Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fransız ürünlerini boykot edin!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fransız ürünlerini boykot edin!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
can_3650

MesajTarih: Pts 14.05.2007 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

danimarka gibi frensa da pişman olacak bence azimle seven dagları deler.
ben inanıyorum destekliyorum 1 veya 2 ay içinde haberlerde çıkar boykot Wink
yazar11

MesajTarih: Cmt 02.06.2007 2:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesajınız küfür içerikli olması nedeniyle yönetim tarafından silinmiştir. Lütfen uslubunuza özen gösteriniz ve Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
satiwa
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 30.07.2007 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaaa bu başlık hala neden sabit duruyorr?????? geçmedimi modası?
darkwingduck

MesajTarih: Pts 30.07.2007 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fransa ermeni soykırımı yok diyene ceza uygulamasını durdurana kadar geçmeyecek "moda"sı
mer_ve

MesajTarih: Pts 30.07.2007 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu ürünlerin çoğunun adını ilk defa duyuyorum türk milletinin %2si filan anca kullanıyodur,o yüzden boykoyt isteniyorsa yapılacak şey devletin fransız malı almayı kesmesidir.
Başa dön
darkwingduck

MesajTarih: Pts 30.07.2007 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yada cezairlilere yapılan zulmü islam konferansında bikaç arap ülkesine kabul ettirmeyi başarıp etkili olabiliriz..
KibByezTskLtf

MesajTarih: Pzr 09.09.2007 2:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

#Gereksiz bir boykot, fransiz ürünleri türkiyede nadir bir sekilde kullanilmakta (ilaç piyasasi di$inda) olup, türkiye pazarindan elde edilecek zarar fransaya katiyen dokunmayacaktir.

Illa ses getirecek bir protesto $ekli araniyorsa en uygunu gidip fransiz konsoloslugunda -etrafa herhangi bir zarar vermeksizin- eylem yapmaktir.
Zira ürünlere yapilan bir boykotun fransiz hükumeti tarafindan önemsenecegi düsünülemez.

(Bir önce ki sayfalari okuma zahmetinde bulunmadim fakat boykotu benim gibi gereksiz görenler oldugu gibi onlara kar$ilik verenlerin de olduguna eminim.
Madem ki topic hala üst siralarda, ben de görüslerimi aktarayim dedim.)
Başa dön
gorona

MesajTarih: Pzr 09.09.2007 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fransız mallarımı türkiye piyayasında az bulunmakta Shocked hangi markadan girmemi istersin konuya? sırf otomotiv piyasası yeter, ne yazdığının farkındamısın arkadaşım. bence hertürlü boykot, eylem vs yapılmalı. hadlerini bilsinler biraz..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
snatchfire

MesajTarih: Çrş 10.10.2007 2:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

itaatsiz demiş ki:
aydın geçinip de yabancı ürün kullanmayı bir marifet sayanlar özellikle okumalı bu yazıyı...

ayrıca,

gariban adam, zaten bu firmaların ürettiği ürünleri almaz!...

okudum ve ağlıcaktım dibine kadar katılıyorum arkadaşa bu ürünleri alan insanlar elit kesimdir ''geneli'' onlarda... neyse kasmıcam çok doluyum hepsinin ... diye başlamamak için susuyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
napalm

MesajTarih: Çrş 10.10.2007 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne kadar güzel üzerimdeki bütün herşey Türk malı bu ülkenin malı...ne mutlu bana...
BilimTekYoldur

MesajTarih: Cum 19.10.2007 0:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Önce süslü kokonaları, kozmetik cart curt olmadan yaşayamayan embesil tikileri falan yoketmeliyiz bu boykotu daha ciddiyetle sürdürebilmek için Laughing
Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
the_rhcp

MesajTarih: Sal 05.02.2008 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ah ahh ne kullanacağımızı şaşırdık.Çoğu ürünler ithal.Fransa,Danimarka,Amerika,İsrail vs....Türk ürünlerinin gelirleri bile yurtdışına gidiyor.Onu boykot bunu boykot.Aslında güzel bir şey tepkimizi koymak ama tepki koyulacak o kadar ürün var ki bu gidişle aç kalacagız.Smile)))
metallizm

MesajTarih: Sal 05.02.2008 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yerli malı yurdun malı kısacası herkes onu kullanmalı diyorum...Hem kalkınma açısından kendi ülkemize yatırım yaparsak bizim için daha iyi olacaktır.Her konuda...
Başa dön
duu_rock

MesajTarih: Pts 25.02.2008 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaten benim bu ürünleri almaya param yetmez..bir tek danone var yakın gelen onuda karikatür olaylarından sonra hiç lamdım..herkes bireysel olarak tepkisini belirtirse bir şekide bir gün çoğalıp sesimizi duyuırabiliriz..
metal_up_your_ass_

MesajTarih: Cmt 08.03.2008 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Boykot çok saçma geliyor bana.Yani gerçekten boykot olsa sonuna kadar destekleyelim.Ama bu 3 5 kişiyle sınırlı kalıyor.Herkes senin gibi düşündüğü için yapılamıyor sesleri gelebilir.Benim gibi düşünmüyorlar çünkü pazarlarını çoktaaan oluşturmuşlar halkta iyice benimsemiş durumda bugün peugeot marka otomobilin Türkiye'deki pazarını bilmeyen yoktur.Engellenemez derecede halk benimsemiş durumda.Renault yu zaten söylememe bile gerek yok.Benim aklıma en basitinden araba örneği geldi ve bunlar çoğaltılabilir.
Başa dön
gorona_arxebo

MesajTarih: Cmt 08.03.2008 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

üstelik bu fransız otomobiller 5 para etmez.
metal_up_your_ass_

MesajTarih: Pzr 09.03.2008 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende sevmiyorum ama millet sevmiş onların biliceği iş.Kardeşim Türkiye yapsın alayım Türk malı alayım ama araba almaya kalksam şimdi doğan şahin kartal mı alayım.Kola diyoruz coca cola içmeyelim amerikaya bilmem nereye gidiyo yahu bizimkilerin yaptığı içilmiyoki Mad Kalite bozukluğu olduğu sürece yabancılara mahkumuz...
Başa dön
Madcow_Prion

MesajTarih: Çrş 09.04.2008 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence çengi çağırtalım bu başlık altına ... Şöle bir de güzel göbek havası.

Hem hiçbiri Fransız malı değil Smile İsrail de çengi oynatmıyor bildiğim kadarıyla.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
marzaleka

MesajTarih: Sal 22.04.2008 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence AB'ye de boykot uygulamalıyız,pkkyı terör örgütü listesinden çıkarttığı için Laughing

ayrıca darkwingduck haklı,cezayirlilere yaptıklarını açık etmek gerek.böylece cezayire yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kalırlar.

gerçi ben bu konuyu hukuk hocamıza sordum,boşnaklar niye sırplardan tazminat alamıyor dedim.müslümanların böyle bir talepte bulunması imkansızmış.

ama israil almanyadan hala para alıyor.işte girmek istediğiniz AB budur Evil or Very Mad
gorona_arxebo

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cezayir zerre kadar umrumda değil. fransa milli takımında bisürü cezayir asıllı futbolcu var. zidane bile cezayir asıllıydı, nasıl bişeydir bu anlamadım. bukadarmı salak olunur? atalarını öldüren, katleden bi millete bukadarmı hizmet edilir. içinde gıdım milliyetçilik olmayan insandan hayır gelmez, muhatap olunmaz. filistinliyle israilliyi bile aynı karede görünce deli oluyorum, değilki cezayirlileri sallıyım.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız