| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pts 14.05.2007 18:25 Mesaj konusu: Ankara Buluşmaları |
|
|
Başlık, sayfalarca mesajla temizlenmesi mümkün olmadığından dolayı sıfırlanmıştır. Lütfen yeni başlığa yazmadan önce aşağıdaki maddeleri gözden geçirelim:
1- Buluşmalar bölümünün forumun içinde bir bölüm olduğunu unutmayınız. Genel Forum Kurallarında geçerli olan kurallar neyse, bu bölüm için de geçerlidir. Yazım kurallarına lütfen dikkat ediniz. Kasıtlı olarak yanlış yazılmış ve Türkçe ihlali yapılmış mesajlar silinecektir.
2- Buluşmalar bölümünün havası gereği karşılıklı yazmamak pek mümkün olmasa da mesajlarda daha dikkatli olunuz ve mümkün olduğu kadar irc ortamına çevirmemeye çalışınız. Genel itibariyle burası sohbet için değil buluşmalardan haberdar etmek ve haberdar olmak için vardır. Kendi aranızdaki sohbetleri buraya taşımamaya özen gösteriniz.
Ankara buluşmaları için bu başlıktan sıfırdan başlıyoruz. _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Sal 15.05.2007 9:36 Mesaj konusu: |
|
|
Kendi adıma bunu yapmamak için caba göstereceğim:)
Neyse attığımız mesajın bari bir manası olsun yeni buluşma başlığı altında ilk buluşmamızı gerçekleştirmeye ne dersiniz sayın arkadaşlar... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
aschkar

Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 157 Nerden: Bayrağın Dalgalandığı Her Yerden
|
Tarih: Sal 15.05.2007 18:36 Mesaj konusu: |
|
|
şu an şehir dışındayım ama pazartesi günü ankarada olucam.benim için zaman ve vize zamanı final zamanı sıkıntıları geride kaldı. her zman uygun akşam 6dan sonra _________________ üstat doğru söylemiş AT AVRAT STRAT |
|
| Başa dön |
|
 |
Shadow_boy

|
Tarih: Prş 31.05.2007 1:07 Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar Buluşma tarihi belirleyelimm...
Ank'dan KORaY ben buluşma konusunda gelişmeler bekliyorum... _________________ falanca grubun , filanca isimli lead gitarist 'i imzamı beqenmedi m.q bi daha koyarsam... |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan_

|
Tarih: Cmt 02.06.2007 20:05 Mesaj konusu: |
|
|
| adım cihan buraya daha yeni üye oldum dostluklara arkadaşlıklara varım buluşma olursa gelirim |
|
| Başa dön |
|
 |
Shadow_boy

|
Tarih: Pzr 03.06.2007 1:11 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar 03 haziran Pazar yani yarın ! Yolcu bar(SSK iş hanı 3. kat) 'da KareoKe isimli bi etkinlik olcak giriş ücretsiz!!! Hem etkinliğe katılmış olur eğleniriz... Hemde bu arada bulusup tanışmış oluruz! Güzel zaman geçiririz...
Siz ne dersiniz ???
Mekan : Kızılay S.S.K iş hanı 3.Kat Yolcu BAR
etkinlik saat 20:00'de başlayacak ama biz yarım saat öncesinden yani 19:30 'da Yolcu BaR 'da buluşalım... _________________ falanca grubun , filanca isimli lead gitarist 'i imzamı beqenmedi m.q bi daha koyarsam... |
|
| Başa dön |
|
 |
smoky

|
Tarih: Sal 12.06.2007 12:54 Mesaj konusu: |
|
|
ya ben yaz okulu için 21 haziranda ankaraya gelicem..o tarihten sonra bir buluşma olsa uyar mı acaba size..ben de katılmak istiyorum..daha önce hiç katılamadım da:) _________________ bana çirkinliğimden ve tarihimden uzak bir ölüm getir özentisiz ve kendine hayran olmayan bir ölüm gözlerin ve sesin kadar kesin olan bir ölüm |
|
| Başa dön |
|
 |
DaRkShInE

|
Tarih: Sal 12.06.2007 17:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Shadow_boy demiş ki: | Arkadaşlar 03 haziran Pazar yani yarın ! Yolcu bar(SSK iş hanı 3. kat) 'da KareoKe isimli bi etkinlik olcak giriş ücretsiz!!! Hem etkinliğe katılmış olur eğleniriz... Hemde bu arada bulusup tanışmış oluruz! Güzel zaman geçiririz...
Siz ne dersiniz ???
etkinlik saat 20:00'de başlayacak ama biz yarım saat öncesinden yani 19:30 'da Yolcu BaR 'da buluşalım... |
Cevap vermemişler yazdığın mesaja,ama turkrockta kayıtlı olan üyeler vardı zaten orda,yani bir nevi buluşma gibi oldu ve tek kelimeyle çok eğlenceliydi,gelmeyenler,gelemeyenler,işim çıktı gidemedim diyenler çok şey kaçırdılar.
Neyse buluşma ayarlansın bir şekilde,gelebilen gelsin gelemeyene de uğurlar ola Evet,buluşma fikirleri bekleniyor... _________________ Doğum,belli çözünürlükteki enerji parçacıklarının birleşmesine,Ölüm,bu parçacıkların çözünüp,geldiği yere dönmesine denir.Asıl önemli olan safa yaşamdır,enerjilerin ayrışmadan önce,enerji parçacıklarının frekansının ne kadar yüksek olduğunu belirler. |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Sal 12.06.2007 20:56 Mesaj konusu: |
|
|
| DaRkShInE demiş ki: | | Shadow_boy demiş ki: | Arkadaşlar 03 haziran Pazar yani yarın ! Yolcu bar(SSK iş hanı 3. kat) 'da KareoKe isimli bi etkinlik olcak giriş ücretsiz!!! Hem etkinliğe katılmış olur eğleniriz... Hemde bu arada bulusup tanışmış oluruz! Güzel zaman geçiririz...
Siz ne dersiniz ???
etkinlik saat 20:00'de başlayacak ama biz yarım saat öncesinden yani 19:30 'da Yolcu BaR 'da buluşalım... |
Cevap vermemişler yazdığın mesaja,ama turkrockta kayıtlı olan üyeler vardı zaten orda,yani bir nevi buluşma gibi oldu ve tek kelimeyle çok eğlenceliydi,gelmeyenler,gelemeyenler,işim çıktı gidemedim diyenler çok şey kaçırdılar.
Neyse buluşma ayarlansın bir şekilde,gelebilen gelsin gelemeyene de uğurlar ola Evet,buluşma fikirleri bekleniyor... |
Eh hadi buluşalım misal bu haftasonu pazar günü iyi olabilir... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
smoky

|
Tarih: Sal 12.06.2007 21:13 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu haftasonu değil haftaya buluşun..ben gelemiyorum evdeyim.. _________________ bana çirkinliğimden ve tarihimden uzak bir ölüm getir özentisiz ve kendine hayran olmayan bir ölüm gözlerin ve sesin kadar kesin olan bir ölüm |
|
| Başa dön |
|
 |
DaRkShInE

|
Tarih: Çrş 13.06.2007 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
| dennischambers demiş ki: | | DaRkShInE demiş ki: | | Shadow_boy demiş ki: | Arkadaşlar 03 haziran Pazar yani yarın ! Yolcu bar(SSK iş hanı 3. kat) 'da KareoKe isimli bi etkinlik olcak giriş ücretsiz!!! Hem etkinliğe katılmış olur eğleniriz... Hemde bu arada bulusup tanışmış oluruz! Güzel zaman geçiririz...
Siz ne dersiniz ???
Neyse buluşma ayarlansın bir şekilde,gelebilen gelsin gelemeyene de uğurlar ola Evet,buluşma fikirleri bekleniyor... |
Eh hadi buluşalım misal bu haftasonu pazar günü iyi olabilir... |
Sen bir atlamasan şaşardım zaten Buluşalım da daha fazla kişi gelebilme ihtimali var madem,bekleyelim biraz,smoky gelecekmiş mesela,o zamana kadar daha fazla gelecek kişi illa ki çıkar.Evet,gelecek insan evlatları yazmaya devam etsin,ona göre ortak zaman belirleyelim... _________________ Doğum,belli çözünürlükteki enerji parçacıklarının birleşmesine,Ölüm,bu parçacıkların çözünüp,geldiği yere dönmesine denir.Asıl önemli olan safa yaşamdır,enerjilerin ayrışmadan önce,enerji parçacıklarının frekansının ne kadar yüksek olduğunu belirler. |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
|
| Başa dön |
|
 |
DaRkShInE

|
Tarih: Çrş 13.06.2007 23:13 Mesaj konusu: |
|
|
| anarchist demiş ki: | Haziran ayı için biraz zor değil mi arkadaşlar ya? Stajlar, tatiller, memlekete gidenler vs  |
Eh,olduğu kadar,oldurduğumuz kadar,gittiği yere kadar...Neyse gel(ebil)ecek olanlar arasından çoğunluk sağlanır,geri kalanlarla da başka zaman buluşulunur,bu kadar basit. _________________ Doğum,belli çözünürlükteki enerji parçacıklarının birleşmesine,Ölüm,bu parçacıkların çözünüp,geldiği yere dönmesine denir.Asıl önemli olan safa yaşamdır,enerjilerin ayrışmadan önce,enerji parçacıklarının frekansının ne kadar yüksek olduğunu belirler. |
|
| Başa dön |
|
 |
snatchfire

|
|
| Başa dön |
|
 |
cnvrs

|
Tarih: Cmt 16.06.2007 12:31 Mesaj konusu: |
|
|
haftaya ankaradayım bende katılabilirim  |
|
| Başa dön |
|
 |
madden_da_third

|
Tarih: Sal 26.06.2007 3:44 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de katılmak istedim bir an nedense... _________________ The Fish --> Davul |
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 26.06.2007 5:19 Mesaj konusu: |
|
|
Üç _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
DaRkShInE

|
Tarih: Çrş 27.06.2007 20:19 Mesaj konusu: |
|
|
Sayı artıyor da tekrar bir tekmil almanın yararı vardır bence,kimler burda ve gelebilecek,kimlere gelemeyecek bunu belirleyelim daha sonrasında zamanı belirleyelim... _________________ Doğum,belli çözünürlükteki enerji parçacıklarının birleşmesine,Ölüm,bu parçacıkların çözünüp,geldiği yere dönmesine denir.Asıl önemli olan safa yaşamdır,enerjilerin ayrışmadan önce,enerji parçacıklarının frekansının ne kadar yüksek olduğunu belirler. |
|
| Başa dön |
|
 |
madden_da_third

|
Tarih: Prş 28.06.2007 1:47 Mesaj konusu: |
|
|
| DaRkShInE demiş ki: | | anarchist demiş ki: | Haziran ayı için biraz zor değil mi arkadaşlar ya? Stajlar, tatiller, memlekete gidenler vs  |
Eh,olduğu kadar,oldurduğumuz kadar,gittiği yere kadar...Neyse gel(ebil)ecek olanlar arasından çoğunluk sağlanır,geri kalanlarla da başka zaman buluşulunur,bu kadar basit. | Sürekli yenisini ayarlamak yerine herkesin uygun olduğu bir döneme getirmek daha mantıklı olru bence... Sürekli buluşma olunca gelen de olmuyor çünkü... Hem ben de gelemem Haziran'da... Ama gelebliecek olsam da aynı öneriyi yapardım... _________________ The Fish --> Davul |
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Cum 29.06.2007 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
ben birkaç güne yine ankarama dönüyorum..iyi bir katılım ile neden olmasın .. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|