| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 10.02.2007 10:14 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Jeff Buckley albümü yolda.
Life Eternal: An Introduction to Jeff Buckley adlı yeni albüm 21 Mayıs'ta raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Albüm için 15 Jeff Buckley biraraya getirildi.
Buckley'nin resmi internet sitesinde sitesinde "Bu şarkılar, Jeff Buckley'nin sadece müziğe bir başlangıcı niteliğindedir. O henüz müziği keşfetmedi." şeklinde tanıtılıyor. _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
SmallLeaksSinkShips

|
Tarih: Pts 12.03.2007 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
| hallelujah çok şık bi şarkı starbucksda çalıyo bazen karamel renkli saçlı kızlar nasıda anlıyo bi bilseniz |
|
| Başa dön |
|
 |
SmallLeaksSinkShips

|
Tarih: Pts 12.03.2007 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
| fall out boy da hallelujah'un nakaratını fln almış bi şarkı yapmış güzel olmuş sanırım anısına yapmıştır pek takip etmem öyle şeyleri. |
|
| Başa dön |
|
 |
dead__star

|
Tarih: Pts 12.03.2007 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
bu adamın o kadar şarkısı var ki insanın içini deşen.tek bir şarkıda takılıp kalmamalı insan.
zaten adam ayrılık şairi resmen =) lover you should've came over,lilac wine...dancing in the moonligt deli tatlı bir şarkı.ne bileyim...insanın içini ürpertip ısıtıyor aynı anda... _________________ --Rocker89 returns--
http://www.turkrock.com/member-viewprofile-1958.html |
|
| Başa dön |
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 29.05.2007 15:13 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gece Peyote de Jeff Buckley gecesi yapilacak gelmek isteyenler birkac ayrinti daha ogrenmek icin
http://themodernway.blogspot.com/ adresine baksinlar İstanbul da oldugum su gunlerde kacirmayacagim etkinlik.= )
Ayrica bir de haber buldum:
Jeff Buckley, annesi tarafından gelmiş geçmiş en büyük The Smiths fanı olarak tanımlandı.
Morrissey ve Marr klasiği I Know It's Over'ın Buckley versiyonu, Jeff Buckley'nin yeni toplama albümü So Real: Songs From Jeff Buckley'de yer alıyor.
10 yıl önce yüksek dozda uyuşturucu kullanımından hayatını kaybeden Jeff Buckley'nin annesi Mary Guibert oğlu için şunları söylüyor: "Jeff, gördüğüm en büyük The Smiths hayranıydı. O'na göre Morrissey yaşayan bir efsane. O yüzden toplama albümünde I Know It's Over'ın bulunması gerçekten Jeff için çok anlamlı." _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
kirmizi_baget

|
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 18.06.2007 10:28 Mesaj konusu: |
|
|
Babasını (Tim Buckley) da dinleyin derim... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
jewelbox

|
Tarih: Cum 14.09.2007 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
| pj_harvey demiş ki: | Bu gece Peyote de Jeff Buckley gecesi yapilacak gelmek isteyenler birkac ayrinti daha ogrenmek icin
http://themodernway.blogspot.com/ adresine baksinlar İstanbul da oldugum su gunlerde kacirmayacagim etkinlik.= )
Jeff Buckley, annesi tarafından gelmiş geçmiş en büyük The Smiths fanı olarak tanımlandı.
Morrissey ve Marr klasiği I Know It's Over'ın Buckley versiyonu, Jeff Buckley'nin yeni toplama albümü So Real: Songs From Jeff Buckley'de yer alıyor.
10 yıl önce yüksek dozda uyuşturucu kullanımından hayatını kaybeden Jeff Buckley'nin annesi Mary Guibert oğlu için şunları söylüyor: "Jeff, gördüğüm en büyük The Smiths hayranıydı. O'na göre Morrissey yaşayan bir efsane. O yüzden toplama albümünde I Know It's Over'ın bulunması gerçekten Jeff için çok anlamlı." |
Jeff Buckley uyuşturucudan hayatını kaybetmedi, nehirde elbiseleri ve ayağında çizmeleri ile yüzerken çevreden geçen bir gezi teknesinin akıntısına kapıldı ve boğularak can verdi. |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
Tarih: Pzr 16.09.2007 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
| jewelbox demiş ki: | | pj_harvey demiş ki: | Bu gece Peyote de Jeff Buckley gecesi yapilacak gelmek isteyenler birkac ayrinti daha ogrenmek icin
10 yıl önce yüksek dozda uyuşturucu kullanımından hayatını kaybeden Jeff Buckley'nin annesi Mary Guibert oğlu için şunları söylüyor: "Jeff, gördüğüm en büyük The Smiths hayranıydı. O'na göre Morrissey yaşayan bir efsane. O yüzden toplama albümünde I Know It's Over'ın bulunması gerçekten Jeff için çok anlamlı." |
Jeff Buckley uyuşturucudan hayatını kaybetmedi, nehirde elbiseleri ve ayağında çizmeleri ile yüzerken çevreden geçen bir gezi teknesinin akıntısına kapıldı ve boğularak can verdi. |
Çok doğru.
Yalnız şu uydurma haberi kim yazdıysa cidden çok güldüm. Nasıl olsa pek çok Rock müzisyeni Uyuşturucu'dan ölüyor. 'Varsın ' Jeff Buckley ' de öyle ölsün, zaten kesin öyle ölmüştür ki' mantığıyla yazan insanı kınıyorum. _________________ www.ychorus.blogspot.com
www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Pts 17.09.2007 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
Grace albümü ne güzelmiş yahu yeni yeni dinliyorum bayıldım. _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Çrş 19.09.2007 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
| didi_in_chains demiş ki: | | Grace albümü ne güzelmiş yahu yeni yeni dinliyorum bayıldım. |
...remember her hair as it shone in the sun
it was there on the bed when i knew what she'd done
tell yourself over and over you wont ever need her again
don't fool yourself
she was heartache from the moment that you met her
oh my heart is frozen still
as i try to find the will to forget her somehow
she's out there somewhere now
oh
she was heartache from the day that i first met her
my heart is frozen still
as i try to find the will to forget you somehow
cause i know you're somewhere out there right now! _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
gurultu_27

|
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 22:20 Mesaj konusu: |
|
|
Gitmek lazım. Son zamanlarda İstiklal'de o kadar saçmasapan partiler yapıyorlar ki. Onlara gidip böyle çığır açmış bir adamın gecesine gitmemek büyük ayıp olur. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 12:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Kaçmaz ! |
|
| Başa dön |