| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
HaGaRD

|
Tarih: Sal 17.04.2007 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
| 3 günde ordayız..Herkese başarılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
wild_child

Kayıt: Feb 19, 2006 Mesajlar: 830 Nerden: where death is most alive
|
Tarih: Sal 17.04.2007 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
gece 00.00'dan sonraya kalırsak dönüş olayı nasıl olur? gece gece kurtlara yem olmayalım beytepe dağlarında. _________________ Lost |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Sal 17.04.2007 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
Şenlik bitimlerinde her zaman belirli semtlere ve merkezlere servisler oluyor arkadaşlar. O konuyu merak etmeyin. Hiç olmadı otostop var ki zaten genelde şenliklerden sonra en çok tercih edilen yol bu oluyor  _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
ameledavulcu

Kayıt: Dec 21, 2005 Mesajlar: 63 Nerden: Beytepe Daðlarý :)
|
Tarih: Sal 17.04.2007 22:16 Mesaj konusu: |
|
|
[quote="y4s2_3d10"] | ameledavulcu demiş ki: | | paradox_1987 demiş ki: | vallahi okulumun rock topluluğu dıye demıyorum ıyı calışıolar ve ankarada hacettepeyle bu konuda yarışacak kımse bırakmıolar.tum rock topluluğu elemanlarını kutluyorum.hacettepeli olmak bir ayrıcalıktır [/quote
haddimi aşmak istemediğimi belirterek, topluluk adına teşekkür etmek istiyorum... Gönlünü koyup bu topluluğa yardımcı olmak isteyenleri her zaman aramızda göremek isteriz.. saygılar.. |
bi gözlerim yaşardı ağlasakmı toplucak ne.... idrar yolları iltihaplarım gurban ola sizlere  |
sen de az değilsin yani.. hemen laf yetiştir ordanan heheheheh  _________________ ameledavulcu, aynı anda hem amele hem davulcu...<br /><br />tuRRet - dAvUl |
|
| Başa dön |
|
 |
wild_child

Kayıt: Feb 19, 2006 Mesajlar: 830 Nerden: where death is most alive
|
Tarih: Sal 17.04.2007 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
| anarchist demiş ki: | Şenlik bitimlerinde her zaman belirli semtlere ve merkezlere servisler oluyor arkadaşlar. O konuyu merak etmeyin. Hiç olmadı otostop var ki zaten genelde şenliklerden sonra en çok tercih edilen yol bu oluyor  | sevindim buna  _________________ Lost |
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Cmt 21.04.2007 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
hacettepe de otostop meshurdur.hacettepelı arkadaslar bılır.  _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Pzr 22.04.2007 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
| morgaine demiş ki: | hacettepe de otostop meshurdur.hacettepelı arkadaslar bılır.  |
Pekala sen nerden biliyorsun sevgili morgaine? _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Pzr 22.04.2007 18:13 Mesaj konusu: |
|
|
Onu bilmiyorum ama ben neredeyse her öğlen ulaşım aracı olarak otostop'u kullandığım için iyi biliyorum arkadaşlar dert etmeyin  _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
ya hakkaten bu şehir nerkezlerine gidecek olan servislerle ilgili kesin bir şey var mı gecenin bir yarısı te batıkente kadar sürünmeyelim otostop falan diye. en azından salı günü mutlaka olmak istiyoruz. _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 18:26 Mesaj konusu: |
|
|
Batıkent servisi kesin olacaktır. Ulaşım konusu en son dert edeceğiniz şey olsun bana kalırsa. Hiç olmadı Beycafe'de ya da Edebiyat Fakültesi'nde sabahlamanın da keyfi başkadır yani  _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
| anarchist demiş ki: | Hiç olmadı Beycafe'de ya da Edebiyat Fakültesi'nde sabahlamanın da keyfi başkadır yani  |
eheh o da güzel fikirmiş  _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 18:31 Mesaj konusu: |
|
|
| anarchist demiş ki: | Batıkent servisi kesin olacaktır. Ulaşım konusu en son dert edeceğiniz şey olsun bana kalırsa. Hiç olmadı Beycafe'de ya da Edebiyat Fakültesi'nde sabahlamanın da keyfi başkadır yani  |
Konserin olacağı mekan ile Hacettepe'nin Bilkent çıkışı ne kadar uzaklıkta? _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
Bilkent çıkışı o kadar uzak değil ya maksimum yarım saatte inersin realin oraya yürüyerek. O saatte yürümeyeyim diyorsan Beytepe taksi ya da Bilkent taksiyi ara 6 lira Bilkent-Beytepe arası. İstersen atarım özel mesajla Bilkent Taksi'nin telefonunu.
Yürümek daha iyi olur ama. Normal günlerde tenhadır o yol ama şenlik zamanı tenha olmaz sanırım  _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
Çok uzak değilse sorun yok,Sözeri Pide'nin oraya çıksam da yeter,arkadaşların birinin odaya takılırım. Teşekkürler... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 18:50 Mesaj konusu: |
|
|
O zaman maksimum yarım saatte yürürsün oraya kadar. O tarafa giden de çok olur otostop bile çekebilirsin zaten.
Ben en çok alkol konusunu merak ediyorum. Aramalar sıkı olacakmış ve kesinlikle sokamayacakmışız. Acaba sayın(?) rektör Tunçalp Bey izin verdi mi içeride alkol satışına? _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Pzr 22.04.2007 19:34 Mesaj konusu: |
|
|
Taksi dolmuş taksi dolmuş boyle toplaşırız aynı istikametlere gidecek arkadaşlar bir arabaya doluşuruz sonra ucuz ucuz evlerimize varırız ki zaten ben herkesın 12'den sonra evlerıne gideceğini zannetmiyorum kızılay'a inmek ister birçoğumuz misal ben = _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 21:49 Mesaj konusu: |
|
|
| dennischambers demiş ki: | | morgaine demiş ki: | hacettepe de otostop meshurdur.hacettepelı arkadaslar bılır.  |
Pekala sen nerden biliyorsun sevgili morgaine? |
duymustum hala da duyuyorum dennischambers ılla hacettepelı olmak gerekmıo  _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Pts 23.04.2007 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
beytepede yaşayıp hala bilet almayan tek insanım heralde girişte bilet satışı olacakmı? _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
rock_4_girl

|
Tarih: Pts 23.04.2007 12:42 Mesaj konusu: saat |
|
|
| grupların sahneye cıkış saatlerı hakkında fıkrı olan var mı acaba ? |