| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
changes

|
Tarih: Cmt 28.04.2007 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
gitar çalmaya yeni başlayan arkadaşlar içinde kolaylık sağlıyo akor ve gamlar var programın içinde + bestelerinizi saklamak için birebir bi program.. _________________ imzam yok parmak bassaam |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
captainblues

|
Tarih: Sal 01.05.2007 10:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Guitar pro yazılımında adobe acrobat belgelerini (pdf şeklinde hazır tabları ve notaları açabilen) nasıl açabiliriz bileniniz varmı? Yabancı sitelerde ve guitar pro sitesinde bu imkanın olduğu söyleniyor. Acaba aranızda bununla ilgili update, yama, sürüm güncellemesi olan varmıdır? Hani paylaşsa bizlerle? |
|
| Başa dön |
|
 |
Bite_the_Pain

|
Tarih: Cum 04.05.2007 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
valla 2 gün sonra konser olduğunu ve yeni 1-2 şarkının rep. a eklendiğini öğrendiğinde çok işe yarıyor... _________________ <escapist>
www.execute.anatolianrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
CoRBaLa

|
Tarih: Cmt 05.05.2007 14:39 Mesaj konusu: |
|
|
Bende guitr pro 5 war , 1ay geçtktn sora süresi doluyor nasıl cracklıcm??? , uyus oluorm  |
|
| Başa dön |
|
 |
ornapsen

|
Tarih: Prş 10.05.2007 12:06 Mesaj konusu: |
|
|
| bende gp5 yüklü. full ancak rse seçenegi kapalı. nasıl aktive edicez onu. ayrıca mı yüklemek gerek. yoksa rse ye uygun müzik dosyalarınımı yüklemek gerek. bilgisayarın ses kartıyla ilgili olabilirmi? |
|
| Başa dön |
|
 |
hummingbird

|
Tarih: Pts 14.05.2007 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
| gp nin versiyonunun rse li olması gerekiyor. bi yerden aktive etmiyosun yani veya açtığın dosyaylada ilgili değil. ama menülerden kullanamıyor olabilirsinde. |
|
| Başa dön |
|
 |
desmodus

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 18:15 Mesaj konusu: |
|
|
yaw arkadaşlar internetten indirdiğim gp5 lerin serialleri hep mimlenmiş çoğu tabı açmıyor program bunu çözmenin bir yolunu bilen varmı?? _________________ the decision is more important than incision.... |
|
| Başa dön |
|
 |
cobain67 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
Eline gitar alan herkesin kendine müzisyen demesini sağlayan ve gerçek müzisyenleri gölgede bırakan lanet program. Elton John nasıl ki internetin kapatılmasını istiyorsa ben de o kadar acımasız olmamakla birlikte tab olayının kalkmasından yanayım. Konuyla pek alakası olmasa da yazmak istedim. Bırakın tabı falan adam gibi dinleyip çalmayı deneyin , eğer yapamıyorsanız zaten elinizdeki gitarı süpürge sapı niyetine kullanın. _________________ bitik |
|
| Başa dön |
|
 |
Adilsuat

|
Tarih: Pts 05.05.2008 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
Gitar pro programını ben kullanmıyorum tercih etmem de tab lar la sınırlanıyo insan.Kimse üstüne alınmasın ben tercih etmiyorum saygılar  |
|
| Başa dön |
|
 |
ornapsen

|
Tarih: Sal 20.05.2008 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
Bence ne amaçla kullanılacağına bağlı. Bende de var ama ben biab ı kullanıyorum. Çok güzel alt yapılar var, ve bir alt yapı oluşturmak için gayet pratik bir program. Mezurları istediğin kadar uzat ritmi yavaşlat vs.. Ayrıca hazırladığım bir altyapıyı midi ye çeviriyorum cep telefonuma atıyorum , artık hep yanımda gitarı da yanında taşırsan istediğin yerde kimseyi rahatsız etmeden çalışabilirsin
Neyse asıl sormak istediğim gp de hazırlanan parçalar mp3 veya midi ye çevirilebiliyor mu , aynı amaç için kullanacam . _________________ Kramer gitar , zoom 505 1 :I , bilgisayar hoparlörü  |
|
| Başa dön |
|
 |
PhoibosApollon

|
Tarih: Sal 20.05.2008 18:55 Mesaj konusu: |
|
|
Midi'ye çevrilebiliyor. Export to midi ile, files kısmından
Türkçeyse, gönder--> midi
Wav'a da aynı şekilde çevirebilirsin ancak metronomla ilgili problemler çıkıyor, o açıdan yazdığın şeyi midiye çevirip başka bir sampling&sequencer programından import edip sample'lamanı tavsiye ederim. FruityLoops gibi mesela.
Ayrıca guitar pro iyidir. Her açıdan iyidir. Teorik müzik bilginiz varsa yeterli bir midi sequencer, notasyon bilginizi de çok fena geliştirir. _________________ Dark eternal night coverim
Curse of the castle dragon |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 152 Nerden: istanbul Takım:TS
|
Tarih: Sal 20.05.2008 20:50 Mesaj konusu: |
|
|
| cobain67 demiş ki: | | Eline gitar alan herkesin kendine müzisyen demesini sağlayan ve gerçek müzisyenleri gölgede bırakan lanet program. Elton John nasıl ki internetin kapatılmasını istiyorsa ben de o kadar acımasız olmamakla birlikte tab olayının kalkmasından yanayım. Konuyla pek alakası olmasa da yazmak istedim. Bırakın tabı falan adam gibi dinleyip çalmayı deneyin , eğer yapamıyorsanız zaten elinizdeki gitarı süpürge sapı niyetine kullanın. |
haklısın galiba  |
|
| Başa dön |
|
 |
avenger

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Forumda kırık programlara ait linkler vermek bunların indirme yöntemlerini anlatmak yasaktır. Bunun tekrarı halinde siteden uzaklaştırılacaksınız. _________________ Si vis pacem para bellum.
Revolution begins...
Jackson SLSMG, Boss MT-2... |
|
| Başa dön |
|
 |
Serdar213

|
Tarih: Cum 06.06.2008 13:13 Mesaj konusu: |
|
|
| track5 demiş ki: | | cobain67 demiş ki: | | Eline gitar alan herkesin kendine müzisyen demesini sağlayan ve gerçek müzisyenleri gölgede bırakan lanet program. Elton John nasıl ki internetin kapatılmasını istiyorsa ben de o kadar acımasız olmamakla birlikte tab olayının kalkmasından yanayım. Konuyla pek alakası olmasa da yazmak istedim. Bırakın tabı falan adam gibi dinleyip çalmayı deneyin , eğer yapamıyorsanız zaten elinizdeki gitarı süpürge sapı niyetine kullanın. |
haklısın galiba  |
Ben katılmıyorum.Skolnick,Petrucci,Loomis, Malmsteen solo partisyonlarını rahat rahat kulaktan çıkaran baba yiğit varsa parmak kaldırsın. Bu tarz elemanların çalış stillerini gördükçe kişi kendi tekniğine bir şeyler katabilir,öğrenebilir.
Nota okuma konusunda belki bir tembellik söz konusu olabilir.Fakat Tab sonuçta gitar odaklı bir diagramdır.Standart nota diagramından solodaki pozisyonu kestirmek zaman alabilir.Tabletür bunun için vardır. _________________ ''That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die." |
|
| Başa dön |
|
 |
cobain67 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 06.06.2008 18:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Serdar213 demiş ki: | | track5 demiş ki: | | cobain67 demiş ki: | | Eline gitar alan herkesin kendine müzisyen demesini sağlayan ve gerçek müzisyenleri gölgede bırakan lanet program. Elton John nasıl ki internetin kapatılmasını istiyorsa ben de o kadar acımasız olmamakla birlikte tab olayının kalkmasından yanayım. Konuyla pek alakası olmasa da yazmak istedim. Bırakın tabı falan adam gibi dinleyip çalmayı deneyin , eğer yapamıyorsanız zaten elinizdeki gitarı süpürge sapı niyetine kullanın. |
haklısın galiba  |
Ben katılmıyorum.Skolnick,Petrucci,Loomis, Malmsteen solo partisyonlarını rahat rahat kulaktan çıkaran baba yiğit varsa parmak kaldırsın. Bu tarz elemanların çalış stillerini gördükçe kişi kendi tekniğine bir şeyler katabilir,öğrenebilir.
Nota okuma konusunda belki bir tembellik söz konusu olabilir.Fakat Tab sonuçta gitar odaklı bir diagramdır.Standart nota diagramından solodaki pozisyonu kestirmek zaman alabilir.Tabletür bunun için vardır. | Bana duyarak ve bunları ilgili gamlarla yorumlamak daha kolay geliyor mesela, olması gereken de bu. Ayrıca gitar pro'da çok saçma sapan dizilimlerle yazıyorlar soloları ve kişinin tekniğine zıt durumlar olabiliyor... Kulak kulak ve kulak... _________________ bitik |
|
| Başa dön |
|
 |
MyCn

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 14:58 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gp de wah ı nasıl kullanıyoruz hiç bi işe yaramıyor bu özellik yada ben işe yaratamıyorum... _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
avenger

|
Tarih: Prş 12.06.2008 3:38 Mesaj konusu: |
|
|
Gp'de wah ses olarak işe yaramaz (en azından hiç görmedim) ama programın diğer bir amacı da besteleri düzenleyip kağıda düzenli bir baskı alabilmeyi sağlamak oluğu için kağıt üzerinde orada wah olduğunu anlayabiliyorsunuz. (yada öyle sanıyoruz ) _________________ Si vis pacem para bellum.
Revolution begins...
Jackson SLSMG, Boss MT-2... |
|
| Başa dön |
|
 |
|