| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gurultu_27

|
Tarih: Sal 19.06.2007 21:17 Mesaj konusu: Özge Fışkın |
|
|
Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü mezunu olan Özge Fiskin ögrencilik hayati boyunca müzisyen arkadaslari ile kurdugu cover grubu ile Ankara’daki rock barlarda sahne aldi.1995 yilinda Fender Blenders adinda kurdugu grup ile Ankara’da 4 yil boyunca müzik yapti.2000 yilinda katildigi Roxy Müzik Yarismasinda Jüri Özel Ödülü aldi.Ayni yil Sertab Erener ve ilerleyen yillarda Levent Yüksel’e sahne üzerinde geri vokal yaparken, solo çalismalarina da devam etti.Çesitli albümlerde geri vokal kayitlari ve reklam jingle seslendirmeleri yaparken, solo kariyerine devam etmek üzere kendi söz ve beste çalismalarini sürdürdü.Özge Fışkın’ın ilk albümü “Kilitler” Cenk Eroğlu prodüktörlüğünde 9 ay süren bir stüdyo çalışmasından sonra tamamlandı. Albümde yer alan şarkıların bir çoğunun söz ve bestesi Özge Fışkın’a ait. Levent Yüksel’in müzik direktörlüğünü üstlendiği albümde yer alan şarkıların düzenlemeleri Cenk Eroğlu tarafından yapıldı.
Cenk Eroğlu, Levent Yüksel, Pat Mastelotto, Nurkan Renda, Ete Kurttekin gibi müzisyenlerin yer aldığı Özge Fışkın’ın ilk albümü “Kilitler” ID etiketi ile müzik marketlerde yerini aldı.
Albümün çıkış şarkısı sözü Özge Fışkın’a, müziği Cenk Eroğlu’na ait olan “Bıraktım”. “Kilitler” albümünün iddialı şarkılarından biri de Özge Fışkın & Levent Yüksel düeti olan “Unutulurmuş” şarkısı…
Şarkı listesi:
01 - Bıraktım
02 - Neşter
03 - Ölümsüz
04 - Sonra
05 - Unutulurmuş
06 - Mucize
07- Bahçe
08 - Çok
09 - Kilitler
10 - Kalbinden Vursun
alıntı...
http://www.ozgefiskin.com/
http://www.myspace.com/ozgefiskin2007 _________________ *Gürültü*
www.aylinonline.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
nicegirl_fb

|
Tarih: Çrş 20.06.2007 22:35 Mesaj konusu: |
|
|
| başarılı güçlü bi sesi var. bıraktımı sevdim başarılar, yolu açık olsn... |
|
| Başa dön |
|
 |
alivestero

|
Tarih: Prş 21.06.2007 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
zaten 10 yıllık bi tecrübesi vardı albüm güzel özellikle bıraktım güzel bişarkı olmuş  |
|
| Başa dön |
|
 |
esresr

|
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cmt 23.06.2007 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
soy adı akıllarda kalmasını sağlayabilir
bu arada makinada izlemiştim ablanın bi gitarcısı var adam acaip bişey yapmadıgı iş yok yurt dışında onla çalmış bunla çalmış bi sürü albumde çalışmış
ailenecek ilgiyle izliyoruz başarılarının devamını diliyoruz _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cmt 23.06.2007 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
soy adı komik ya özge olsaydı sadece daha hoş olurdu? ya da özge f. gibi tabi bana düşmez ama özür dilerim  _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
muratzeki

|
Tarih: Cmt 23.06.2007 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
barda soundtrackinde sesine haran olmuştum.
bi akmara uğramak lazım albüm çıkmış madem... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Sal 26.06.2007 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
Avea 2007 Harbiye Açıkhava Konserleri Kapsamında
Rock Müzikaller
13 Ağustos Pazartesi, 21:00
Harbiye Açıkhava Tiyatrosu - Istanbul
Rock Muzıkaller Gununde Cıkan Sanatcılar
KATILIMCILAR
Müzik Direktörü: Tuluğ Tırpan
Reji: Onur Turan
Koreograf: Nur Sonbahar
Rock Starlar (Alfabetik Sırayla)
Demir Demirkan
Hayko Cepkin
Ogün Sanlisoy
Özge Fişkin
Pamela
Müzik Starlar;
Ayça Varlıer
Barış Berker
Onur Turan
Sitare Bilge
& 8 kişilik Rock Ensemble
nasıl bı muzıkal olacak bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Cum 29.06.2007 1:24 Mesaj konusu: |
|
|
| Bana hitab etmiyor ama gerçekten başarılı bulduğum bir isim Özge Fışkın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ygt Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 29.06.2007 19:27 Mesaj konusu: |
|
|
sesi güzel şarkıda güzel  |
|
| Başa dön |
|
 |
karanlikoda

|
Tarih: Cum 29.06.2007 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
| cok guzel bi sesi var sarkilarindan en cok kilitler sarkisini sevdim |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cmt 30.06.2007 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
bana itici geldi. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 30.06.2007 18:32 Mesaj konusu: |
|
|
şarkılarmı yoksa kendisi mi ?  |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Cmt 30.06.2007 18:49 Mesaj konusu: |
|
|
soyadi kadar cektigi klipde ınsanların boy sırasına gırıp klip cekmeleride komıigime gitmistir...(tabiki bu benim sahsi fikrim)
tabiki yaptıgım ışe saygım vardır... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
miss_zombie

Kayıt: Jul 13, 2006 Mesajlar: 174 Nerden: ortadan ikiye bölünmüþ bir haritadan...
|
Tarih: Pzr 15.07.2007 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
''Bıraktım'' melodik, birkaç ke dinledikten sonra hoş geldi kulağıma. Sözleri biraz basit gibi ama... _________________ Tırtılın ölüm dediğine biz kelebek diyoruz...
www.baraka.cc
www.afrikagazetesi.net |
|
| Başa dön |
|
 |
birmanya

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir sesi var şarkı çok çok başarılı olmasa da..bu arada gitarist abi benımde ilgimi çekmiş durumda:=) _________________ DÜnyA haYal oLUR,HayAL de GErçEk...NOVALIS |
|
| Başa dön |
|
 |
luNa

|
Tarih: Sal 17.07.2007 12:53 Mesaj konusu: |
|
|
Son zamanlarda dinlediğim en güzel ve başarılı albümlerden biri,Levent Yüksel le olan düet şarkısı da çok güzel,albüme bayıldım...
Ankara Manhattan da ciktigi yilarda Orhan Gencebay ın Gönül ünü cover lamasıyla da bilinirmiş,sırf bu yorumu için bile Fender Blenders ı dinlemeye gidenler olurmuş:)Ank.da eski bir dinleyici kitlesi oldukça mevcut,yaşımdan dolayı ben pek yetişemedim ama bilmek isterdim doğrusu... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 17.07.2007 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
| gitarist abi harbiden bayağı iyimiş messtival canlı perf. izledim çok iyi |
|
| Başa dön |
|
 |
me_andmyself

|
Tarih: Çrş 25.07.2007 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
| dumanduman demiş ki: | cektigi klipde ınsanların boy sırasına gırıp klip cekmeleride komıigime gitmistir...(tabiki bu benim sahsi fikrim)
tabiki yaptıgım ışe saygım vardır... |
katılıyorum...o güzel şarkıya daha iyi bir video klip çekilebilirdi ayrıca bi insan klibinde bu kadar çirkinleştirilir doğrusu, yani azim göstersen ancak bu kadar olur, canlı izlediğimde tanıyamadım.yakışmamış klip. |
|
| Başa dön |
|
 |
Dukha666

|
Tarih: Prş 26.07.2007 16:56 Mesaj konusu: |
|
|
çok sağlam bir hatun birlikte şarkı söylemek isterdim çıkışları fln cok iyi yapmışlar tebrikler ve başarısının devamını dilemekteyim _________________ <div>Tanrını Yücelt,Kadınını Sev,Ülkeni Savun.. </div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|