Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 17.07.2007 16:52 Mesaj konusu:
bu yardım kampanyasını bu kadar geç farkettiğim için çok üzgünüm,, umarım hala devam ediodur,,,
annem en son:"eşşek kadar adam oldunuz hala böle kitaplar var evde!" die bi yığın hikaye kiabını gösteriodu ayrıca benim yiğenlerin kitapları başlı başına bi kütüphane eder,,lütfen kampanya devam edio diin,,beni annemden dayak yemekten kurtarın ehuheee
Kayıt: Feb 14, 2007 Mesajlar: 595 Nerden: Zonguldak [Ev] Denizli [Okul]..
Tarih: Sal 28.08.2007 22:30 Mesaj konusu:
Bende zonguldaklıyım, zonguldakıma döndüğümde bende birşeyler yollamayı çok isterim, ayrıca öğretmen arkadaşımızı da tebrik ediyorum bu hareketinden dolayı.. Yolu açık olsun.. _________________ Satılık BOSS GT-3 http://turkrock.com/ftopic94481.html
bende yardım yapmak istiyorum arkadaşlar
nasıl tarz kitaplar gerekiyor ve nerde toplanıcak bunlar biri bilgilendirsin beni lütfen _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla
Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1123 Nerden: müsait bi yerden!
Tarih: Cmt 26.04.2008 10:57 Mesaj konusu:
Uzun zamandır aklımda böyle bir yardım fikri vardı. Gazetelerin verdiği 100 Temel Eser kuponlarını biriktirip bir okula bağışlamak istiyordum. Aklıma bu başlık geldi hemen...
Akşam gazetesi veriyor 59 kupona... Alıp göndermek istiyorum...
Herkesin evinde olmayabilir, ama buradaki duyarlı kişiler günde sadece 25 Kr ödeyerek çok büyük işler yapabilirler...
Başlığı açan arkadaş beni bilgilendirirse sevinirim... _________________ www.myspace.com/denoktabenokta
birisi şuraya kampanya için numara yazabilir mi...yada özelden bana atsın...elimde tam 2 koli kitap var...her türden... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız