Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Futbolda unutulmaz anlar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Futbolda unutulmaz anlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pzr 10.06.2007 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben Barcelona'yı yıllardan bu yana çok severim ama bu Laporta denen adam geldikten bu yana takımın düşünce yapısı değişti sanki. Koemanlı, Zubizarettalı, Laudruplu, Stoichkovlu eski Barcelona havasından çok çok uzaklar. Oyunculara bakış açısı ve Barcelonalılık bir kenara atıldı, yıldız transferlerle Real Madrid ile sidik yarışı yaparmışçasına bir yapıya büründüler.

Bu seneyi değerlendirdiğimizde adaletlilik/adaletsizlik gibi bir durum olduğunu sanmıyorum ben çünkü her üç takım da çok fazla fırsat tepti. Özellikle de Sevilla çok net kazanabileceği maçlarda puan kaybı yaşadı. Tabi bunda Avrupa'da da yoluna son noktaya kadar devam etmenin etkisi büyük.

Söz konusu adaletlilik/adaletsizlik durumu son hafta maçları ve Messi'nin golü çerçevesinde edilmiş bir laf zaten. Eh, katılmamak da elde değil bence. Smile Keşke Messi gidip elle attım deseydi. İşte o zaman çok daha fazla insanın alkışını alırdı.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 10.06.2007 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Roberto yüzünden Real'i tuttum ya dün akşam ne desem bilmiyorum, Fenerbahçe insana herşeyi yaptırıyor.
Barça'Ya yazık olacak, ama Real daha çok istiyor bu şampiyonluu, bari sevilla olsa Sad
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 22.06.2007 0:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://youtube.com/watch?v=XKCNv2nsBgs

İlker Yasin olsa, "Evet sevgili izleyiciler, işte müthiş bir gol, çalışılmış bir gol" derdi.. Very Happy

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Purgatory

MesajTarih: Cmt 23.06.2007 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.youtube.com/watch?v=yP2av8_n7hU

http://www.youtube.com/watch?v=IqNiByIusU4

Vallahi bunlar da unutulmaz, ah Bülent abi aaah gülmekten terlettin beni bu sıcakta.. Laughing

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 23.06.2007 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bülent Karpat sinirlenmiş resmen, "kaldırın" derken. Laughing
Aaah ah, onunla Şampiyonlar Ligi bir başkaydı.
Josephking_1903

MesajTarih: Pzr 24.06.2007 0:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.youtube.com/watch?v=HnNaXFlLmXk&mode=related&search=
burdaki yarı küfür olayını geçtim de "ortaya alıyo kanat yok, kanat alıyo orta yok" ne demek yaw Very Happy

http://www.youtube.com/watch?v=AckU38URz8Y&mode=related&search=
bu da eskilerden, güntekin vs ahmet çakar(mahçupsun dimi biraz var dimi Smile)
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Pzr 24.06.2007 0:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya daldık yine youtube a 2 saat çıkamadım, bu arada bu erman toroğlu nun izlemediğim videoları varmış, sadece "ohaaa" diyebiliyorum, işin spor-futbol kısmı bi yana da bu ülkede tv lere nasıl insanlar çıkıyo yahu, "küfür" diye arattığın zaman youtube da, her hafta yayıncı kuruluşun kanalında yayın yapan adam, canlı yayında ana avrat küfür eden insanlarla beraber linkleri çıkıyo, bi insan tanımadığı bi kadına "sen ne zaman bekaretini verdin" diye bir soru sorar mı hiç diyim, gerisini siz izleyin veya izlemeyin ama böyle adamlar futbol sektörünün direk göbeğindeler işte...
Başa dön
rainbow

MesajTarih: Sal 26.06.2007 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kadıköy'de ligin son maçından önce oynanan gösteri maçında top Rıdvan Dilmen'e geldiğinde seyircinin (aradan geçen onca seneye rağmen) ayaklanması unutulmazdır artık benim için. Bence Rıdvan için büyük gurur kaynağı olması gereken bir olaydır, sonuna kadar da hak etmiştir. Saygının bazı duruşları tatbik veya taklit ederek zorla değil, hak ederek kazanıldığının canlı kanıtıdır.
Başa dön
marzaleka

MesajTarih: Cmt 30.06.2007 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 gün önce trt 3'te izlediğim fransa-italya euro 2000 final maçı.rotterdam feyenoord stadında harika bir maç olmuş ya.
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cum 06.07.2007 4:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.youtube.com/watch?v=Otvlt88hRv0

Bülent Karpat'ın bu videosunu izlememiştim ben, gece gece sahur yemeği gibi geldi ya.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 06.07.2007 9:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rainbow demiş ki:
Kadıköy'de ligin son maçından önce oynanan gösteri maçında top Rıdvan Dilmen'e geldiğinde seyircinin (aradan geçen onca seneye rağmen) ayaklanması unutulmazdır artık benim için. Bence Rıdvan için büyük gurur kaynağı olması gereken bir olaydır, sonuna kadar da hak etmiştir. Saygının bazı duruşları tatbik veya taklit ederek zorla değil, hak ederek kazanıldığının canlı kanıtıdır.

O maçı benim için unutulmaz kılan bi abimizin hala Rıdvan top kaybettiği her atakta heyecanla Rıdvan'a küfredebilmesi oldu , maç sona erdiğinde de böyle topçular yok artık deyip Rıdvan'a bir saat övgüler yağdırdı, böyle de garibiz işte Smile
Başa dön
Bronx

MesajTarih: Cum 06.07.2007 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.youtube.com/watch?v=LKymqZWxsuU&NR=1

Gerrard madara olmuş lan Very Happy

MesajTarih: Cmt 07.07.2007 5:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spor basınının unutulmayan gafları
06 Temmuz 2007 15:15

Her kurumu ve her ismi eleştiren spor medyasının tarihe geçen gafları internette elden ele dolaşıyor. İşte ünlü spor adamlarının unutulmayan gafları:

"Gaflar hiç biter mi? Ooo, daha çok var..." demiştik 3 hafta önce... Daha çok vardı, sizden gelenlerle birkaç köşe daha olacak kadar oldu... Spor yazar ve yorumcularımızın söylediği ilginç, komik, unutulmayan sözlerden bir bölümünü daha sizlere gururla sunarım:

Reha Muhtar: Yahu bu Olimpiyat Stadı çok kötü, maç başlıyor yarım saat sonra insanlar geliyor. Hani eskiden 2 film birden vardı, girerdin filmin ortasında sinemaya...
Turgay Şeren: Hatta üç üüüç!.. (Telegol - Star)

Milan - Schalke maçı 3-2 berabere devam ediyor. (PSV Eindhoven - Fenerbahçe maçı, Sabri Ugan)
Yahu bu Sven Goran Eriksson mudur, Motorola mıdır nedir, o kim ki konuşuyor? İngilizlerin paralı bir adamı, biz onların baldır bacak gezen İsveçli kızlarına bi şey diyor muyuz? (Osman Tanburacı)
Hakan, önünde kocaman bir kale, bir plase yapsan yetecek gole... (Şair İlker Yasin, Euro96 grup eleme İsviçre - Türkiye maçı, Hakan Sükür bir gol pozisyonunu kaçırdıktan sonra)
Prekazi geliyooooor vuruyoooooor, ohhhhha be Prekazi bu ne beee! (Orhan Ayhan)
Şampiyonlar ligi kurası öncesi, Telegol:
Güntekin Onay: Hocam, 1. gruptan hangi takımı istersiniz? Kim geçiyor aklınızdan?
Ahmet Çakar: Valla açıkçası Valencia'yı istiyorum.
Turgay Şeren: Ya Ahmet ben de, hatta onun şarkısı da var: Vaağlan si yaağ diye...

Bizim yakaladığımız pozisyonları Beşiktaş yakalasaydı fark olurdu!.. (Elazığspor Başkanı, 5-1'lik Beşiktaş maçından sonraki açıklaması)
Bülent Karpat: Nedir Metin?
Metin Tekin: Ne nedir Abi?
Bülent Karpat: Top diyorum, gol, nasıl oldu?

Topa son dokunamayan Carew... (Beşiktaş - Galatasaray maçı, Show Radyo spikeri)
İki takım da iyice durdu, sanki sahura kalkacaklar. O da ne! Hasan kalktı, ama durdu. (Galatasaray - Akçaabat Sebatspor maçı, Orhan Ayhan)
Maçın bitmesine 20 dakika kalmasına 10 dakika var. ( İlker Yasin, bir Beşiktaş maçı)
Matematik profesörü der ki:

Şampiyonluk şansı dersen bence %90 Fenerbahçe, %70 Beşiktaş, %50 Galatasaray şampiyon olur... (Engin Verel)
Gökmen Özdenak: Sergenciğim, sen Alex'in yanında Ferrari'sin.
Sergen Yalçın: Teşekkür ederim Abi! (Telegol - Star)

04 Nisan 2004, Telegol:
Güntekin Onay: Sayın seyirciler şu an aldığımız bir habere göre Konyaspor'un teknik direktörü Tevfik Lav geçirdiği trafik kazası neticesinde hayatını kaybetmiş.
Turgay Şeren: Ya bunu bırakın şimdi de, Gassaray güzel oynadı ama di mii?

Ersin ben senin geometri hocan olsam, sana sıfır veririm. (Kazım Kanat - Santra, ATV)
Top az daha Fenerbahçe golü olarak PSV fileleriyle buluşuyordu... (PSV Eindhoven - Fenerbahçe maçı, Sabri Ugan)
Sayın seyirciler, size İsviçreli futbolcular hakkında da bilgi vermek istiyorum, ama... Boşverin... (Türkiye-İsviçre maçını anlatan spiker)
Evet sayın dinleyenler, Kayseri Atatürk Stadı'nda golü kimse görmedi, kaleci Ivankov görmedi, 25 bin taraftar görmedi, ben bile görmedim... Diyebilirim ki; Ümit Karan kaleye şut atmadı, adeta tabancayla mermi attı, kurşun attı. Hey maşallah!.. (Kayserispor - Galatasaray maçı, Ümit Karan'ın golüyle gaza gelen Radyo 7 spikeri)
Ailton yan hakemi sözlü olarak uyardı. (Beşiktaş - Vaduz maçını anlatan spiker)
Evet sayın seyirciler, hakem Ukraynalı oyuncuyu maçtan sonra evlat edinecekmiş gibi davranıyor. (Ukrayna - Türkiye maçı, Ümit Aktan)
Evet sayın seyirciler maç başladı. Bu arada İsviçreli hakem aynı Tarzan'a benziyor... Gençliğimizde Tarzan'ın filmlerinde başrol oynayan artistin aynı gençliği... Vallahi çok yakışıklı... (Orhan Ayhan)
Galatasaray - Lazio maçı:
Güntekin Onay: Inzaghi vuruyoooorr...
Turgay Şeren: Bu Inzaghi'nin kardeşi mi?
Güntekin Onay: Evet.
Turgay Şeren: Kardeşi di mi?
Güntekin Onay: Evet Sayın Şeren.
Turgay Şeren: Belli, zaten suratı da benziyo bak.
Başka matematikçi de şöyle der:

Beşiktaş'ın şampiyonluğu matematiksel olarak değilse bile geometrik olarak bitti. (İlker Ateş)
Aurelio'nun devam edip edemeyeceği az sonra belli olacak! (PSV Eindhoven - Fenerbahçe maçı, Sabri Ugan)
Ukrayna oyuncu değiştiriyor. Husin girdi oyuna. Top onda... Karşısında Hüseyin var. Bizimkisi daha Hüseyin tabii. (Ukrayna - Türkiye maçı, Ümit Aktan)
Hamit evet... Hamit topu çok tutma ayağında... Bravo... Ama oraya değil... Ah!.. Hamit tekrar kazandı... Aferin!.. Hemen pas ver... Verdi... Okan... Okan koşsana oraya... Şimdi hemen defansa dönün... Aferin Volkan, aferin!.. Hemen çıkar topu elinden... Hakan sola koş... Bravo!.. Aferin!.. (Türkiye - Danimarka maçı, İlker Yasin)
İndirecekseniz indirin artık. (Kosta Rika - Türkiye maçında Levent Özdilek)
İki ucu zorlu değnek. (Türkiye - Yunanistan maçı, Mehmet Baturalp)
Yüzlerinde 'maç sonrası sevineceğiz, şimdi bekliyoruz, tedirgin bir bekleyiş içindeyiz' ifadesi var. (Japonya-Türkiye maçını anlatan spikerin tribünlerde maçı seyreden Federasyon yetkililerinin yüzlerindeki ifadeyle ilgili müthiş analizi)
- O topu gol yapmak için hiçbir şey yapmaya gerek yok. Orada ağaç olsa, gelip top çarpsa gol olur.
- Dedeler yarışında derece alamamış bir dede bile tekerlekli sandalyeyle o golü atardı. (Kasım 2002 Fenerbahçe-Bursaspor maçını Radyo D'den anlatan ve Washington'un kaçırdığı her gol sonrası sinirlenen Ümit Aktan)

Karlı bir gün, spiker Ümit Aktan: Sahadaki karların tamamı temizlenememiş, buradan bakıldığında saha yoğurtlu ıspanak gibi görünüyor.

Bak şu konuşana!
Ben Ertuğrul Sağlam'ı, Chelsea Menajeri Jose Mourinho'ya benzetiyorum.

(Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören)

Haydi hayırlısı!
Hakan, ona attırdığım gollerle gol kralı olacak.

(Lincoln)

Öz Beşiktaşlı!
Kimse benim kadar Beşiktaşlı olamaz, Ertuğrul bile...

(Rıza Çalımbay)

Tabii tabii!
Yılmaz Vural'ın centilmenliği elden bıraktığını ben hiç görmedim.

(Barbaros Çıdal - Futbol Pazarı, KanalTürk)

Demez Abi!
Canaydın, yeter demeye hakkın yok...
(Turgay Şeren - Akşam)

Küfür serbest!
Bana kızma; ama sen futbolu bilmiyorsun. Bana kızma, istersen küfür et!
(Ahmet Çakar - Santra, ATV)

Biz de!
Ben seni bu konuşmalarınla Beşiktaş camiasına yakıştıramıyorum Adnan.
(Ziya Şengül - Telegol, Star)

En güzeli!
Bundan sonra haklı olduğumuz konularda susmak yok. Meydanı, artık boş atıp tutanlara bırakmak niyetinde değilim.
(Selçuk Yula - Pas Fotomaç)

Hiç konuşma! Hep sus!
Ziya Şengül: Ya sen ne kadar çok konuşuyorsun kardeşim. Vır vır vır...
Adnan Aybaba: Az mı konuşayım, ne yani? Ne yapayım Ziya Abi?
(Telegol - Star)

Vah vah!
Kulübün yerini şoförlere sorup gelmedim. Uzun yıllardır Galatasaray'ın içindeyim. Galatasaray'ı basamak yapmadım, menfaatim için kullanmadım, yönetimin içinde bulunduğum dönemde kendi alacağım para için kulübü icraya vermedim. Belki politik deham burada. Ayrıca attığım imzalar nedeniyle bütün mal varlığım bloke halinde.
(Özhan Canaydın)

Bilmez miyiz!
Ben başkaları gibi ima etmem, direkt sorarım.
(Serhat Ulueren - Telegol Özel, Star TV)

Kaynak : Nilay YILMAZ / MİLLİYET
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Josephking_1903

MesajTarih: Pzr 08.07.2007 0:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu spor programlarında geçen bütün enstanteneler "futbolda unutulmaz anlar" başlığını kapsar, hatta sınırlarını kırar bile Smile efsane adamlar yaw Smile
Başa dön
kelle

MesajTarih: Pzr 08.07.2007 2:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

telegol komple unutulmaz anlar barındırıyor zaten heh
ebrar87

MesajTarih: Çrş 11.07.2007 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hhe macı tam hatırlamıorm galıba fb gs macıydı kesınlıkle umıt ozat ın yere kapaklanısı we ardından bır hafta sorada sampıyonlar lıgınde kayarak cımlerı yerınden söküşüydü hayatımda hıc bu kadar gulmemıstım kesınlıkle bayılıyorum bu adama:)
Başa dön
The_Memory_Remains

MesajTarih: Pts 16.07.2007 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben Miklos Feher'in ölümünü asla unutamam...

Bir de FB- Gaziantep maçını (4-3) tribünden izlemiştim. O maçı Fb değil FB taraftarı aldı.. Ne maçtı yaa ....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hakan_el

MesajTarih: Pts 16.07.2007 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.youtube.com/watch?v=b5m8ymeX5Yc&mode=related&search=

Böyle birsey görmedim ben. Futbol oynundan korkmaya bile basladim.
The_Memory_Remains

MesajTarih: Pts 16.07.2007 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir şey değil . Altta bütün dinler birbirlerine girmiş . Very Happy Müslümanlara yalancı diyenler var. Hristiyanlara kitabınız değişti diyenler var... Ohooo güzel bir Tube Razz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Josephking_1903

MesajTarih: Sal 17.07.2007 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hakan_el demiş ki:
http://www.youtube.com/watch?v=b5m8ymeX5Yc&mode=related&search=

Böyle birsey görmedim ben. Futbol oynundan korkmaya bile basladim.

hakkatten çok enteresan bi görüntü yaw, nasıl öyle taklalar atmış, nasıl bi ölümdür bu böyle, hiç haberlere falan da çıkmadı böyle enteresan bişey, bi de fondaki arapça ilahiye benzer bişey olayı daha bi dramatize etmiş, insan tırsar gibi oluyo biraz Confused
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Sonraki
20. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız