| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Jack--

|
Tarih: Cmt 12.05.2007 0:57 Mesaj konusu: Iron Man |
|
|
Directed by Jon Favreau
Produced by Avi Arad
Kevin Feige
Written by Comic Book:
Stan Lee
Jack Kirby
Screenplay:
Arthur Marcum
Matthew Hollaway
Mark Fergus
Hawk Ostby
Starring Robert Downey Jr.
Terrence Howard
Gwyneth Paltrow
Jeff Bridges
2 Mayis 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2007 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Cmt 12.05.2007 1:56 Mesaj konusu: |
|
|
ufff! kostüm bu mu? süper ya! merakla bekliyorum, ama çok var! _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
SPAWNTheUndead Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 12.05.2007 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
Fragmanalrı cıktımı bi bakim cıktiysa buda saglm olması gerekn filimlerden umarım saglam yaparlar.Venom gibi ezik yapmasnlarda.
Robert jr. mı layik görmüşler ıron man'e  |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cmt 12.05.2007 2:37 Mesaj konusu: |
|
|
fragman şu anda yok.
filmde orjinal; gri zırh 10 dakika felan gözükecekmiş
yanlış hatırlamıyorsam film ilk başlarda afganidan'da başlıyormuş. orjinalinde vietnam'da başlıyordu. _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Jack--

|
Tarih: Sal 15.05.2007 1:13 Mesaj konusu: |
|
|
konusu nedir iron man in _________________ Jack is dead my friend, you can call me Joker... and as you can see, i am a lot happier |
|
| Başa dön |
|
 |
Stormcrow Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 15.05.2007 10:22 Mesaj konusu: |
|
|
Benim asıl merak ettiğim kostüm resimlerde cgi gibi duruyor filmde nasıl olacak? _________________ '95 gibson Les Paul Standard , Ibanez Jemdbk , Mesa Boogie Roadster , Mesa Boogie 2x12 Rectifier Cabinet , Rocktron Chameleon , Rocktron Midi Mate foot controller , Line6 PodXtlive , Line6 Dm4 , Jekyll/Hyde , Morley Bad horsie , Mxr Evh Phase 90 |
|
| Başa dön |
|
 |
SPAWNTheUndead Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 15.05.2007 13:23 Mesaj konusu: |
|
|
| Youtube da gizli çekilmiş görüntüleri var filmin. |
|
| Başa dön |
|
 |
Jack--

|
Tarih: Pts 21.05.2007 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
| Stormcrow demiş ki: | | Benim asıl merak ettiğim kostüm resimlerde cgi gibi duruyor filmde nasıl olacak? |
ayni resimlerdeki gibi, cok iyi yapmislar |
|
| Başa dön |
|
 |
Stormcrow Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 22.05.2007 10:27 Mesaj konusu: |
|
|
Hayır dizayn olarak süperde. Resimler cgi gibi. Filmde gerçek kostüm mü yapıcaklar yoksa efekt mi olacak onu merak ediyorum.
Bu aralar geçen yıl çıkan civil war serisini okuyorum. Ordaki kostümü göğüs kısmındaki zabazingo burdakir simden farklı elmas şeklinde. O hali ile direk superman amblemini çağrıştırıyor. Bu şekilde yuvarlak yapmaları iyi olmuş.
 _________________ '95 gibson Les Paul Standard , Ibanez Jemdbk , Mesa Boogie Roadster , Mesa Boogie 2x12 Rectifier Cabinet , Rocktron Chameleon , Rocktron Midi Mate foot controller , Line6 PodXtlive , Line6 Dm4 , Jekyll/Hyde , Morley Bad horsie , Mxr Evh Phase 90 |
|
| Başa dön |
|
 |
Jack--

|
Tarih: Sal 22.05.2007 14:51 Mesaj konusu: |
|
|
youtube da var bazi goruntuleri, buraya ekledigin resimler gercek degil tabi, ama gercek kostumde boyle
cizim cok iyi, Michael Turner en sevdigim cizerlerden biri
batman cizimleri ozellikle iyidir _________________ Jack is dead my friend, you can call me Joker... and as you can see, i am a lot happier |
|
| Başa dön |
|
 |
The_Memory_Remains Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 16, 2007 Mesajlar: 155 Nerden: Istanbul-Afyon-Ankara-Konya
|
Tarih: Cum 24.08.2007 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
Ha IRONMAN diye bir ünvan olduğunu belirteyim gerçek hayatta
Hatta bakınız İLK TÜRK IRONMAN
ALPARSLAN SUHA TANRIKULU
IRONMAN SUHA
Kendisi abim olur  _________________ İmzam kurallara aykırıymış sildim. Yenisini de yazmıyorum. Peh. :=) |
|
| Başa dön |
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
Balrog_burn

|
Tarih: Pzr 07.10.2007 12:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Stormcrow demiş ki: | Hayır dizayn olarak süperde. Resimler cgi gibi. Filmde gerçek kostüm mü yapıcaklar yoksa efekt mi olacak onu merak ediyorum.
Bu aralar geçen yıl çıkan civil war serisini okuyorum. Ordaki kostümü göğüs kısmındaki zabazingo burdakir simden farklı elmas şeklinde. O hali ile direk superman amblemini çağrıştırıyor. Bu şekilde yuvarlak yapmaları iyi olmuş.
 |
Yahuu bu resimde niye SPAWN yok haaa ortada olsada iki tarafada saldırsa neyse zati spawn'nın romanı bitdi Fragmanını izledim Iron Man in ama filimin swon 20 yada daha az zamanında bu yukarda gördügünüz asıl kostume bürünüyor kendisi.Fragmanda öyle en azından. _________________ Boramir:Bu yeni şeytanlıkta neyinnesi. Gandalf:Kadim dünyadan eski bir iblis.Bu düşman hepimizi aşar.Koşun!
Bon Jovı Fan Club www.bonjoviturkey.com |
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cmt 27.10.2007 1:52 Mesaj konusu: |
|
|
fragman dolanıyor ortalıkta. resman insaının ağzının suyu akıyor.
fragmanda esas güzellik black sabbath'ın "iron man" parçasının kullanılıyor olması. heyecan ve merakla bekliyoruz. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 27.10.2007 11:07 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
drexler

|
Tarih: Cmt 27.10.2007 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
| vay ironman he.çok iyi olacak gerçekten de... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jack--

|
Tarih: Cum 02.11.2007 5:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Balrog_burn demiş ki: | | Stormcrow demiş ki: | Hayır dizayn olarak süperde. Resimler cgi gibi. Filmde gerçek kostüm mü yapıcaklar yoksa efekt mi olacak onu merak ediyorum.
 |
Yahuu bu resimde niye SPAWN yok haaa ortada olsada iki tarafada saldırsa neyse zati spawn'nın romanı bitdi Fragmanını izledim Iron Man in ama filimin swon 20 yada daha az zamanında bu yukarda gördügünüz asıl kostume bürünüyor kendisi.Fragmanda öyle en azından. |
cunku spawn marvel comics ckarakteri degil, image comics karakteri. ironman filmin baslarinda orjinal konusunda oldugu gibi gri buyuk demir bi zirhla cikiyor, daha sonra orjinal sari kirmizi(GS) zirhini giyiyor. 20 sn fragmanda filmde daha uzun gozukucek, 25 sn kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
Balrog_burn

|
Tarih: Cum 02.11.2007 12:39 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. _________________ Boramir:Bu yeni şeytanlıkta neyinnesi. Gandalf:Kadim dünyadan eski bir iblis.Bu düşman hepimizi aşar.Koşun!
Bon Jovı Fan Club www.bonjoviturkey.com |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 02.05.2008 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
Film bügün itabariyle vizyona girmiş bulunmakta... _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 22:46 Mesaj konusu: |
|
|
Daha yeni geldim filmden... şunu söyleyebilirim: Harika! 2 sene önce İron Man'in sinemaya uyarlanacağını duymuştum. 2 sene beklediğime değdi. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz filme. 2 filmi sabırsızlıkla bekliyorum.
Dip Not: Filmin bitiş jeneriğini mutlaka izleyin, çünkü jenerikten sonra gizli bir sahne varmış. 2.filmin hazırlık sahnelerini ve düşmanın kim olacağını gösteriyormuş. Dün gazetede okudum bende. sırf gizli sahneyi görmek için filme bir daha gideceğim. _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|