Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Bir Organizasyon Rezaleti: Vera Productions
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Bir Organizasyon Rezaleti: Vera Productions
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lovecraft
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 16.05.2007 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dediğimi bir türlü anlatamadım. Roth-azad, ilk mesajında parasını geri istediğini belirtmiş. Şimdi düşünüyorum, eğer grup sahneye çıkmasaydı, parasını gayet kolay bir şekilde geri alırdı, ve zaten hiç gerçekleşmemiş bir organizasyon için de şikayet etmesine gerek kalmazdı. En fazla "neden olmadı, suçlu kim" gibi yazılar okurduk forumlarda, ama sonuçta herkes bu kadar mutsuz olmazdı. Şimdi kimsenin parasının geri alabileceğine inanmıyorum. Bence izleyici olarak bizim de bilinç kazanmamız gerekiyor. Gruplar sahneye çıkmadığı zaman küfür edeceğimize, acaba neden çıkmadılar, ne sorun var diye düşünmeye başlamalıyız, ve anlayışlı olmalıyız.

Ayrıca hiç bir grubun seyirci sayısına göre bir karar aldığını zannetmiyorum, nitekim Enchant 35 kişiye konser verdi taa Amerika'dan 3 uçak değiştirip geldiler. Zaten seyirci sayısı ne olursa olsun, sözleşmede yazan rakam ödenir, hiç sorun değil. Şimdi bana ağzına dolamışsın bir "sözleşme" lafını gidiyorsun diyebilirsiniz, ama yine söylüyorum, "sözleşme de sözleşme" Smile Çünkü o sözleşme sadece grup için, organizatör için değil, bizim adam gibi bir konser izlememiz için de var.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZebulaH

MesajTarih: Prş 17.05.2007 9:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İyide bu adamlar kendi ekipmanlarıyla gelmiyorlar mı?Belkide maliyeti düşürmek için 'siz getirmeyin ekipmanı biz burdan hallederiz' dediler.
Blackrider

MesajTarih: Prş 17.05.2007 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence bu işin içinde başka şeyler de var. Ankara konseri bu kadar kötü geçtiyse, İstanbul konseri nasıl gayet güzel geçti ? Aynı şirket organize ettiğine göre, aynı problemlerin orda da çıkması gerekirdi. Ayrıca İstanbul konserinde hepsi kendi ekipmanıyla çaldı. Amfiler, efektler bilmem neler. Ankara'dan İstanbul'a bir tırla rahat rahat taşınır bütün aletler ki bi tır tutmak ufak bi rakam şirket için.
Bakalım neler çıkacak bu işin altından. Blind Guardian'a mail atıp sormak lazım aslında.
Pentagram1999

MesajTarih: Cum 25.05.2007 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Blind Guardian gibi büyük bir gruba ayıp olmuş.Bu hareket tüm organizatörlere olan bakış açılarını değiştirmez umarım.

uyarı:mesajınız düzeltilmiştir. s ve ş harfleri yerine $ işaretini kullanmaktan vazgeçiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nostril

MesajTarih: Cmt 26.05.2007 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vay anasini sayin seyirciler. ben blind guardian ı pek sevmiyorum gerçi. ama sevenlere yazık olmuş. bu tarz kargaşalarının sebebinin para olduğunu düşünüyorum ben. başka bir nedeni de olamaz hani. sayısal lotoyu tutturursam bir gün faiziyle slayer'ı getirtirim elbet.
Başa dön
behemod

MesajTarih: Pzr 27.05.2007 7:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hacım bak seni uyarıyorum ben böyle bir espriyi başka forumda yapmıştım.iddaa yı tutturup iron maiden ı getircem diye Sad
Başa dön
nostril

MesajTarih: Pzr 27.05.2007 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

behemod demiş ki:
hacım bak seni uyarıyorum ben böyle bir espriyi başka forumda yapmıştım.iddaa yı tutturup iron maiden ı getircem diye Sad
Very Happy.
gerçekten çalmadım o anda yazarken aklıma geldi Very Happy.
Başa dön
ByTar

MesajTarih: Pzr 27.05.2007 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

blind guardian hakikaten baba grupmuş gerçekten çok karakterliler taktit ettim valla. saygı duymak lazım böyle gruplar her zaman çıkmıyo. neyse... türkiye antipati toplamamıştır inşallah.
HollywoodRose

MesajTarih: Pzr 27.05.2007 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

organizasyon berbattı zaten ve ilk 2 sarkıyı ses kesintileri mahvetti .. berbattı kısacası...
Başa dön
EmreEguz

MesajTarih: Prş 31.05.2007 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En acı tarafı ülkemizi avrupaya böyle temsil ediyorlar , gelen dünyaca ünlü grupları böyle misafir ediyorlar daha bu rezalet davranışın savunması olabilirmi yani...

Bu şartlarda bile BG nin sahneye çıkıp seyircilere çalması büyüklüktür mütevaziligin en üst seviyesidir harika bir davranıştır bence.

Başlığı açma duyarlılığı için de ben teşekkür ederim , tepkimizi göstermeliyiz koyun olmamalıyız.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
__Noorion__

MesajTarih: Sal 12.06.2007 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçekten büyük bi rezalet. Okudum, utandım. Böyle büyük bi grubu bu şekilde nası ağırlayabildiler şaşıyorum. Bu tip olaylara karşı duyarsız kalmamamız gerektiğini düşünüyorum Exclamation Yoksa daha çok olur benzeri olaylar..
fusion-av

MesajTarih: Cmt 16.06.2007 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ankara icin cok fazla bilet satılmadıgı icin organizatorler yeterlı butce ayıramamıs olabılır
Başa dön
Asmodeus_the_Demoniac

MesajTarih: Sal 21.08.2007 1:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vah vah vah.yahu türk gruplarının katıldığı organizasyonlarda böyle yaptıklarıın bilirdim(okurdum) ama BG'ye bunu yapacaklarını tahmin etmezdim.demek sonunda onların konserlerinide bizim konserlere benzetmişiz.''yuh'' demek geliyor içimden ama bu kelime bile hafif kalıyor.
crnky

MesajTarih: Prş 06.09.2007 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Blind Guardian'a bunun yapılmış olması çok kötü. Çok büyük rezillik. Alt grup çıkmamış, üstelik tuvaleti kullandırmaıp üstüne bir de para ödemeniz hoş değil. Bence paranızı çok rahat geri alabilirsiniz. Sonucta size vaadedilen hizmet verilmemiş.
Grubun sahneye çıkması da bunu engellemez. Sonucta baştan size söylenmedi her şey bu kadar berbat olacak diye. Bileti size satarken en azından vasat bir konser vaadleri var. Sesin kesilmesiyse bu vaadlerni yerlerine getirmediklerini gösterir. Bu da size paranızı geri alma hakkını verir, hatta açtığınız davaya harcadığınız parayı da alırsınız.
Kra

MesajTarih: Prş 04.10.2007 9:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İzmirde de alt grupların malzemeleri kullanılmıştı. sahne çok dardı ve kitle şarkıları bir türlü söyleyemedi ... roth ile benzer sıkıntılar değil ama Blind Guardian'ın ve diğer grupların ,TR ye gelmemesi için elimizden geleni yapıyoruz...
yani organizatörler biz paramızı alırız çekiliriz gibi düşünüyorlar. en azından bize tuvaleti sorun etmediler ama tuvalette gördüğüm bir takım rezaletler ,ben ve arkadaşlarımın girmemesine yetti zaten.üzüldüm her yerde böyle olmasna.
karanlik_sayfa

MesajTarih: Pzr 25.11.2007 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

scarsick demiş ki:
emlak ve inşaat işlerinden sonra önüne gelen hanzo organizasyon işine girerse olacağı bu
bu yorum süper işde :Dmade in turkey yapımı diyosunuz Very Happy
matt_living

MesajTarih: Cmt 12.01.2008 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yurtdışına çıkan gruplarımızın röportajlarını nasıl merak içinde dinleyip, okumuşumdur(acaba nasıl geçti diye). Şimdi aynısı Bg dinleyicileri içinde olacak. Zaten gelen grupların %80 i para için Türkiye'yi de son anda ekliyorlar konserlerinin arasına birde böyle muameleler görmeleri içler acısı.
Ama bunlarda düzelir. Türkiye kaplumbağa ülkesi sonuçta.Sindire sindire...
HIGH-VOLUME

MesajTarih: Sal 15.04.2008 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

PC heparlörü falan kullansalarmış. Very Happy
Başa dön
cobain67

MesajTarih: Sal 15.04.2008 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İstanbul'da da genel sesin bir konsere göre düşük olması dışında bir sorun olmamıştı herşey gayet güzeldi grup da mutluydu ve mutlu etti. Ayrıca yeniden geleceklerini de eklemişlerdi (6 Mayıs). Ayrıca benim bildiğim, gelen gruplar kendi mikser ve tonemaister vs herseyiyle gelirler ki bu mikserler o grubun herseyinin kayıtlı oldugu mikserlerdir her konserde yeniden uğraşmaz bu adamlar. Mikser bulunamaması falan saçma geliyor bana. Ayrıca bu adamların amfileri de kendilerine aittir şüphesiz. Üstte katıldıgım bir soru var, bu konserleri aynı şirket yaptıysa İstanbul'da neden herşey yolundaydı?
rocksurfer

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 0:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şirket Ankara ve İzmir konserleri için "alt yükleniciler" tabir ettiğimiz taşeron firmalarla anlaşmış olabilir. O sebeple İstanbul Konseri ile farklılıklar görülmesi normaldir. Tabii tüm bu durumlar Blind Guardian'a ve onları dinlemeye gelen kitleye yapılanları haklı göstermez.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız