Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Google
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Google
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
silent_guitar

MesajTarih: Cum 26.01.2007 5:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Google sonunda 2.000.000$ ödeyerek "YouTube"un da sahibi oldu. Arama motoru fikrinin sahibi ya da uygulayıcısı olarak inanılmaz bir servet edindiler...

Sevgiler...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Pts 12.02.2007 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer google siyah olsaydı yılda 3000 Megawatt elektrik tasarrufu olacakmış.Beyaz olan bir ekran yaklaşık olarak 74 watt elektrik tüketiyormuş.

Siyah bir ekransa yaklaşık olarak 59 watt.Google, günde yaklaşık olarak 200 milyon ziyaretçi alıyor. Her ziyaretçinin ortalama 10 saniye Arama süresi olsa; Google, günde 550.000 saat görüntüleniyor.

Eğer sayfa siyah olsaydı toplamda 15 watt’lık bir kazancımız olacaktı. bu da dünya çapında 8.3 megawatt/saat lik bir enerji kazanımı demekti ya da yılda 3000 megawatt/saat. Sitede yapılan birkaç kod değişikliği ile yılda 300.000$ lık enerji tasarrufu olurdu...

Alıntıdır

Sevgiler...
HolyDemon
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 22.02.2007 1:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

adamlar çok büyüdü bi anda yaa nası böle oldular sanal alemin aslan kralı kesildiler bi anda :S

Satılık 0 GeForce FX 5200 Ekran Kartı
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 23.04.2007 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu google'ın gmail'inde bazen mesajlar garip karakterli geliyor. ne yapsam bilemedim. utf-8 ayarları diye birşey varmış. acaba bu yazı karakterleri nasıl düzelir?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
strinzi

MesajTarih: Pts 23.04.2007 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lepistes_ozmo demiş ki:
abi onu bunu geçınde google manyak bı servıs bence bı dedıkoya gore gmail yahudilerınmıs ve sıldıgınız mailler dahı arşivlenıomus dıkkat etmek gerek eger terorıstsen hele Very Happy heheh

hotmail,gmail den attığım bütün mailler abd tarafından saklanıyor hatta sen kullanmasan bile hotmail,gmail i başka bir mail adresinden hotmail e mail atsan bile senin bütün maillerini okuyorlar okuyup saklanıyor her mail pc ler tarafından ve arşivleniyor yazdığın mailin içinde elkaide,ladin falan yazıyor ise direk senin mailini taramaya başlıyorlar ve bütün attığın mailleri adamlar felaket ya.
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
GLAM
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 23.04.2007 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Shocked ben bu paranoyayla yasayamaam Razz Very Happy biraz abarti olmus ama konu hakkında bilgim pek yok deisik geldi.. bi sekilde hotmailden bazı bilgilere ulasarak depolandıgını ve cesıtlı yerlerde kullanıldıını bılıodum da bu boyutta olduunu ben hayal edememıstım bravo Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız