sadece sen etkileniyosun.Neyse zaten oylesine yazmistim.
John5

MesajTarih: Pzr 01.07.2007 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

google reklamları olmasa adamlar aç kalır be Smile
Untouchable

MesajTarih: Çrş 04.07.2007 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kimseninde taktığı yok zaten ben parama bakarım hesabı...oda güzel aslında.. :S
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Daishuman

MesajTarih: Prş 05.07.2007 0:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o reklam gelirleri kimsenin cebine gitmiyor..sitenin domain ücretlerine gidiyor..ayrıca buradaki hiçbir yönetici ve mod bu işi para için yapmıyor sadece zevk aldıkları şeyi gönüllü olarak yapıyorlar..fakat yine de destek almak şart..en azından masraflar için..onun dışında kimse para kazanmıyor....bilginiz olsun
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
istanblues

MesajTarih: Prş 05.07.2007 9:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aaaa niye öyle diyosun şimdi, kazansanız ne olur ki, o sizin hakkınız,
hayır cebinize atsanız ne olur, biri gelip kafanıza silah dayayıp çıkarın lan parayı mı diyecek.
O reklamlar sitenin domain, host vs vs parasını karşılıyor diyosun,
masraf ödendikten sonra arta kalan hiç mi bişi olmadı?
cebinize atmadınız, sokağamı attınız Smile

yeme beni ,ham hammmmm Razz
Daishuman

MesajTarih: Prş 05.07.2007 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olmaz mı Very Happy yani illa söyleteceksiniz ilahi Very Happy geri kalan para hesaplarımıza yatırılıyor...ailemdeki herkes çalışmayı bıraktı mesela..benim turkrocktan kazandığım paralarla geçiniyor koca aile..kingofloss_ daha yeni bir üstü açık araba aldı..markasını vermiyorum tepkilerden korktuğum için Very Happy Futurist izmirde kendine bir villa yaptırıyor.Enchant daha yakın zamanda Türkiye turuna çıktı.paraları güneyli kızlarla yiyecek Very Happy..sitenin sahibi Novemberrain in banka hesapları konusunda çeşitli söylentiler var..ama o ünlü dünyanın en zenginler listesine girdiği söyleniyor..

Benim bildiklerim bunlar...diğer moderatör ve yöneticilerde isterlerse mal varlıklarını açıklarlar...gördüğünüz gibi sitenin domaininden kalan paralar bu şekilde paylaşılıyor..ama o da hakkımız değil mi ? Very Happy
istanblues

MesajTarih: Prş 05.07.2007 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şaka maka Herkes anladı olayı, sen hiç dalgaya verip boşu boşuna sıkılma Cool
Ayrıca futurist ve kingofloss_ u da iyi tanırım, onda da canını sıkma Cool
emreiz

MesajTarih: Prş 23.08.2007 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bencede gogle reklamları olmasa aç kalırlar adamlar
Başa dön
maresal

MesajTarih: Prş 23.08.2007 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ama kalkti galiba yani her halde bi donemlik birsey oldu,telefonun minik ekranini doldurup duruyodu,artik rastlamiyorum.Cok da rahat ediyorum.
Neyse konunun uzatilmasinin anlami yok,zaten bir anlik bikkinlikla acilmis bir baslik.Ama silinebilir demeye gonlum razi olmuyo yukaridaki espriler cok hosuma gitti cunku Very Happy
CityOfAngeLs

MesajTarih: Cum 24.08.2007 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maresal demiş ki:
Ama kalkti galiba yani her halde bi donemlik birsey oldu,telefonun minik ekranini doldurup duruyodu,artik rastlamiyorum.Cok da rahat ediyorum.
Neyse konunun uzatilmasinin anlami yok,zaten bir anlik bikkinlikla acilmis bir baslik.Ama silinebilir demeye gonlum razi olmuyo yukaridaki espriler cok hosuma gitti cunku Very Happy
maresal senden beklerdim bunu simdi de yöneticilerin kazandıgı para ya göz koydun Smile baksanıza abi bi yandan da maresal halklı daishuman artık ömür boyu çalısmadan rahat bir şekilde geçiniyormus bende aynalı-sucuk gibi sefil bir adam nasıl drag star aldı diyordum :S
maresal

MesajTarih: Cmt 25.08.2007 0:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben goz koymiyim de kimler koysun Smile adamlar yakinda Bill Gates i solluycak biz universite diye ugrasiyoruz hala.
Drag star neki,NovemberRain i sahsi ucagiyla istiklal caddesi semalarinda tur atarken gordugunu iddia eden uyeler var Very HappyVery HappyVery Happy
Ee kolay degil 75.000< uye
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız