| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 10.03.2007 1:50 Mesaj konusu: Morcheeba |
|
|
1996-who can you trust
1998-big calm
2000-fragments of freedom
2002-charango
Albumlerinin tumu, trip-hop diyince aklima gelen ilk grup Morcheeba'dir zira grup dinledigim en iyi trip-hop sarkisini 'world looking in' iyapmistir. Turkiye ye gelmis gruptur yanlis hatirlamiyorsam, ama gidemedim bende sanirim..Skye Edwards adli o inanilmaz ve buyuleyici sese sahip vokale sahip gruptur ayni zamanda..Ondan sonra vokali ustlenen Dasiy Martey inde harika bir sesi vardir..the sea, otherwise, love is rare, let it go.... gibi sarkilarida inanilmazdir, kisacasi bu... http://morcheeba.co.uk/music/discography/ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
asmashingpumpkin

|
Tarih: Cmt 10.03.2007 9:42 Mesaj konusu: |
|
|
harika bi grup, bu grubun müziği içinize farklı bi sıcaklık, enerji yayar, trip-hop'a farklı açılımlar getirmişlerdir, özellikle big calm ve charango başta olmak üzere tüm albümleri baş ucumda durmaktadır skye edwards'ın o kadife sesi de gruba olan sevgimin en önemli sebeplerindendir, dasiy martey'in sesi de iyi ama grup eski günlerini aratır oldu biraz... |
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Çrş 09.05.2007 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
tüm albümleri itinayla dinlenmesi tavsiye edilir...hoş vokal iyi müzik trip-hop'ın bende yarattığı acaip bi cool hali - süper yani  _________________ Capo |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 11.05.2007 6:44 Mesaj konusu: |
|
|
Hayir bayagi bi detayli aramistim ama bulamadim _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
Tarih: Cum 11.05.2007 8:57 Mesaj konusu: |
|
|
Silindi o zaman,hatırladığım kadarıyla vardı,hatta bende birşeyler yazmıştım diye aklımda kalmış. herneyse.
aslında çokda fazla tutmamıştı 'Charango' albümü,ama cidden iyi kayıtlar ve tınılar vardı albümde. hatta albümün CD formatında Bonus Track niteliğinde kayıtlarda mevcuttur.
ilgilenenlere. _________________ www.ychorus.blogspot.com
www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 11.05.2007 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
Silinmiş silinmiş  _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
hulyaengm

|
Tarih: Pts 14.05.2007 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
çok tatlı bir grup bence. dinlerken insanın içi bi hoş oluyo. özellikle charango ve big calm abümleri oldukça iyi. dinlemekten son derece keyif aldığım kaliteli bi grup kaliteli bi vokal. _________________ Open the pod bay doors please HAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
triad

|
Tarih: Cum 18.05.2007 3:41 Mesaj konusu: |
|
|
charangodan sonra bir albüm daha çıkarttılar yanılmıyorsam. benim arşivimde her nasılsa 7 adet albümleri var. ama otherwise dan ileri gidemedim henuz bu grupta. ama otherwise şahane. klibi daha da şahane.
bi de otherwise ı hep blackfield 1000 people a benzetiyorum. hatta bf ona benziyo. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
hulyaengm

|
Tarih: Cum 18.05.2007 16:02 Mesaj konusu: |
|
|
evet haklısın otherwise gerçekten süper bi şarkı gerçi klibi izlemedim ama eminim klipte bi harikadır... _________________ Open the pod bay doors please HAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
|