| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rock_4_girl

|
Tarih: Çrş 18.04.2007 11:40 Mesaj konusu: Rock dünyası küresel ısınmaya karşı el ele |
|
|
DIŞ HABERLER SERVİSİ
http://wRock ve pop yıldızları, insanlığın önündeki en büyük tehlikelerden biri olarak tanımlanan küresel ısınmaya kamuoyunun dikkatini çekmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Madonna, James Blunt, Genesis ve Red Hot Chili Peppers gibi gruplar ve şarkıcılar, bu amaçla dünyanın birçok kentinde "Live Earth" ismi verilen organizyon çerçevesinde konserler verecek.
Öte yandan Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı Sheryl Crow'un da çevre sorunlarına dikkat çekmek için biyodizel yakıtla çalışan bir otobüsle ülke turuna çıktığı bildirildi. Dallas'ta dün başlayan ve 22 Nisan'da başkent Washington'da sona erecek olan tur süresince Crow, çeşitli üniversitelerde konuyla ilgili konuşmalar yapacak ve konserler düzenleyecek.
kaynak:
ww.milliyet.com.tr/2007/04/11/magazin/axmag02.html
türkiyede de bu tip etkinlikler yapılabilir mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
far_away

|
Tarih: Cmt 05.05.2007 19:04 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde
yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir.
"V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler
üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya
devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
MonstersOfRock91 Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
atto

|
Tarih: Pts 07.05.2007 2:54 Mesaj konusu: |
|
|
rhcp nin katılacak olmasına sevindim ...milyarlarca kişiye hitap edecekler türkiye daha doğru düzgün bi festival kültürünü yeni yeni oluşturuyor böyle bir organizasyon şimdilik rüya ... |
|
| Başa dön |
|
 |
rock_4_girl

|
Tarih: Pts 07.05.2007 10:08 Mesaj konusu: |
|
|
Festival ulusal ve küresel olaylara dikkat çekerek, toplumsal sorumluluk görevini yerine getirmeyi hedeflemektedir. Bugün küresel bağlamda yaşanan küresel çevre sorunları tüm dünya ülkelerinin gündeminde ilk sıraya yerleşmiştir. Sanayileşme ve çevreye duyarsızlık gibi sorunların beraberinde getirdiği küresel kirlilik hepimizi ortak bir bilinç ve sorumluluk doğrultusunda hareket etme noktasına getirdi.
AnkiRockFest 2007'de sanatçılar, müzikseverler, festivale katılan tüm kurum ve kuruluşlar kısaca konuya duyarlılık gösteren tüm kesimler tek bir ağızdan seslenecek, DÜNYA İÇİN ROCK..
ankirock'ın veb sitesinden aldım bu yazıyı. duyarlı olduklarını söylüyorlar bakalım özdemi sözdemi olacağını hep beraber gidip göreceğiz.
ama simdilik söze bile dökülmüş olması güzel. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1976 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Pts 07.05.2007 16:26 Mesaj konusu: |
|
|
bu katılan çoğu sanatçının ferrari koleksiyonu var jet'i var başta bunlar kirletiyor dünyayı. _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
rock_4_girl

|
Tarih: Pts 07.05.2007 17:49 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | | bu katılan çoğu sanatçının ferrari koleksiyonu var jet'i var başta bunlar kirletiyor dünyayı. |
katılıyorum sözde deil özde olmalı. |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Sal 08.05.2007 4:16 Mesaj konusu: |
|
|
Katılanların hemen hemen hiç binin dünya meseleleriyle ilgili şarkıları yokken, gidip böyle organizasyonlara katılması, açık şekilde reklam olduğunu belli ediyor. Fakat yararları olacaksa varsın reklam yapsınlar. _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
rock_4_girl

|
Tarih: Sal 08.05.2007 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
bence sanatçıların değil organizasyonu yapanların bu şekilde bir dünya görüşü var ki bu şekilde bir tema seçmişler.
en azından onları duyarlı oldukları için kutlamak lazım bence sanatçıların da birşeyler yapması lazımdı.
daha etkili olabilirdi organizasyon insanları uyarmak bilinçlendirmek adına.
ama bu da bir adım demekle yetinebiliyoruz saadece.
ne diyelim DÜNYA için rock.... |
|
| Başa dön |
|
 |
insan_devresi Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 11.05.2007 2:32 Mesaj konusu: |
|
|
Yunus yiyen, deodorant kullanan ve radyasyonu seven ve alan bir vatandaş olarak, bu kampanyanın türkiyede tutmayacağını garanti ederim. _________________ 5+1 hoparlör sistemi, 5 alana bi bedava yımahahahAHAHA hatta YAMAHAHAHAHA (çok marka güldüm)
ICE PIX Süper Klavye ışıklandırması http://www.turkrock.com/ftopic70351.html
DR renkli teller http://www.turkrock.com/ftopic70674.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|